- 25 Aralık 2015
- 656
- 898
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.881
Insallahsağmak sütü azaltır derler, alakası yok. sadece sagar bebegı emzırmezsen azalır tabii ki.. 6. aya kadar bizi götürsün ek gıdadan sonra az gelse de olur
sağmayı kesınlıkle bırakma, bebege de göğsü boşalttır
inşallah daha da çok artar sütümüz :=)
Canım ben çok panik atagim ya korkuyorum her şeyden bir de 28 yaşındayim büyümem lazımben kimi çağırıcam yarın
Hemen anne koş ha
Aşıdan sonra kocişde işe gidecek...
Ben o pusetlere koymayi basaramadum bi turlu kafa cok gomuk kaliyor, nasil yerlestiriyorsun sen?
Yenidogan b iberonu almıştım onu kullanıyorum 50 günlükken başladım daha öncesinde doktor memeyi tutmaz diye verdirtmedi gerçi ona kalsa hala verdirtmezEmziren anneler hangi biberonu kullanıyorsunuz? Birde bebise ilk kaç Günlükken biberon verdiniz?
aynen yıkadığımz gece başına şapka takıyoz haliyle o şapka gözünü kapatıyo bnmki çok kıpırdayınca gözü kapanınca kızıyo uyanıyo hadii kalk şapkayı çek geri uyut.. babası ben işe gidiyom yazık bana diyo ve uyuyoUyududa hönk die uyunmuyor ki..kıpırdasa ıkınsa göz açıyoruz hemen..iki pışpış..ohhh hep anne hep anne fedakar
Ben hic vermedim canim, sariliga etkisi var mi bilmiyorum, bildigim sariligin kaka ile atildigi, o yuzden ne kadar emip diskilarsa cabuk atar diyorlar ama anne sutu sariliginda olay biraz farkli sanirim.Canım aynen dediğin gibi kan da baktirmak en doğrusu ben de kafama çok taktim gecen hafta goturdum doktora 27 günlüktü birşey çıkmadı doktor tekrar grlmenr gerek yok geçer iki aya dedi bir de su verince geçiyormuş bugün yine doktora sormayı unuttum bebeklere suyu ne zaman vermeye basladiniz ve ne kadar veriyorsunuz
ay çok komksinGögus kismini yasla burnuna. Belki koltuk alti denk geliyordur da ondan uyumuyordur
iyi hadi boşuna kan alınmış işteVar demişlerdi kanda bisey cikmams çok sukur
Benimkide maxicosi cabrio, desteknyastigida var ama dedigin gibi cok rahatsiz icinde, kafa gomuluyor resmen bide agliyor zaten icine koyunca. Benimkide bgn 34 gunluk, biraz daha buyumesini bekleyeyim o zmn.İlk ay bende koyamadim agladi ama 57 günlük olduk simdi 2 gündür duruyor.bnm maxi cosi marka ve içinde destek yastigi var çok güzel yerleşti kızım içine. Ama ilk ay emanet gibi duruyodu sanki.hiç yatiramamistim rahatsızdi. biraz ele avuca gelmesi lazım bnce bebisin. Gündüz salliyorum bi saat fln uyuyor içinde.
sarılığın derecesi düşükse bişi olmaz cnm. 11 12 fln normal daha üstünde zaten hastanede kalıyomış. sznki düşükse sorun yok. bzm 11 çıkmıştı kendiliğinden geçti 2 haftadaSize de sorayim kizlar,bebek 27gunluk oldu hafif sarilik devam ediyor. Hemsire sorun olmaz demisti duzenli emdigi icin,telas yapma demisti. Kv ise iste kana karisir tehlikeli olur diyince korktm. 7sinde doktora gtcez sorarim da tehlikeli olsa bebekte degisik semptomlar gorur muyum sizce? Bilen var mi?
Limonluzencefil @renklisemsiye siz bu konuyu iyi bilirsiniz es gecmeyin
Dr brown dogal akis, 2 gunlukken verdim ben, sariligi var diye mama vermistik, sutum gelmedigi icin, yaklasik 10 gun falan emzirmeden sonra veriyordum hep. Simdi ara ara sagdigim sutleri veriyorum biberonla, cok sukur emmeyi birakma gibi bi sey yasamadik, masallah diim oglusumaEmziren anneler hangi biberonu kullanıyorsunuz? Birde bebise ilk kaç Günlükken biberon verdiniz?
Aynen öyle oldu ama içimde şüphe kalmadı en azındaniyi hadi boşuna kan alınmış işte
Hangi marka pekiYenidogan b iberonu almıştım onu kullanıyorum 50 günlükken başladım daha öncesinde doktor memeyi tutmaz diye verdirtmedi gerçi ona kalsa hala verdirtmez
Ben hic vermedim canim, sariliga etkisi var mi bilmiyorum, bildigim sariligin kaka ile atildigi, o yuzden ne kadar emip diskilarsa cabuk atar diyorlar ama anne sutu sariliginda olay biraz farkli sanirim.
Oglumun rengi gozukmuyor sariliktan, esmer gibi duruyor ama kumralda olabilir :)
Benim tek avuntum, gozlerindeki sarilik eskiye gore daha az
sarılığın derecesi düşükse bişi olmaz cnm. 11 12 fln normal daha üstünde zaten hastanede kalıyomış. sznki düşükse sorun yok. bzm 11 çıkmıştı kendiliğinden geçti 2 haftada
merhaba güzel annişler. :)
bizde bugün bir aylık aşımızı olduk. kontrole gittik.
çok şükür sorun çıkmadı. kilosu boyu iyiymiş.
gaz sıkıntımız var ne yazık ki. doktor çok sıkıntı yapmıyorsa ilaç vermeyeyim dedi. bende idare ediyoruz diye tamam dedim.
csyrc Maaşaallah Sübhanaallah. çok tatlı yavrun. benimki gibi saçlı. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?