2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide uyuyo ise gdyo diye bsy demiyorum ama çocuk aglabyinca niye aglyo bi susturamadn diyo keyfmden aglatiyorm sanki uyumak istyosan git içerde yat senle ugrasamam dedm bende

Benimkide uyuyo ise gdyo diye bsy demiyorum ama çocuk aglabyinca niye aglyo bi susturamadn diyo keyfmden aglatiyorm sanki uyumak istyosan git içerde yat senle ugrasamam dedm bende
yok bnmki öyle demiyo da.. gece uzun süre uyumazsa ben kıza öf uyu artık yoruldum falan diyorum. gece niye söyleniyon ki beni uyandırıyon çocuk anlar mı senin dediğinden sanki diyo. koca kafalı işte ben çocuğa diyom o duysun diye zaten. allahtan işe gidiyolar he. annemleri mi çağırsak yoruluyon sen diyo.. şimdi yoruluyom en azından evde tekim atıştırıp yatıyom bebekle kalabalık oldu mu mecbur yemek hazırla bi sürü kahvaltı hazırla kaldır yıka.. iyiyim böyle napim yoruluyom ama..

Benimki de kalkmıyo istediğim iki dakka salla biberonu yıkıyayım geleyim ama nerdeeee geldiğimde horul horul buluyorum bebek uyanmış... uyut uyutabilirsen
valla yarım saatçik sallasa yeter kollarım kopuyo sallamaktan tüm gün. gece çıkıyo ağrısı, gece de bnmki uyumuyo salla allah salla.. yapçk bişi yok

valla yarım saatçik sallasa yeter kollarım kopuyo sallamaktan tüm gün. gece çıkıyo ağrısı, gece de bnmki uyumuyo salla allah salla.. yapçk bişi yok
Neyde salliyosunuz Beşikte mi? Bugün yine biri geldi çok sallama bebeği diyo. Diyorum uyumuyo. Yok sen sallama diyo. Bu sallama olayina herkes bişey diyor sinir oluyorum

Degisir ve alisir belki.. Umarm yani.bnmki gece yarisindan nerdeyse ogleye kdr caliscakti bizdenayrilmamak icin yukari cikip uyumadi bile,kiyamadm git uyu dedm kac kez,yok dedi.ise grmeye bi saat kala artk zorladm bnm de uykum geldi ztn hadi uyuyalm birlikte dedm de oyle uyudu.bebek aglynca olsun gazi olursa alti degisirse fln hep uyaniyo yardim ediyo sagolsun bnmki.yalniz mutfakta daha fazla yardmci olmasni isterdm onu pek yapamiyorama napalim :)

Bizim bugün aşı günümüz inşallah sikintisiz atlatirim. ..bebeği iyi uyuyan anneler geçen çocuk dr u bebekler doğum kilosu arti bir saat uyuyabilirler dedi....4 kilo olan bir bebek 5 saat uyuyabilirmis ..Darısı bizimmkilere inşallah en uzun uyuduğu süre en fazla 3 saat sonrada saat başı uyan ...m

Benim bebiş de 3 saat uyudytktan sonramırın kırın uyur ne uyuyo dersin ne uyanık. Ne diyim Allah bugünümüzü aratmasın

Aynen kalabalık olunca ben stres yapyrm bide çocukta hiç uyumuyo mutlaka

Masallah size neden 4 saatte bir? Bizim 2 ayimiz bitti bende yarin goturucem doktora. Sanki ogun arasi 2 gundur biraz uzadi gibi, uykusuda agir 2 gundur baya uyudu. Alakasi varmi acaba
Sağol canım
Kilo alımı iyi diye sanırım
2 haftada 850 gr almış minnoş
Önceden 2 saatte birdi sonra üçe çıkyı şimfi dört gerçi gündüz ne zamam istersr veririm de gecelrri bazen ben uyandırıyodum daha rahat edicem şimdi

Kı sizinkiler de kendi kafasına gözüne vurup uyandırıyor mu kendini ?? Kundak yapıyorum ellerini basıyo çığlığı ama en azından uyuyunca hemen uyanmıyo. .

Bu aralar uykuları tatlandı beyfendinin uykusu gelip uyuyamayınca yaygara yı basıyo sıpaa...
Pembedon5 gel be face e buraya her zaman giremyioruz ki ben nerdeyse artık pek girmiyorum ..bul bizi takıl peşimize..

...
...
Kızom bunlar bi boğa yaramazlar ,aklına goy...
Bu güruh 'saçının teline zarar gelseeeeee dünyayı yıkarım leeenn' derler
Sonra yemekten saçın çıkınca iştah kaçıncaa somurturlar
Baba horlar uyur ...
büyük beklentilerden çık...savur bohk bezlerini etrafa eğilip eğilip toplat
Başka işlerle al kendi gazını

beşikte sallatarak uyuma mı ...ben hiç tatmadım..1 haftadır huylu oğluş sadece kollarımda sallayınca uyuyor...
O kollarım var ya
Beşiğin sallanma sistemine küfürü basıyorum ben bide duvara çarpıyor baze tak tuk sese uyanıyor ördek
Oğluma ördek dedimmm...
Uykum yok 2 saate aşıya gitmiş olcaz

Kundak mundak istemiyor
Kıpkırmızı oluyor ..suratı tuhaf şekillere giriyor fatih terim taklidi gibi
Alt bezide söküp atsam bildiğin biz gibi yaşayacak
Herşeyi büyük insan gibi bizimkinin
Uyurken kollar dışarda ben alıştırdım..gece bazen çoraplarını cıkarıyorum üçümüz öyle uyuyoruz
Du ağşama beyüme dimde bi tufaf isimle face alak
Pembedon5 die
akşama mı... Dedim
Ama aşı olcaz ya

Ya hamilelik iyidi be
Hele son aylar ne nazlandım tuzlandımdı
Doğurmasam bizim herif neme lazım elini sokup çıkarırdı gari
Baze istek ve arzularımı yaparken şakakları oynuyordu dişleri sıkıyodu
Aynı olan tek şey uyuyor olması...o değişmeyecek..
Bide başbaşa kalsınlar ,mutfakta yada çamaşırda olayım(bak bu iki şey sürekli) ütüyü salona taşıyorum ..
....pembedon5 bu ağlıyor huysuz ne istiyor...
....geliyom herif...
...nodu annem...
....ınaagın aaaaağ aaaağ...
....azcık ilgilen konuş şuna susar...
...vay be nerden anladın ...
...anayım ben ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…