- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.841
burnunun ucuna dokunduğunda sarı iz kalıyo mu sarılıkta kalıyo da. çok uyuyo mu ? bnce değildir sarılık iyiymiş emmesi fln32 günlük canım bize hiç sarılık var gbi gelmiyodu bol bol kendi emiyo zaten emmek istyo emzriyorm ilk gttgmzde doktor emmesi iyiyse sorun olmaz dmsti emmeside iyi cisini felanda çok yapiyo
Bugun benim tosun erkenden uyudu sasilacak bi sekilde, simdi de benim uykum yok ama ki zaten az sonra kalkar zibidi: |
Sanirim @Sinefne nin fikri idi giydigin bi giysiyi burnunun dibine koy uyumasina yardimci oluyor. Ama uuuyunca al, tosunum oyle bi sarilmis ki benim atlete burnundan nefes alacak yer kalmayacakti resmen :)
Var demişlerdi kanda bisey cikmams çok sukurburnunun ucuna dokunduğunda sarı iz kalıyo mu sarılıkta kalıyo da. çok uyuyo mu ? bnce değildir sarılık iyiymiş emmesi fln
Cok zor canim sanada gecmis olsun.o kadar evham yapma, ben 3.uyu geciriyorum suan. 2 gun atesimi dusuremedigimi bilirim. 39.5 - 40. Ne kol turuyo ne bas ne goz. Yaninda yardimci biri olmasi lazim annen gibi. O bebege bakacak, sen kendine bakacaksin memeni bosaltacaksin pompayla ve bebege bosalttiracaksin. Gecer merak etme, insallah tekrar etmez hep benim gibi gecmis olsun...
Canim senin sutun fazla diyemi mastit oldun.sutun fazlamiIstanbuldayim canim
Kızlar bebeğinizi gündüz ana kucağında uyutup bırakıyor musunuz? Maxi cosi tarzı ana kucagi?
Sutum fazla. Sanirim bu yuzden, yani bosaltamamaktan bi turlu. Doktorlar zaten su yada bu sebepten demiyor...Canim senin sutun fazla diyemi mastit oldun.sutun fazlami
Nasil civilin urunleri kalitelimi.bie bebek ve civilden aldım bu zamana kadar.
civilde kapıda ödeme var.
Kus tuyunu nerden buldunuz satiliyomu.bende kizima yapmak istiyorumdaBen yemek yerken yada bir işim varsa bırakıyorum. Ama içerisine kuş tuyunden bir yastık yaptım. Bel oyuntusu azaldı. Benim minigim onda uyumayi besiginden daha çok seviyor.
Kus tuyunu nerden buldunuz satiliyomu.bende kizima yapmak istiyorumdaBen yemek yerken yada bir işim varsa bırakıyorum. Ama içerisine kuş tuyunden bir yastık yaptım. Bel oyuntusu azaldı. Benim minigim onda uyumayi besiginden daha çok seviyor.
Bu dedigin markalarin hepsini internettenmi aliyosunuz.ben iki cocukla pek cikamiyom disari.oyuzden internetten alacagim sayfalar lazimZarada indirim vardi eltim ordan almis cok guzel seyler.ben baby mall magazadan aliyom.buarada hm nin bebek kiyafetleride cok hos
Var demişlerdi kanda bisey cikmams çok sukur
Baby mall internet sayfasi var.ordan alirsin.biz magazadan aldik.zaraninda internet adresi var.internettwn al.hepsinin var internet sayfadiBu dedigin markalarin hepsini internettenmi aliyosunuz.ben iki cocukla pek cikamiyom disari.oyuzden internetten alacagim sayfalar lazim
Canim arkadasimin 3 ay surdu.surekli emxirdi.saat basi kaldrdi cocugu emzirdi.anca oyle.bide yurt disinda cocugu 5 dakka falan gunese tutuyolarmis.eltidinin cocuguna yapmislarSize de sorayim kizlar,bebek 27gunluk oldu hafif sarilik devam ediyor. Hemsire sorun olmaz demisti duzenli emdigi icin,telas yapma demisti. Kv ise iste kana karisir tehlikeli olur diyince korktm. 7sinde doktora gtcez sorarim da tehlikeli olsa bebekte degisik semptomlar gorur muyum sizce? Bilen var mi?
Limonluzencefil renklisemsiye siz bu konuyu iyi bilirsiniz es gecmeyin
Gögus kismini yasla burnuna. Belki koltuk alti denk geliyordur da ondan uyumuyordurallah iyiliğini versin.. bn de denedim de onu tam anlayamadım sonuç vermedi demek ki bende. bnmki gündüz uyumuyo ya gece yine zar zıor bi iki saat uyuyo gündüz yok 15 dk şekerleme yapıyo tüm gün yetiyo ona
2 hafta da 5 cmSurrender bebişin boyunu sormuştun ya benim oğluş bir ayda yaklaşık 6cm uzamiş. Sizinki kaç cm di?
ishal oluyr tabii ki sadece kolay atlatıyormus.Kızlar şu rota virusu asisi kafamı karıştırıyor. İyi yorumlarda var yaptırdım yine ishal oldu diyenler de Sizin doktorlar ne önerdi ?
( @Pembedon5 kıazzzz artık daktir diyesim geliyor. Hep sen atıyorsun aklıma)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?