2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

göğüs kısmı da sarı mı ? çokça uyumuyosa emmesi iyiyse zaten hafif atlatıyodur canım takma kafana

nerdesin gız ...
Bende yaptırmıcam ...

Ben face kullanmıyorum ki ...
Bizim tayfa çok gıcık
Açıp eklemesen dert,sürekli ne boh yaptığını paylaşıolar
Öldürcem onları

Açmıyom..tatilde eşim gelen giden ekledi bin pişman ekleme bak demiştim
Tandik bi adres aldırrimm eşime bi çayınızı içim

Kızlar bir aylık asi mi yaptı bilmiyorum gunfuz uyudu pasam aksam 7 den beri mizmizlaniyor uykusu var ama uyumuyor ağlıyor durmuyor ateşi de yok baktım ne yapacağını şaşırdım

Kızlar bir aylık asi mi yaptı bilmiyorum gunfuz uyudu pasam aksam 7 den beri mizmizlaniyor uykusu var ama uyumuyor ağlıyor durmuyor ateşi de yok baktım ne yapacağını şaşırdım
Aha işte bizde de oldu..çarşaf arasına aldıkda salladık..allah kolaylık versin tatlım ...stres yapmamaya çalış..iyice gerilme..ben aklım olsa o gün o kadar streslenmezdim..minnoş inşallah uyur..

şu an ayağımda sallayıp uyuttum ağZına da teptim emziği. bgn yeşil mercimek yediydim ondan zaar gazı oldu bebikin uyudu ayağımda inş beşikte de uyur. ayakta da sallamam normalde ama beşik sallarken artık sağ kolum tutmuyoo fena ağrıyo. eşleri bnm gibi gece fosur fosur uyuyan var mı ? benimki numunelik değildir dimi çok sinir oluyom çok yorgunum ya uyumuyo bu dedim bi tafralar ver ver ben uyuturum alıştım zaten uykusuzluğa dedi. çocuk olunca sabahlara deliksiz uyucanı mı sanıyodun dedim uyuz herif

Benimki de kalkmıyo istediğim iki dakka salla biberonu yıkıyayım geleyim ama nerdeeee geldiğimde horul horul buluyorum bebek uyanmış... uyut uyutabilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…