- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.761
o da güzel
benımkı de son sütü biberondan alıyor.. yoksa mıy mıy emıyorBenim oglan 13 gunlukken 100 gr almisti sadece 1.ayin sonunda tam 1300 gr aldi. Sadece son sütü almasini saglayarak bu kadar aldi. Banada mama ver dwmisti vermedim ama simdi 1 ay önden gidiyor gelisimi
Allaha cok sukur cok iyi emiyo benimki istahli bi bebek nadir de olsa doymuyor. Emzik veriyorum atiyorsa son care olaraktan buzluktaki sutlerden veriyorumbenımkı de son sütü biberondan alıyor.. yoksa mıy mıy emıyor
maşallah tosuna :=)Allaha cok sukur cok iyi emiyo benimki istahli bi bebek nadir de olsa doymuyor. Emzik veriyorum atiyorsa son care olaraktan buzluktaki sutlerden veriyorum
He ya... Bi sephoraya girerdim 500 ₺ 1000 ₺Bitti o isler
Bende oyle yapiyorum bazen sagdiktan sonra da emziriyorum ki tamamen bosaltsin diye beyne mesaj gitsin diyemaşallah tosuna :=)
biberonla verecegım zaman önce göğsümü boşalttırıyorum minnoşa, sonra verıyorum sütü :=)
boş göğüs demek, süt demektir
Nerelere gidem... Bosaltsam bi turlu bosaltmasam bi turlumaşallah tosuna :=)
biberonla verecegım zaman önce göğsümü boşalttırıyorum minnoşa, sonra verıyorum sütü :=)
boş göğüs demek, süt demektir
E bebekten baba sling almistim, evde bakindim biraz beceremedim. Kullanmam ben bunu dedim indirim gunu bezle degistirdimbez al beeeeeezzzzz
Vay be kadina bak. Basimi donduruyorsunYarin misafirim var . 3 cesit ikramlik hazirladim bebek olmadan once hic bisey yapmayan ben simdi döktürüyorumbütün gün hastanede g.tüm çikti eve gelincede mutfaktan cikmadim
Vay anasini arkadas ...Peynir yapanı duymuştum ben
Altin takacak olan grup geliyor ondanVay be kadina bak. Basimi donduruyorsunmasallah
Altin takacak olan grup geliyor ondan
Bende aldım kıazE bebekten baba sling almistim, evde bakindim biraz beceremedim. Kullanmam ben bunu dedim indirim gunu bezle degistirdim
Koydum bu seferahahahahahha....kaabrtma tozu koydun mu şşiiii
aa kaç günlük ki sarılık hala? ilk ay aşısı mı bu? bnmki ikinci ayki aşıyı olcak. bol bol emzir sütün varmış bakBiz aşıyı oldk bide hastaneye gittik sarılık var gbi gostern dediler kan aldılar yavrum nasl agladi kilo alimi az dedi ama sutumde çok niye az almski
Bugun benim tosun erkenden uyudu sasilacak bi sekilde, simdi de benim uykum yok ama ki zaten az sonra kalkar zibidi: |şu an yatağmdaym beşiğe ip bağladım ipi asılmaktan kolum ağrıdıkociş uyuyo..bnmkinin gözler açık ben salladıkça keyif yapıyo sözde uyusun diye yıkadık nerdeee.. ay valla kolum ağrıyoo şu sallama işinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?