- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.901
Bizimkini hic olcmediler iste cnm..eve geldik ztn bir hafta hemsireyle takip altindaydim..hergun azaldi fark ettik,sdce gozlerindeydi o yuzden ztn hemsire az dedi endise etme..bugn de aradik doktor fln takip edin ama normaldir bizce dediler..degeri bilsem farkli olurdu dedigin gbi ama arkdslarn da dedigi gbi ins anne sutu sariligi durumudur ki bana da oyle geldi konustuklaeimzdan sonra..sade emiyor o da anca kendine yetiyor belki de ondan etkili olmadi uzadi.. Bilemiyorum:/ aman keyfi yerinde sukur yaa buna da sukur
Bebedor almıştım nasılsa mama vermem kullanmam demistimHangi marka peki
Masallah sizeBugün kontrolümüz vardı minnoş 5370 58 cm olmuş 36 günde.artık 4 saatte bir emziricem gaz için de flatuben damla verdi doktorumuz rezene anason kimyon var içinde.kalça ultrasonu da çelildi bi sorun çıkmafı çok şükür :)
ishal oldugu nerden anlaşılıyor?Ya bizimkide ishal iki gundr niyeki ben devam ederse gidiyim doktora diye dusundm
gözlerini çok ovuşturuyor. gözüne sokar dıye korkuyorumKıazzzzzzzz çıkar gariülen memene dokunsun tırnaklarını törpüle aç kıaz şunun elceğizlerini
Bizimki balık bile tutacak kıvama geldişiiii sör sen 1 ocakta doğuramadındı hatırlatayım dedim
bence 1 numara devam et. ben 1 ay daha öyle yapıcam.Insallahama benim minik son sute kadar ememiyor birakiyor onu sagip veriyorum ancak biberon basligi yenidogan olarak mi devam edicez cunku cok az geliyor benim memede daha çok geliyor çünkü minik kızıyor az geliyor diye
Ben de 3-4 saat te bir emziriyorum atom artık 5 - 6 öğün yeter gece de 12 gibi emiyor sabah 6 gibi kalkıyor valla çok iyi oldu benimki 2 aylık 5900 gr demekki bu beslenme yeterli canım. .Masallah sizeneden 4 saatte bir? Bizim 2 ayimiz bitti bende yarin goturucem doktora. Sanki ogun arasi 2 gundur biraz uzadi gibi, uykusuda agir 2 gundur baya uyudu. Alakasi varmi acaba
Aşılar nasıl geçti sór mınnoşun iyi mibence 1 numara devam et. ben 1 ay daha öyle yapıcam.
göğüsten daha cok gelıyorsa
favıorısı göğüs olur
avent kullanıyorum.Emziren anneler hangi biberonu kullanıyorsunuz? Birde bebise ilk kaç Günlükken biberon verdiniz?
Prima gibisi yok vallaKızlar kızım pisik oldu
molfix den biliyorum
kocis israil malı diye primayi bırakırdısonuç küçük totiste pisik
hani o 1000 de 3 var ya? allah korusun bıze denk gelır.@ lavantakokusu07 andPembedon5
Kızceler ben yaptırmıycam rota virüsü tantanasını
Bi tohtor bi eczacı atkadaşıma sordum..para sıçıyosan yaptır dedi ikisi de af buyrun..
Eee mıçmadığma göre ??
Onlar kendi yavrucaklarına yaptırmamış..daha yeni bebekleri de..
1000 de 3 yakalanma ihtimali oluyormus..inşallah olmasın bişicik kuzulara..face yazdım burada yazayım aranızda hala face olmayan kızcelrr varSurrender and Pembedon5 isim verip rencide etmek istemiyorum Surrender and Pembedon5
Yoksa farkında değilim sanmasınlarSurrender and Pembedon5
acaba israil malı olan sadece prıma mı? eşin bu konuyu arastırmadıysa arastırsın iyiceKızlar kızım pisik oldu
molfix den biliyorum
kocis israil malı diye primayi bırakırdısonuç küçük totiste pisik
hepsı yapılmadıAşılar nasıl geçti sór mınnoşun iyi mi
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba
17 ve üstü hastaneye yatar Türkiye de. Benimki hala 9 larda seyrediyo..anne sütü sarılığı cunku 3-4 ay sürermiş.
Emdi ve kilo alımı çok iyiydi cnm.
Kan ve idrara bakıldı yinede ilk ay gecmeyincee..karaciğer ve tiroid e bakılıyor sorun yoksa anne sütü sarılığı.
Ama ilk onbeş gün den beyin bariyeri geliştiği için sonrasında sprun yok.
Geçmiş olsun cnm.
Şimdi benim gönlüm rahat onca testen spnra ..
Yavrum ise hala 9 civarında sarı
Bende diyorum 2 gundur cok uyuyo cok sutde istemiyo? Hayirdir? Hemde gudumsuzdu yani... O zaman benim findik kendi ayarlamaya basladi he? Benimkide 11-12 gibi uyuyup sabah 6-7 gibi uyaniyor ikinarak... Yarin soralim bakalim doktoraBen de 3-4 saat te bir emziriyorum atom artık 5 - 6 öğün yeter gece de 12 gibi emiyor sabah 6 gibi kalkıyor valla çok iyi oldu benimki 2 aylık 5900 gr demekki bu beslenme yeterli canım. .
Sor bakalım canım bana da yaziver emmeye kalkıyor mu benimki kalkmiyorBende diyorum 2 gundur cok uyuyo cok sutde istemiyo? Hayirdir? Hemde gudumsuzdu yani... O zaman benim findik kendi ayarlamaya basladi he? Benimkide 11-12 gibi uyuyup sabah 6-7 gibi uyaniyor ikinarak... Yarin soralim bakalim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?