2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

17 ve üstü hastaneye yatar Türkiye de. Benimki hala 9 larda seyrediyo..anne sütü sarılığı cunku 3-4 ay sürermiş.

Emdi ve kilo alımı çok iyiydi cnm.

Kan ve idrara bakıldı yinede ilk ay gecmeyincee..karaciğer ve tiroid e bakılıyor sorun yoksa anne sütü sarılığı.

Ama ilk onbeş gün den beyin bariyeri geliştiği için sonrasında sprun yok.

Geçmiş olsun cnm.

Şimdi benim gönlüm rahat onca testen spnra ..

Yavrum ise hala 9 civarında sarı

@ lavantakokusu07 and Pembedon5

Kızceler ben yaptırmıycam rota virüsü tantanasını

Bi tohtor bi eczacı atkadaşıma sordum..para sıçıyosan yaptır dedi ikisi de af buyrun..

Eee mıçmadığma göre ??

Onlar kendi yavrucaklarına yaptırmamış..daha yeni bebekleri de..

1000 de 3 yakalanma ihtimali oluyormus..inşallah olmasın bişicik kuzulara..face yazdım burada yazayım aranızda hala face olmayan kızcelrr var Surrender and Pembedon5 isim verip rencide etmek istemiyorum Surrender and Pembedon5

Yoksa farkında değilim sanmasınlar Surrender and Pembedon5

Masallah size neden 4 saatte bir? Bizim 2 ayimiz bitti bende yarin goturucem doktora. Sanki ogun arasi 2 gundur biraz uzadi gibi, uykusuda agir 2 gundur baya uyudu. Alakasi varmi acaba

Kızlar kızım pisik oldu
molfix den biliyorum
kocis israil malı diye primayi bırakırdı sonuç küçük totiste pisik

gözlerini çok ovuşturuyor. gözüne sokar dıye korkuyorum
suratını çizmesını gectım.
kesıyorum kesmem mı hiç

Insallah ama benim minik son sute kadar ememiyor birakiyor onu sagip veriyorum ancak biberon basligi yenidogan olarak mi devam edicez cunku cok az geliyor benim memede daha çok geliyor çünkü minik kızıyor az geliyor diye
bence 1 numara devam et. ben 1 ay daha öyle yapıcam.
göğüsten daha cok gelıyorsa
favıorısı göğüs olur

Masallah size neden 4 saatte bir? Bizim 2 ayimiz bitti bende yarin goturucem doktora. Sanki ogun arasi 2 gundur biraz uzadi gibi, uykusuda agir 2 gundur baya uyudu. Alakasi varmi acaba
Ben de 3-4 saat te bir emziriyorum atom artık 5 - 6 öğün yeter gece de 12 gibi emiyor sabah 6 gibi kalkıyor valla çok iyi oldu benimki 2 aylık 5900 gr demekki bu beslenme yeterli canım. .

hani o 1000 de 3 var ya? allah korusun bıze denk gelır.
doktora sorucam bakalım ne dıyecek.
facem var benım ama sayfayı takıp etmıyorum

Sagol cnm bakalim ne zaman gececek..sanirm cok uyumuyor olmasi,az emmiyor olmasi degerinin cok yuksek olmadigini gosterir. Buna da sukur,bakalim soylicez randevuda,ne diyecekler

Ben de 3-4 saat te bir emziriyorum atom artık 5 - 6 öğün yeter gece de 12 gibi emiyor sabah 6 gibi kalkıyor valla çok iyi oldu benimki 2 aylık 5900 gr demekki bu beslenme yeterli canım. .
Bende diyorum 2 gundur cok uyuyo cok sutde istemiyo? Hayirdir? Hemde gudumsuzdu yani... O zaman benim findik kendi ayarlamaya basladi he? Benimkide 11-12 gibi uyuyup sabah 6-7 gibi uyaniyor ikinarak... Yarin soralim bakalim doktora

Bende diyorum 2 gundur cok uyuyo cok sutde istemiyo? Hayirdir? Hemde gudumsuzdu yani... O zaman benim findik kendi ayarlamaya basladi he? Benimkide 11-12 gibi uyuyup sabah 6-7 gibi uyaniyor ikinarak... Yarin soralim bakalim doktora
Sor bakalım canım bana da yaziver emmeye kalkıyor mu benimki kalkmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…