- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.861
sağmak sütü azaltır derler, alakası yok. sadece sagar bebegı emzırmezsen azalır tabii ki.. 6. aya kadar bizi götürsün ek gıdadan sonra az gelse de olurSenin yazdıklarını uygulamistim daha çok sutum oldu sayende sürekli memeyi bosaltiyorum biberonlada buzluktaki sagdiklarimi bir ogun yapiyorum
eldıven kullanıyorum hala. havalandırmak ıcın actıgımda yumruk şeklinde yapıp agzına tıkıyor elınıKızlar birsey soracağım bebisleriniz ellerini agzina götürüyor mu? Benimki parmaklarını yakıyor bazen
Bisey demedi Canm bana ilk gttgmde sadece çok emiyosa cisinide çok yapiyosa sorun olmaz demiştiCnm benim bebek de bugun 27gunluk oldu,gozunun kenarinda hafif sarilik var hala..yuzunde fln da ozellikle agladiginda kendini sktiginda sari renk belli oluyor.yani hala hafif de olsa var sariligi.ilk hfta hemsire yanimdaydi ve hergun azalmisti duzenli emdigi icin..yani kv ile gorustm az once ve oyle olmaz kana karisir bise fln olabilir dedi korkuttu beni iyce.. Bikac aya gecen sarilik ise bizmki,senin de oyleydi cunyk..kotu sarilik olsa farkli bi sknti verir mi bebege? Yani ates halsizlik uyku vs ? Doktorun dedi mi
Canim arkadasimin 3 ay surdu.surekli emxirdi.saat basi kaldrdi cocugu emzirdi.anca oyle.bide yurt disinda cocugu 5 dakka falan gunese tutuyolarmis.eltidinin cocuguna yapmislar
Ya bizimkide ishal iki gundr niyeki ben devam ederse gidiyim doktora diye dusundmishal oluyr tabii ki sadece kolay atlatıyormus.
aşısız 10 ise, aşılı 3 gün gibi..
Ben ups ye guvenmedigimm icin yurticiyle gelcek benimkipaketiniz ups teslim edilmek üzere beklemektedir diyoperşembeye gelicek....baby me aldıydım iki gün daha pamuklu su ile popo silcem kakakakakakakakakkkaakakakka
Canım benim bebek de seninle ayni durumda gözlerinde ve yüzünde var sarılık ben gecen hafta kan kaldırdım bir şey çıkmadı doktor iki aya geçer uzayan sarılık bol bol emzir dedi katana takma sen de tehlikeli bir durum değil bu doktora görün bana da haber ver canım olur muSize de sorayim kizlar,bebek 27gunluk oldu hafif sarilik devam ediyor. Hemsire sorun olmaz demisti duzenli emdigi icin,telas yapma demisti. Kv ise iste kana karisir tehlikeli olur diyince korktm. 7sinde doktora gtcez sorarim da tehlikeli olsa bebekte degisik semptomlar gorur muyum sizce? Bilen var mi?
Limonluzencefil @renklisemsiye siz bu konuyu iyi bilirsiniz es gecmeyin
Evet bizimkinin gudusude cok yuksek masallah :) ultrason goruntulerindede basparmak hep agizdaydi, eldivenleri cikardikfan sonra ellerini emmeye basladi, bgn baktim basparmagi yakalamis cop cop emiyor, cok tatli oluyorlar dedigin gibi ama parmak emme olayi emzikten kotu. Senin gibi deneyeyim bende emzikleri o zaman canim sagolasin. Yoksa biyle ya o parmaginj emcek yada benim memeler kopacakCnm seni çok iyi anlıyorum. Bence farklı emzik ler dene. Ben avent silikon damla verdim öğürdu. Shoothie verdim bir iki çekip attı. En son bebedor silikon damakli,wee silikon damakli ve nuk kaucuk damakli aldık. Nuk kaucuk dmakliyi emiyor. Meğer kaucuk istermis benim kizim:) suan emme onlar için bir zevk haline dönüştü. Tok olsalarda emmek istiyorlar. Uykuda emiyodu benim ki dudakları emme pozisyonunda, cok tatli oluyorlar orası ayrı ama emme gudusu çok kuvvetli olan bi çocuğa da mecbur ya emzik verilir çocuk bunu kabul etmezse de parmagini emer. Parmagini da bu emme gudusunu bastırmak için emiyor zaten.
Canım simdilik iyi uyuyor bakalım inşallah ateş yapmaz annemi cagirdim panik oldum o da bebek iyi diyip gitti kaldık başbaşageçmiş olsunnn minnoşaaaaa....1.ay aşısı bizde olduk o ek ateş yapmazmış ..biz yarın 2. ay aşısı olcaz o yaparmış ateş öyle diyolar..ilk ay aşısında bizimkinde ateş yoktu ama 3 gün zırzırdı ağladı keyifsizdi..ama çabuk gelip geçti..
Ben o pusetlere koymayi basaramadum bi turlu kafa cok gomuk kaliyor, nasil yerlestiriyorsun sen?Kızlar bebeğinizi gündüz ana kucağında uyutup bırakıyor musunuz? Maxi cosi tarzı ana kucagi?
Canim senin profil fotodan farketmistim ben hafif sari oldugunu, benimkide ayni seninki gibi cunku. Kendi kaslarini kaldirinca falan sapsari oluyor alni. Bnm dr anne sutu sariligi endise etcek bisey yok dedi, hic tahlil yapmadi. Emmesi, cisi ve kakasi normal oldugu icin sorun olmaz dedi. Benimde pek icime sinmedi tahlil yaptirsam mi diye cok dusundum ama kiyamiyorumda, kan alma cok zor oluyor bu kdr minik bebislerde.Size de sorayim kizlar,bebek 27gunluk oldu hafif sarilik devam ediyor. Hemsire sorun olmaz demisti duzenli emdigi icin,telas yapma demisti. Kv ise iste kana karisir tehlikeli olur diyince korktm. 7sinde doktora gtcez sorarim da tehlikeli olsa bebekte degisik semptomlar gorur muyum sizce? Bilen var mi?
Limonluzencefil @renklisemsiye siz bu konuyu iyi bilirsiniz es gecmeyin
Canim senin profil fotodan farketmistim ben hafif sari oldugunu, benimkide ayni seninki gibi cunku. Kendi kaslarini kaldirinca falan sapsari oluyor alni. Bnm dr anne sutu sariligi endise etcek bisey yok dedi, hic tahlil yapmadi. Emmesi, cisi ve kakasi normal oldugu icin sorun olmaz dedi. Benimde pek icime sinmedi tahlil yaptirsam mi diye cok dusundum ama kiyamiyorumda, kan alma cok zor oluyor bu kdr minik bebislerde.
Uyku hali yok, hatta uyumuyor, aglamasi gayet yerinde, kakasinin rengi normal, emiyor, isiyor, kaka yapiyor cok sukur. Doktorun dedigi gibidir insallah diyorum. Anne sutu sariligida 2-3 aya anca geciyormus. Sutu kesip mama verirsen 3 gunde geciyormus. Tabi bunun icin mama verilmez.
Seninkide anne sutu sariligidir bence, merak etme.
Uyududa hönk die uyunmuyor ki..kıpırdasa ıkınsa göz açıyoruz hemen..iki pışpış..ohhh hep anne hep anne fedakarbzmki de kız 2 de uyudu 5 te kalktı 8 e kadar baktık ama almış uykusunu
Surrender benim tlfn kafayi yedi on kere cikmis sana yazdigim cevap..civilin urunleri kalitelimi bide nekadarlik alisverise kargo ucretsiz.lapida odeme bedeli 6 tl aliyolarmi yazacaktim
Kıazzzzzzzz çıkar garieldıven kullanıyorum hala. havalandırmak ıcın actıgımda yumruk şeklinde yapıp agzına tıkıyor elını
Canım simdilik iyi uyuyor bakalım inşallah ateş yapmaz annemi cagirdim panik oldum o da bebek iyi diyip gitti kaldık başbaşa2 aylık zor oluyor dedi hemşire bakalım inşallah seninde iyi geçer
Canim bosver sen kayinvalideni, zaten kana karisiyor bilirubin ve kandan olculuyor. Onemli olan duzeyi, 2 yi gecince ciltte sariliga neden oluyor, 20 yi gecince kan degisimi oluyor ve beyne zarar veriyor ama o ilk haftalarda oluyormus. 15. Gunden sonra kan beyin bariyeri olustugu icin oyle bisey beklenmiyor. Uzamis sarilikta karaciger hastaligi, tiroid ve kanda bebekle ilgili hastaliklardan suphelendikleri icin test yapip bisey cikmazsa anne sutu sariligi diyorlar, geneldede bisey cikmiyor. Insallah bizimkide oyledir, kontrolde gerek gorurse doktorun ister tahlillerini. Icimizi ferah tutalim gececek bu sari hallerde insallah hayirlisiyla.Aynen o kaslar alin falan ayni,sac dipleri falan sari oluyor.bana da oyle geliyor anne sutu sariligi yani ve ins oyledir ve tez gecer hepimizinki.. Kaka cis uyku emme vs hepsi ayni..
ya ne bilim boyle icime korku saldi,yok kana karisir yok kan degisimi olur fln diyince,bi de uzadi diyorum aa ama burda oyle bise olmuo dio yani turkiyede olmuo demek istio ,guler misn aglar misin..
Canım aynen dediğin gibi kan da baktirmak en doğrusu ben de kafama çok taktim gecen hafta goturdum doktora 27 günlüktü birşey çıkmadı doktor tekrar grlmenr gerek yok geçer iki aya dedi bir de su verince geçiyormuş bugün yine doktora sormayı unuttum bebeklere suyu ne zaman vermeye basladiniz ve ne kadar veriyorsunuzCanim bosver sen kayinvalideni, zaten kana karisiyor bilirubin ve kandan olculuyor. Onemli olan duzeyi, 2 yi gecince ciltte sariliga neden oluyor, 20 yi gecince kan degisimi oluyor ve beyne zarar veriyor ama o ilk haftalarda oluyormus. 15. Gunden sonra kan beyin bariyeri olustugu icin oyle bisey beklenmiyor. Uzamis sarilikta karaciger hastaligi, tiroid ve kanda bebekle ilgili hastaliklardan suphelendikleri icin test yapip bisey cikmazsa anne sutu sariligi diyorlar, geneldede bisey cikmiyor. Insallah bizimkide oyledir, kontrolde gerek gorurse doktorun ister tahlillerini. Icimizi ferah tutalim gececek bu sari hallerde insallah hayirlisiyla.
Canım aynen dediğin gibi kan da baktirmak en doğrusu ben de kafama çok taktim gecen hafta goturdum doktora 27 günlüktü birşey çıkmadı doktor tekrar grlmenr gerek yok geçer iki aya dedi bir de su verince geçiyormuş bugün yine doktora sormayı unuttum bebeklere suyu ne zaman vermeye basladiniz ve ne kadar veriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?