- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.821
Zarada indirim vardi eltim ordan almis cok guzel seyler.ben baby mall magazadan aliyom.buarada hm nin bebek kiyafetleride cok hosBayanlar bebeklerinizin kiyafetlerini internetten hangi sayfalardan aliyosunuz.ben biraz biseyler alcam ama nerden alsam bilemedim.yardimci olursaniz sevinirim
Eskiden aliyordu ama simdi almiyor, 2 cekip firlatiyor, cok zorlarsam kusuyor. Son bir haftadir boyle, eskiden bu kadar bagimli degildi.Hemen e
Emzige alistirsan?
Benimkide cok sicriyo.anama sordum malum 6 cocuk buyutmus.normal defi.artik anne karninda olmadigini biliyomusKızlar bebeğim uykuya dalarken belli aralıklarla sicriyor internet ten okudum epilepsi falan çok korktum
6 aydan sonra boy uzunlugu netlik kazaniyobenımkı de 48
Eskiden aliyordu ama simdi almiyor, 2 cekip firlatiyor, cok zorlarsam kusuyor. Son bir haftadir boyle, eskiden bu kadar bagimli degildi.
o kadar evham yapma, ben 3.uyu geciriyorum suan. 2 gun atesimi dusuremedigimi bilirim. 39.5 - 40. Ne kol turuyo ne bas ne goz. Yaninda yardimci biri olmasi lazim annen gibi. O bebege bakacak, sen kendine bakacaksin memeni bosaltacaksin pompayla ve bebege bosalttiracaksin. Gecer merak etme, insallah tekrar etmez hep benim gibi gecmis olsun...Dun gittimate
Cumartesi acile gittim aresim 39.5 olmus.hadtanede bayilacaktim zor oturdum.enfekdiyonum cok yuksek cikmis doktor yatiracam dedi.cocuk olunca bos oda bulamadi.agizdan verdi antibiyotik.yarin tekrar kontrol var.dedigin ilaclari verdi.agri azaldi biraz.insaallah tam gecer
Istanbuldayim canimKizlar burda dutu fazla olan bir anne vardi.ihtiyaci olana vetririm diyodu.ankaradami acaba o kisi.bir arkadasin ihtiyaci varda
Hani dedimki burda aylarca sohbet ettigim anneler varken ilk tercih buraya bi yazayim dedimDün geldi canım bize...
Ya canım emziren annelere fazla sütüm var diye yazsana, adminlere söyleyerek, yakın biri gelip almak ister belki,orda mama vermeyelim diye çırpınan bir sürü anne var...
Keşke wrap sling alay din canım, o daha kullanısli
lambası çok yanarsa pil mi dayanır kıazzMerhabalar bende ocak annesiyim uzun zamandır takip ediyorum çok faydalı şeyler öğrendim. Birsey merak ediyorum aranızda fisher price mutlu düşler dönence kullanan var mı? Şöyle ki biz bu dönenceyi aldık kurduk ancak gece lambasinin açtığımızda müziğin 2. Dakikasinda lamba kapanıyor. Bebisim karanlıkta kalıyor. Ürünüm mu hatalı diye düşünmekteyim. Bilgisi olan var mı?
Kızlar şu rota virusu asisi kafamı karıştırıyor. İyi yorumlarda var yaptırdım yine ishal oldu diyenler de Sizin doktorlar ne önerdi ?
Pembedon5 kıazzzz artık daktir diyesim geliyor. Hep sen atıyorsun aklıma )
hııı...uyusun diye bizde yıkadık..sonuç :uyumuyor gece 02.00 de uyudu ..aramaza aldıkta uyuduşu an yatağmdaym beşiğe ip bağladım ipi asılmaktan kolum ağrıdıkociş uyuyo..bnmkinin gözler açık ben salladıkça keyif yapıyo sözde uyusun diye yıkadık nerdeee.. ay valla kolum ağrıyoo şu sallama işinden
Canım ben kullanıyorum. Kapanmaması gerek hatalı senin ürün. Benimde sana sorum şu; tavana değil o yuvarlak şeye bakacak değil mi tavanı göremez sonuçta. Biz o yuvarlak dairenin altına koyuyoruz doğru mu yapıyoruz bilemedim. Sen ürüni değiş
biz ışığı kapatıyoruz tavana duvarlara yansıyan yıldızları izliyor..ama gece lambası bölümü açı olunca ona bakıyor..aslında bozukmuş seninkine göre ama bence böyle iyiCanım ben kullanıyorum. Kapanmaması gerek hatalı senin ürün. Benimde sana sorum şu; tavana değil o yuvarlak şeye bakacak değil mi tavanı göremez sonuçta. Biz o yuvarlak dairenin altına koyuyoruz doğru mu yapıyoruz bilemedim. Sen ürüni değiş
paketiniz ups teslim edilmek üzere beklemektedir diyoBana niye gelmedi hala ya
geçmiş olsunnn minnoşaaaaa....1.ay aşısı bizde olduk o ek ateş yapmazmış ..biz yarın 2. ay aşısı olcaz o yaparmış ateş öyle diyolar..ilk ay aşısında bizimkinde ateş yoktu ama 3 gün zırzırdı ağladı keyifsizdi..ama çabuk gelip geçti..Kızlar asi olduk 1 aylık bebeğim ağladı dayanamadım ben de ağladımpaşam o benim doktor ateş düşürücü verdi bir de gaz için ilaç verdi alacaz bakalım 1.150 kilo almış 4850 oldu paşam doktor çok iyi dedi ben mama vermiyorum kızlar inşallah gerek de kalmaz
.Kızlar asi olduk 1 aylık bebeğim ağladı dayanamadım ben de ağladımpaşam o benim doktor ateş düşürücü verdi bir de gaz için ilaç verdi alacaz bakalım 1.150 kilo almış 4850 oldu paşam doktor çok iyi dedi ben mama vermiyorum kızlar inşallah gerek de kalmaz
bzmki de kız 2 de uyudu 5 te kalktı 8 e kadar baktık ama almış uykusunuhııı...uyusun diye bizde yıkadık..sonuç :uyumuyor gece 02.00 de uyudu ..aramaza aldıkta uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?