2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Senin yazdıklarını uygulamistim daha çok sutum oldu sayende sürekli memeyi bosaltiyorum biberonlada buzluktaki sagdiklarimi bir ogun yapiyorum
sağmak sütü azaltır derler, alakası yok. sadece sagar bebegı emzırmezsen azalır tabii ki.. 6. aya kadar bizi götürsün ek gıdadan sonra az gelse de olur
sağmayı kesınlıkle bırakma, bebege de göğsü boşalttır
inşallah daha da çok artar sütümüz :=)

Bisey demedi Canm bana ilk gttgmde sadece çok emiyosa cisinide çok yapiyosa sorun olmaz demişti

Canim arkadasimin 3 ay surdu.surekli emxirdi.saat basi kaldrdi cocugu emzirdi.anca oyle.bide yurt disinda cocugu 5 dakka falan gunese tutuyolarmis.eltidinin cocuguna yapmislar

Benimki de cok emiyor sukur sorun yok o konuda.dktorladi da aradik normaldir ama dikkat edin dedileryine de

Canım benim bebek de seninle ayni durumda gözlerinde ve yüzünde var sarılık ben gecen hafta kan kaldırdım bir şey çıkmadı doktor iki aya geçer uzayan sarılık bol bol emzir dedi katana takma sen de tehlikeli bir durum değil bu doktora görün bana da haber ver canım olur mu

Evet bizimkinin gudusude cok yuksek masallah :) ultrason goruntulerindede basparmak hep agizdaydi, eldivenleri cikardikfan sonra ellerini emmeye basladi, bgn baktim basparmagi yakalamis cop cop emiyor, cok tatli oluyorlar dedigin gibi ama parmak emme olayi emzikten kotu. Senin gibi deneyeyim bende emzikleri o zaman canim sagolasin. Yoksa biyle ya o parmaginj emcek yada benim memeler kopacak

Canım simdilik iyi uyuyor bakalım inşallah ateş yapmaz annemi cagirdim panik oldum o da bebek iyi diyip gitti kaldık başbaşa 2 aylık zor oluyor dedi hemşire bakalım inşallah seninde iyi geçer

Canim senin profil fotodan farketmistim ben hafif sari oldugunu, benimkide ayni seninki gibi cunku. Kendi kaslarini kaldirinca falan sapsari oluyor alni. Bnm dr anne sutu sariligi endise etcek bisey yok dedi, hic tahlil yapmadi. Emmesi, cisi ve kakasi normal oldugu icin sorun olmaz dedi. Benimde pek icime sinmedi tahlil yaptirsam mi diye cok dusundum ama kiyamiyorumda, kan alma cok zor oluyor bu kdr minik bebislerde.
Uyku hali yok, hatta uyumuyor, aglamasi gayet yerinde, kakasinin rengi normal, emiyor, isiyor, kaka yapiyor cok sukur. Doktorun dedigi gibidir insallah diyorum. Anne sutu sariligida 2-3 aya anca geciyormus. Sutu kesip mama verirsen 3 gunde geciyormus. Tabi bunun icin mama verilmez.
Seninkide anne sutu sariligidir bence, merak etme.

Aynen o kaslar alin falan ayni,sac dipleri falan sari oluyor.bana da oyle geliyor anne sutu sariligi yani ve ins oyledir ve tez gecer hepimizinki.. Kaka cis uyku emme vs hepsi ayni..
ya ne bilim boyle icime korku saldi,yok kana karisir yok kan degisimi olur fln diyince,bi de uzadi diyorum aa ama burda oyle bise olmuo dio yani turkiyede olmuo demek istio ,guler misn aglar misin..

eldıven kullanıyorum hala. havalandırmak ıcın actıgımda yumruk şeklinde yapıp agzına tıkıyor elını
Kıazzzzzzzz çıkar gari ülen memene dokunsun tırnaklarını törpüle aç kıaz şunun elceğizlerini
Bizimki balık bile tutacak kıvama geldi şiiii sör sen 1 ocakta doğuramadındı hatırlatayım dedim

Canım simdilik iyi uyuyor bakalım inşallah ateş yapmaz annemi cagirdim panik oldum o da bebek iyi diyip gitti kaldık başbaşa 2 aylık zor oluyor dedi hemşire bakalım inşallah seninde iyi geçer
ben kimi çağırıcam yarın
Hemen anne koş ha
Aşıdan sonra kocişde işe gidecek...

Canim bosver sen kayinvalideni, zaten kana karisiyor bilirubin ve kandan olculuyor. Onemli olan duzeyi, 2 yi gecince ciltte sariliga neden oluyor, 20 yi gecince kan degisimi oluyor ve beyne zarar veriyor ama o ilk haftalarda oluyormus. 15. Gunden sonra kan beyin bariyeri olustugu icin oyle bisey beklenmiyor. Uzamis sarilikta karaciger hastaligi, tiroid ve kanda bebekle ilgili hastaliklardan suphelendikleri icin test yapip bisey cikmazsa anne sutu sariligi diyorlar, geneldede bisey cikmiyor. Insallah bizimkide oyledir, kontrolde gerek gorurse doktorun ister tahlillerini. Icimizi ferah tutalim gececek bu sari hallerde insallah hayirlisiyla.

Canım aynen dediğin gibi kan da baktirmak en doğrusu ben de kafama çok taktim gecen hafta goturdum doktora 27 günlüktü birşey çıkmadı doktor tekrar grlmenr gerek yok geçer iki aya dedi bir de su verince geçiyormuş bugün yine doktora sormayı unuttum bebeklere suyu ne zaman vermeye basladiniz ve ne kadar veriyorsunuz

Ablama sordum da o da su ver az az dedi,kaynattm simdi sogusun vercem iki cay kasigi..anne sutu icende gerek yok diyorlardi ama sariliga etkisi varsa az da olsa vermekte sakinca yok herhalde..napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…