2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar bende ocak annesiyim uzun zamandır takip ediyorum çok faydalı şeyler öğrendim. Birsey merak ediyorum aranızda fisher price mutlu düşler dönence kullanan var mı? Şöyle ki biz bu dönenceyi aldık kurduk ancak gece lambasinin açtığımızda müziğin 2. Dakikasinda lamba kapanıyor. Bebisim karanlıkta kalıyor. Ürünüm mu hatalı diye düşünmekteyim. Bilgisi olan var mı?

Limonluzencefil Bencede çok iyi almis benimki bi ayda 400 gram alms mama takviyesi felan demedi ama napcam bilmyrm sutum de çok sagiyorm fazlasını ama yaramiyo mu acaba
Bnm dr sacmaladi bence, baska dr a gitcem artik. Bnm sutum az aslinda ama yag orani yuksek sanirim, bi kac kere sagip dolaba koydugumda tabaka tabaka yag vardi. Dr tavsiyesiyle sunlari iciyorum ben sende bi dene istersen, onlardan sonra bebisin aclik aglamalari bayagi kesildi, az miktarla yagdan dolayi doluyor sanirim :)
Lactamil 3 kupa, lactabol 2 kupa, mamsel tea 2 kupa, omega 900 mg 1tane. Kayisi hosafi 2 bardak, 1 hft oncesine kadarda incir kuru iciyordum, biraktim. Tabi ilave olarakda bol bol su. Bu kadar seyle anca sutum oluyor :) bide dr mama deyince cok uzulmustum, Allahtan baska bi dr gerek yok dedide rahatladim.
Protein agirlikli beslenmeye calisiyorum bide, yumurta, peynir ve et tuketmeye gayret ediyorum.
On sut ve son sut diye bisey varya, bebege kilo yapan son sutmus, acaba seninkisi onu almiyor olabilir mi? Sutun bolsa o geldi aklima, onun icinde dr bana bebis emerken yukardan asagi masaj yaparak son sutu erken indir demisti, bende oyle yapiyom, cunku benim bebis 5.dk da uyuyor memede :)

Benimkide oyle hemen uyuyo ama yarım saat birakmyo memeyi arada bi emerrse bende yapiyim öyle masaj rezeneyle anason iciyorm bende onlardnfa iciyim

aa kaç günlük ki sarılık hala? ilk ay aşısı mı bu? bnmki ikinci ayki aşıyı olcak. bol bol emzir sütün varmış bak
32 günlük canım bize hiç sarılık var gbi gelmiyodu bol bol kendi emiyo zaten emmek istyo emzriyorm ilk gttgmzde doktor emmesi iyiyse sorun olmaz dmsti emmeside iyi cisini felanda çok yapiyo

Benimkide oyle hemen uyuyo ama yarım saat birakmyo memeyi arada bi emerrse bende yapiyim öyle masaj rezeneyle anason iciyorm bende onlardnfa iciyim
Mama konusunda kendine biraz sure tani bence, dedigim seyleri bi dene istersen, tartiya tekrar goturdugunde fark olcak mi , ona gore hareket edersin.
Bide sarilik demissin, benim bebistede uzamis sarilik var, anne sutu sariligi dedi dr hic tahlil falan yapmadan. Senin dr testler istemis, neler baktirdi?

Yarın alcaz sonuçlarını 4 tüp kan aldılar yavrum nasl agladi bide idrar verdk

Benim bebegim oksuruo yavrum neler yapcam sasirdim uzuntuden
Devamlimi oksuruyor yoksa belirli zamanlardami
Benimki yatinca belli bi sure sonra oksuruyordu mesela, bende dr a goturdum hemen. Tukurugunu yutamayip genizine kaciriyormus, bide refluden dolayi agzina sut parcalari geliyormus onlar oksurtuyordu.

Insallah bisey cikmaz, anne sutu sariligidir. Bu sarilikda anca 2-3 ayda geciyormus. Bende tahlil yaptirsam iyi olcak icin rahat ederdi ama dedigin gibi cok fazla kan aliyorlar insanin ici gidiyor.
Evet bide uzun suruyo damla damla anca doktorlar ne kadar sınırlı bi bebek diyo daha kan almadan başladı bağırmaya hastaneyi ayağa kaldırdı sesiyle essek emzrdmde sakinlesti bide aşı oldk bugn her yeri delik deşik oldu

Benim bebegim oksuruo yavrum neler yapcam sasirdim uzuntuden
Biz de öksürükten şikayetçiydik. Doktora gittik boğazı kızarmış dedi. Sekrol ve aferin plus şurup verdi. Beş gün sabah akşam birer çay kaşığı kullandık. Azaldı ama tam olarak geçmedi.
Ben ekstra göğsüne ılıtılmış zeytinyağı sürdüm. Bir de odayı nemlemdirmek için odada ketıl kaynattım.
İnşallah sizin de bir an önce geçer. İnsanın içi parçalanıyor

Devamlimi oksuruyor yoksa belirli zamanlardami
Benimki yatinca belli bi sure sonra oksuruyordu mesela, bende dr a goturdum hemen. Tukurugunu yutamayip genizine kaciriyormus, bide refluden dolayi agzina sut parcalari geliyormus onlar oksurtuyordu.
Benim tosunum da sürelli geviş getiriyor. Dediğin gibi süt parçaları var hep apzında. Netten baktım reflü heralde.
Ne dedi doktor reflü için. İlaç falan verdi mi?

Canım ben kullanıyorum. Kapanmaması gerek hatalı senin ürün. Benimde sana sorum şu; tavana değil o yuvarlak şeye bakacak değil mi tavanı göremez sonuçta. Biz o yuvarlak dairenin altına koyuyoruz doğru mu yapıyoruz bilemedim. Sen ürüni değiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…