2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim tosunum da sürelli geviş getiriyor. Dediğin gibi süt parçaları var hep apzında. Netten baktım reflü heralde.
Ne dedi doktor reflü için. İlaç falan verdi mi?
Emzirme oncesi, arasinda ve sonrasinda gaz cikarmayi bide emdiktennsonra 20 dk dikey pozisyonda bekletip oyle yatirmayi onerdi. Kilo alimini takip edip, gerek gorurlerse ilac basliyorlarmis.

Bende öyle düşündüm hemen degistireyim madem. Cok sagol. Bizde oyle yapiyoruz suan donen kisim ilgisini cekiyor tavana yansımaları goremez. Ama benimki gece karanlikta hoşlanmıyor gündüz daha zevk aldı.

A
ynen canim doktora gitcez simdi umarim hemen iyilesir kizim kucucuk kucucuk oksuruyo

cumartesi e bebekten bez alanlar kargolarınız geldi mi
Dün geldi canım bize...

Ama buzluk suresi 3ay. Suresi dolar 6 aya gelene kadar. Hala talip olan varsa verebilirim, helali hos olsun
Ya canım emziren annelere fazla sütüm var diye yazsana, adminlere söyleyerek, yakın biri gelip almak ister belki,orda mama vermeyelim diye çırpınan bir sürü anne var...
E bebekten baba sling almistim, evde bakindim biraz beceremedim. Kullanmam ben bunu dedim indirim gunu bezle degistirdim
Keşke wrap sling alay din canım, o daha kullanısli

maşallah tosuna :=)
biberonla verecegım zaman önce göğsümü boşalttırıyorum minnoşa, sonra verıyorum sütü :=)
boş göğüs demek, süt demektir
Senin yazdıklarını uygulamistim daha çok sutum oldu sayende sürekli memeyi bosaltiyorum biberonlada buzluktaki sagdiklarimi bir ogun yapiyorum

Bana niye gelmedi hala ya

Kızlar birsey soracağım bebisleriniz ellerini agzina götürüyor mu? Benimki parmaklarını yakıyor bazen

@Limonluzencefi caanim bizde 860 gram aldık ve mama falan vermedik, bence sizin doktor resmen saçmalamis... hatta ben arada uyumuyor doymuyor sanirim diye mama veriyordum doktor verme Kilo alımı iyi diyordu...

Benim bebis tam bir meme bagimlisi oldu, birakmiyor hic. Acaba doymuyormu diyorum, bezi 4 saatte bir dolu cikiyor, 2-3 kez kakasini yapiyor ama surekli emmek istiyor, bana yapisik yasayacak, ne tuvalete gidebiliyom ne yemek yiyom dogru duzgun, sjzlerde boyle olan var mi

Arti olarak ates dusurucu agri kesici de veriyolar, parol icebilirsin. Gecmis olsun...
Dun gittimate
Arti olarak ates dusurucu agri kesici de veriyolar, parol icebilirsin. Gecmis olsun...
Cumartesi acile gittim aresim 39.5 olmus.hadtanede bayilacaktim zor oturdum.enfekdiyonum cok yuksek cikmis doktor yatiracam dedi.cocuk olunca bos oda bulamadi.agizdan verdi antibiyotik.yarin tekrar kontrol var.dedigin ilaclari verdi.agri azaldi biraz.insaallah tam gecer

Ayni durum bendede var

Kizlar burda dutu fazla olan bir anne vardi.ihtiyaci olana vetririm diyodu.ankaradami acaba o kisi.bir arkadasin ihtiyaci varda

@Limonluzencefi caanim bizde 860 gram aldık ve mama falan vermedik, bence sizin doktor resmen saçmalamis... hatta ben arada uyumuyor doymuyor sanirim diye mama veriyordum doktor verme Kilo alımı iyi diyordu...
Evet cnm sacmalamis gercekten, ilk basta cok moralim bozulmustu ama gordumki sadece anne sutu ile beslemede ayda 500 gr bile yeterliymis. Bnm dr ayda 2 kilo falan istiyor sanirim.

B
Bizde böyleydik devamli mememde artık fenalık geliyordu emzik gibi kullanıyordu beni. Hiçbir emzigi de beğenmedi ta ki eşim cuma günü nuk kaucuk damakli emzik aldı. Onu aldı yani aldı dediysem çok iştahlı değil ama yavaş yavaş alisiyor onunla uyutuyorum emzik ağzında ve sallayarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…