- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.921
göğüs kısmı da sarı mı ? çokça uyumuyosa emmesi iyiyse zaten hafif atlatıyodur canım takma kafanaBizimkini hic olcmediler iste cnm..eve geldik ztn bir hafta hemsireyle takip altindaydim..hergun azaldi fark ettik,sdce gozlerindeydi o yuzden ztn hemsire az dedi endise etme..bugn de aradik doktor fln takip edin ama normaldir bizce dediler..degeri bilsem farkli olurdu dedigin gbi ama arkdslarn da dedigi gbi ins anne sutu sariligi durumudur ki bana da oyle geldi konustuklaeimzdan sonra..sade emiyor o da anca kendine yetiyor belki de ondan etkili olmadi uzadi.. Bilemiyorum:/ aman keyfi yerinde sukur yaa buna da sukur
Benimkide kalkmiyo canim, cok nadir 4 gibi kalkiyo bazen geri uyuyo 7 ye kadar sonra, nadir ama...Sor bakalım canım bana da yaziver emmeye kalkıyor mu benimki kalkmiyor
Çok zor günler geçirdik anlatsam roman olur.Anacmm sen nerdesnnn,bebenn nasill??
Tam olarak aynen benim ki de öyle Büyüyor lar galiba maşallahBenimkide kalkmiyo canim, cok nadir 4 gibi kalkiyo bazen geri uyuyo 7 ye kadar sonra, nadir ama...
Canım ben çok panik atagim ya korkuyorum her şeyden bir de 28 yaşındayim büyümem lazım
Benim kizimda uyudu emse de uyusa iyiydi uyanmiyo masallah kilo alsin istiyom emi emiverse mutlu oluyom annelik buymusTam olarak aynen benim ki de öyle Büyüyor lar galiba maşallah
Bende 28bende gı 28 im
Ayni benim ki de israil mali diye hic almadi molfix kullaniyoruz ama pisik yokPrima gibisi yok valla
@ lavantakokusu07 andPembedon5
Kızceler ben yaptırmıycam rota virüsü tantanasını
Bi tohtor bi eczacı atkadaşıma sordum..para sıçıyosan yaptır dedi ikisi de af buyrun..
Eee mıçmadığma göre ??
Onlar kendi yavrucaklarına yaptırmamış..daha yeni bebekleri de..
1000 de 3 yakalanma ihtimali oluyormus..inşallah olmasın bişicik kuzulara..face yazdım burada yazayım aranızda hala face olmayan kızcelrr var @Surrender andPembedon5 isim verip rencide etmek istemiyorum @Surrender and Pembedon5
Yoksa farkında değilim sanmasınlar @Surrender andPembedon5
Insallah boyle devam ederler masallahTam olarak aynen benim ki de öyle Büyüyor lar galiba maşallah
Aha işte bizde de oldu..çarşaf arasına aldıkda salladık..allah kolaylık versin tatlım ...stres yapmamaya çalış..iyice gerilme..ben aklım olsa o gün o kadar streslenmezdim..minnoş inşallah uyur..Kızlar bir aylık asi mi yaptı bilmiyorum gunfuz uyudu pasam aksam 7 den beri mizmizlaniyor uykusu var ama uyumuyor ağlıyor durmuyor ateşi de yok baktım ne yapacağını şaşırdım
Olsun canım uyku da çok önemli ne demişler "uyusun da büyüsün nenni "Benim kizimda uyudu emse de uyusa iyiydi uyanmiyo masallah kilo alsin istiyom emi emiverse mutlu oluyom annelik buymus
Asidan canım bizim de olduKızlar bir aylık asi mi yaptı bilmiyorum gunfuz uyudu pasam aksam 7 den beri mizmizlaniyor uykusu var ama uyumuyor ağlıyor durmuyor ateşi de yok baktım ne yapacağını şaşırdım
Genellikle kullanmamaya dikkat ediyor canımacaba israil malı olan sadece prıma mı? eşin bu konuyu arastırmadıysa arastırsın iyice
hiçbir ürününü kullanmıyormıyosa bravo
Bildiğin su gibi kakasi zaten cıvık oluyodu ama bu bildiğin su gbi bebisin işhali gecmek üzereydi smdi ben olmusum bebeğe etkiler mi kiishal oldugu nerden anlaşılıyor?
göğüs kısmı da sarı mı ? çokça uyumuyosa emmesi iyiyse zaten hafif atlatıyodur canım takma kafana
Aynen... benim de kimsem yok buralardaben kimi çağırıcam yarın
Hemen anne koş ha
Aşıdan sonra kocişde işe gidecek...
Benimki de kalkmıyo istediğim iki dakka salla biberonu yıkıyayım geleyim ama nerdeeee geldiğimde horul horul buluyorumşu an ayağımda sallayıp uyuttum ağZına da teptim emziği. bgn yeşil mercimek yediydim ondan zaar gazı oldu bebikinuyudu ayağımda inş beşikte de uyur. ayakta da sallamam normalde ama beşik sallarken artık sağ kolum tutmuyoo fena ağrıyo. eşleri bnm gibi gece fosur fosur uyuyan var mı ? benimki numunelik değildir dimi çok sinir oluyom çok yorgunum ya uyumuyo bu dedim bi tafralar ver ver ben uyuturum alıştım zaten uykusuzluğa dedi. çocuk olunca sabahlara deliksiz uyucanı mı sanıyodun dedim uyuz herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?