- 7 Kasım 2015
- 828
- 980
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.801
Emzirme oncesi, arasinda ve sonrasinda gaz cikarmayi bide emdiktennsonra 20 dk dikey pozisyonda bekletip oyle yatirmayi onerdi. Kilo alimini takip edip, gerek gorurlerse ilac basliyorlarmis.Benim tosunum da sürelli geviş getiriyor. Dediğin gibi süt parçaları var hep apzında. Netten baktım reflü heralde.
Ne dedi doktor reflü için. İlaç falan verdi mi?
İnşallahOyy kiyamam minnosa, insallah sonuclari iyi cikar.
Canım ben kullanıyorum. Kapanmaması gerek hatalı senin ürün. Benimde sana sorum şu; tavana değil o yuvarlak şeye bakacak değil mi tavanı göremez sonuçta. Biz o yuvarlak dairenin altına koyuyoruz doğru mu yapıyoruz bilemedim. Sen ürüni değiş
ynen canim doktora gitcez simdi umarim hemen iyilesir kizim kucucuk kucucuk oksuruyoBiz de öksürükten şikayetçiydik. Doktora gittik boğazı kızarmış dedi. Sekrol ve aferin plus şurup verdi. Beş gün sabah akşam birer çay kaşığı kullandık. Azaldı ama tam olarak geçmedi.
Ben ekstra göğsüne ılıtılmış zeytinyağı sürdüm. Bir de odayı nemlemdirmek için odada ketıl kaynattım.
İnşallah sizin de bir an önce geçer. İnsanın içi parçalanıyor
Dün geldi canım bize...cumartesi e bebekten bez alanlar kargolarınız geldi mi
Ya canım emziren annelere fazla sütüm var diye yazsana, adminlere söyleyerek, yakın biri gelip almak ister belki,orda mama vermeyelim diye çırpınan bir sürü anne var...Ama buzluk suresi 3ay.Suresi dolar 6 aya gelene kadar. Hala talip olan varsa verebilirim, helali hos olsun
Keşke wrap sling alay din canım, o daha kullanısliE bebekten baba sling almistim, evde bakindim biraz beceremedim. Kullanmam ben bunu dedim indirim gunu bezle degistirdim
Senin yazdıklarını uygulamistim daha çok sutum oldu sayende sürekli memeyi bosaltiyorum biberonlada buzluktaki sagdiklarimi bir ogun yapiyorummaşallah tosuna :=)
biberonla verecegım zaman önce göğsümü boşalttırıyorum minnoşa, sonra verıyorum sütü :=)
boş göğüs demek, süt demektir
Bana niye gelmedi hala yaDün geldi canım bize...
Ya canım emziren annelere fazla sütüm var diye yazsana, adminlere söyleyerek, yakın biri gelip almak ister belki,orda mama vermeyelim diye çırpınan bir sürü anne var...
Keşke wrap sling alay din canım, o daha kullanısli
Aç olunca g türüyooKızlar birsey soracağım bebisleriniz ellerini agzina götürüyor mu? Benimki parmaklarını yakıyor bazen
Benimki elini yalamayo gecti basparmagini emiyor yakalarsa ve cok zor cikariyorum, kiyameti kopartiyor. Emzik eskiden aliyordu simdi almiyor, parmagini emmesin diye eldiven takiyorum.Kızlar birsey soracağım bebisleriniz ellerini agzina götürüyor mu? Benimki parmaklarını yakıyor bazen
Dun gittimateArti olarak ates dusurucu agri kesici de veriyolar, parol icebilirsin. Gecmis olsun...
Cumartesi acile gittim aresim 39.5 olmus.hadtanede bayilacaktim zor oturdum.enfekdiyonum cok yuksek cikmis doktor yatiracam dedi.cocuk olunca bos oda bulamadi.agizdan verdi antibiyotik.yarin tekrar kontrol var.dedigin ilaclari verdi.agri azaldi biraz.insaallah tam gecerArti olarak ates dusurucu agri kesici de veriyolar, parol icebilirsin. Gecmis olsun...
Ayni durum bendede varYazilanlari hepsi benim bebektede var, Garip sesler cok canimi sıkıyordu, googleda arastirinca bebeklerin sanilanin aksine cok gurultulu uyuduklarini soyluyordu, burda da herkes ayni seyi yazinca o seslere takmicam artik. Uyku konusuna gelince benimkide memede uyumayi aliskanlik haline getirdi zaten, 1 saat kaliyor ben parmagi sokup cekmesem cikacagi yok. Emmiyorda oyle duruyor, ilk 5 dk emiyor sonra emzik niyetine. Omzumda yada kolumda uyuyor besigine koyunca zipliyor direk, gene viyak viyak,,sussun diye emziriyorum, kisir dongu sil bastan. Eskiden emzik alirdi simdi onuda almiyor, 2 emip atiyor.
memeyle kavgasi var,,agzinda durcak ama sut gelmeyecek, ona da agliyor. Bide benimki cok hava cekerek emiyor, agzini tam kapatmiyor ozellikle sut akisi cok olursa, oda iyice gaz yapiyor, ikin ikin mahvoluyor. Ne zaman gecer acaba bu haller.
Evet cnm sacmalamis gercekten, ilk basta cok moralim bozulmustu ama gordumki sadece anne sutu ile beslemede ayda 500 gr bile yeterliymis. Bnm dr ayda 2 kilo falan istiyor sanirim.@Limonluzencefi caanim bizde 860 gram aldık ve mama falan vermedik, bence sizin doktor resmen saçmalamis... hatta ben arada uyumuyor doymuyor sanirim diye mama veriyordum doktor verme Kilo alımı iyi diyordu...
Aç olunca g türüyoo
Yakıyo derken ne demek istedin?
Bizde böyleydik devamli mememde artık fenalık geliyordu emzik gibi kullanıyordu beni. Hiçbir emzigi de beğenmedi ta ki eşim cuma günü nuk kaucuk damakli emzik aldı. Onu aldı yani aldı dediysem çok iştahlı değil ama yavaş yavaş alisiyor onunla uyutuyorum emzik ağzında ve sallayarak.Benim bebis tam bir meme bagimlisi oldu, birakmiyor hic. Acaba doymuyormu diyorum, bezi 4 saatte bir dolu cikiyor, 2-3 kez kakasini yapiyor ama surekli emmek istiyor, bana yapisik yasayacak, ne tuvalete gidebiliyom ne yemek yiyom dogru duzgun, sjzlerde boyle olan var mi
Hemsire 500 gram alsa yeterli bizim icin dedi@Limonluzencefi caanim bizde 860 gram aldık ve mama falan vermedik, bence sizin doktor resmen saçmalamis... hatta ben arada uyumuyor doymuyor sanirim diye mama veriyordum doktor verme Kilo alımı iyi diyordu...
Emzige alistirsan?Benimki elini yalamayo gecti basparmagini emiyor yakalarsa ve cok zor cikariyorum, kiyameti kopartiyor. Emzik eskiden aliyordu simdi almiyor, parmagini emmesin diye eldiven takiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?