2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

32 günlük canım bize hiç sarılık var gbi gelmiyodu bol bol kendi emiyo zaten emmek istyo emzriyorm ilk gttgmzde doktor emmesi iyiyse sorun olmaz dmsti emmeside iyi cisini felanda çok yapiyo
burnunun ucuna dokunduğunda sarı iz kalıyo mu sarılıkta kalıyo da. çok uyuyo mu ? bnce değildir sarılık iyiymiş emmesi fln

allah iyiliğini versin.. bn de denedim de onu tam anlayamadım sonuç vermedi demek ki bende. bnmki gündüz uyumuyo ya gece yine zar zıor bi iki saat uyuyo gündüz yok 15 dk şekerleme yapıyo tüm gün yetiyo ona

Cok zor canim sanada gecmis olsun.

e bebek ve civilden aldım bu zamana kadar.
civilde kapıda ödeme var.
Nasil civilin urunleri kalitelimi.bi
Ben yemek yerken yada bir işim varsa bırakıyorum. Ama içerisine kuş tuyunden bir yastık yaptım. Bel oyuntusu azaldı. Benim minigim onda uyumayi besiginden daha çok seviyor.
Kus tuyunu nerden buldunuz satiliyomu.bende kizima yapmak istiyorumda

Ben yemek yerken yada bir işim varsa bırakıyorum. Ama içerisine kuş tuyunden bir yastık yaptım. Bel oyuntusu azaldı. Benim minigim onda uyumayi besiginden daha çok seviyor.

Surrender benim tlfn kafayi yedi on kere cikmis sana yazdigim cevap..civilin urunleri kalitelimi bide nekadarlik alisverise kargo ucretsiz.lapida odeme bedeli 6 tl aliyolarmi yazacaktim

Var demişlerdi kanda bisey cikmams çok sukur

Cnm benim bebek de bugun 27gunluk oldu,gozunun kenarinda hafif sarilik var hala..yuzunde fln da ozellikle agladiginda kendini sktiginda sari renk belli oluyor.yani hala hafif de olsa var sariligi.ilk hfta hemsire yanimdaydi ve hergun azalmisti duzenli emdigi icin..yani kv ile gorustm az once ve oyle olmaz kana karisir bise fln olabilir dedi korkuttu beni iyce.. Bikac aya gecen sarilik ise bizmki,senin de oyleydi cunyk..kotu sarilik olsa farkli bi sknti verir mi bebege? Yani ates halsizlik uyku vs ? Doktorun dedi mi

Size de sorayim kizlar,bebek 27gunluk oldu hafif sarilik devam ediyor. Hemsire sorun olmaz demisti duzenli emdigi icin,telas yapma demisti. Kv ise iste kana karisir tehlikeli olur diyince korktm. 7sinde doktora gtcez sorarim da tehlikeli olsa bebekte degisik semptomlar gorur muyum sizce? Bilen var mi?

Limonluzencefil renklisemsiye siz bu konuyu iyi bilirsiniz es gecmeyin

Canim arkadasimin 3 ay surdu.surekli emxirdi.saat basi kaldrdi cocugu emzirdi.anca oyle.bide yurt disinda cocugu 5 dakka falan gunese tutuyolarmis.eltidinin cocuguna yapmislar

allah iyiliğini versin.. bn de denedim de onu tam anlayamadım sonuç vermedi demek ki bende. bnmki gündüz uyumuyo ya gece yine zar zıor bi iki saat uyuyo gündüz yok 15 dk şekerleme yapıyo tüm gün yetiyo ona
Gögus kismini yasla burnuna. Belki koltuk alti denk geliyordur da ondan uyumuyordur

ishal oluyr tabii ki sadece kolay atlatıyormus.
aşısız 10 ise, aşılı 3 gün gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…