2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allaha cok sukur cok iyi emiyo benimki istahli bi bebek nadir de olsa doymuyor. Emzik veriyorum atiyorsa son care olaraktan buzluktaki sutlerden veriyorum
maşallah tosuna :=)
biberonla verecegım zaman önce göğsümü boşalttırıyorum minnoşa, sonra verıyorum sütü :=)
boş göğüs demek, süt demektir

maşallah tosuna :=)
biberonla verecegım zaman önce göğsümü boşalttırıyorum minnoşa, sonra verıyorum sütü :=)
boş göğüs demek, süt demektir
Bende oyle yapiyorum bazen sagdiktan sonra da emziriyorum ki tamamen bosaltsin diye beyne mesaj gitsin diye

Yine bir soruyla geldim:))
Kızlar devletin vermiş olduğu 16 haftalık doğum izninden sonraki 2 aylık dönemde yarım gün çalışma sansi vermişti en son.. Ama bizim 6 aylık 3 saatlik ve 6 aylık 1,5 saatlik sut iznimiz devam ediyor değil mi? Yoksa o tamamen kalktı sadece 2 ay yarım gün çalışma hakkımı verildi.. Bu arada memurum benn.. Kafamde deli sorularrr

şu an yatağmdaym beşiğe ip bağladım ipi asılmaktan kolum ağrıdıkociş uyuyo..bnmkinin gözler açık ben salladıkça keyif yapıyo sözde uyusun diye yıkadık nerdeee.. ay valla kolum ağrıyoo şu sallama işinden

Bugun benim tosun erkenden uyudu sasilacak bi sekilde, simdi de benim uykum yok ama ki zaten az sonra kalkar zibidi: |
Sanirim S Sinefne nin fikri idi giydigin bi giysiyi burnunun dibine koy uyumasina yardimci oluyor. Ama uuuyunca al, tosunum oyle bi sarilmis ki benim atlete burnundan nefes alacak yer kalmayacakti resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…