2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bayanlar bebeklerinizin kiyafetlerini internetten hangi sayfalardan aliyosunuz.ben biraz biseyler alcam ama nerden alsam bilemedim.yardimci olursaniz sevinirim
Zarada indirim vardi eltim ordan almis cok guzel seyler.ben baby mall magazadan aliyom.buarada hm nin bebek kiyafetleride cok hos

Eskiden aliyordu ama simdi almiyor, 2 cekip firlatiyor, cok zorlarsam kusuyor. Son bir haftadir boyle, eskiden bu kadar bagimli degildi.

Cnm seni çok iyi anlıyorum. Bence farklı emzik ler dene. Ben avent silikon damla verdim öğürdu. Shoothie verdim bir iki çekip attı. En son bebedor silikon damakli,wee silikon damakli ve nuk kaucuk damakli aldık. Nuk kaucuk dmakliyi emiyor. Meğer kaucuk istermis benim kizim:) suan emme onlar için bir zevk haline dönüştü. Tok olsalarda emmek istiyorlar. Uykuda emiyodu benim ki dudakları emme pozisyonunda, cok tatli oluyorlar orası ayrı ama emme gudusu çok kuvvetli olan bi çocuğa da mecbur ya emzik verilir çocuk bunu kabul etmezse de parmagini emer. Parmagini da bu emme gudusunu bastırmak için emiyor zaten.

o kadar evham yapma, ben 3.uyu geciriyorum suan. 2 gun atesimi dusuremedigimi bilirim. 39.5 - 40. Ne kol turuyo ne bas ne goz. Yaninda yardimci biri olmasi lazim annen gibi. O bebege bakacak, sen kendine bakacaksin memeni bosaltacaksin pompayla ve bebege bosalttiracaksin. Gecer merak etme, insallah tekrar etmez hep benim gibi gecmis olsun...

Hani dedimki burda aylarca sohbet ettigim anneler varken ilk tercih buraya bi yazayim dedim wrap sling de ayni ya onuda beceremezdim ben araba neyimize yetmiyo

lambası çok yanarsa pil mi dayanır kıazz
bizde kullanıyoruz..ben lambasını açıyorum ama oda öğrensin diye..yıldızlara baksın yldızlara

hııı...uyusun diye bizde yıkadık..sonuç :uyumuyor gece 02.00 de uyudu ..aramaza aldıkta uyudu

biz ışığı kapatıyoruz tavana duvarlara yansıyan yıldızları izliyor..ama gece lambası bölümü açı olunca ona bakıyor..aslında bozukmuş seninkine göre ama bence böyle iyi yoksa gözünü ondan aldığı yok uyutmuyor o ışık

Kızlar asi olduk 1 aylık bebeğim ağladı dayanamadım ben de ağladım paşam o benim doktor ateş düşürücü verdi bir de gaz için ilaç verdi alacaz bakalım 1.150 kilo almış 4850 oldu paşam doktor çok iyi dedi ben mama vermiyorum kızlar inşallah gerek de kalmaz

geçmiş olsunnn minnoşaaaaa....1.ay aşısı bizde olduk o ek ateş yapmazmış ..biz yarın 2. ay aşısı olcaz o yaparmış ateş öyle diyolar..ilk ay aşısında bizimkinde ateş yoktu ama 3 gün zırzırdı ağladı keyifsizdi..ama çabuk gelip geçti..

Gaz için ne verdi dr ununuz? Bu gün biz de ilk aşımızı olduk inşllh ateşimiz olmaz...
.

benim sıpa yatağında uyumuyor yaa aramızda yatmaya alıştı napıcam bilmiyrum koyuyorum yatağına ama benimde çok uykum gelince yeterki uyusun diyip alıyorum yanımızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…