- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.941
Insallahama benim minik son sute kadar ememiyor birakiyor onu sagip veriyorum ancak biberon basligi yenidogan olarak mi devam edicez cunku cok az geliyor benim memede daha çok geliyor çünkü minik kızıyor az geliyor diye
Benimkide uyuyo ise gdyo diye bsy demiyorum ama çocuk aglabyinca niye aglyo bi susturamadn diyo keyfmden aglatiyorm sanki uyumak istyosan git içerde yat senle ugrasamam dedm bendeşu an ayağımda sallayıp uyuttum ağZına da teptim emziği. bgn yeşil mercimek yediydim ondan zaar gazı oldu bebikinuyudu ayağımda inş beşikte de uyur. ayakta da sallamam normalde ama beşik sallarken artık sağ kolum tutmuyoo fena ağrıyo. eşleri bnm gibi gece fosur fosur uyuyan var mı ? benimki numunelik değildir dimi çok sinir oluyom çok yorgunum ya uyumuyo bu dedim bi tafralar ver ver ben uyuturum alıştım zaten uykusuzluğa dedi. çocuk olunca sabahlara deliksiz uyucanı mı sanıyodun dedim uyuz herif
yok bnmki öyle demiyo da.. gece uzun süre uyumazsa ben kıza öf uyu artık yoruldum falan diyorum. gece niye söyleniyon ki beni uyandırıyon çocuk anlar mı senin dediğinden sanki diyo. koca kafalı işte ben çocuğa diyom o duysun diye zaten. allahtan işe gidiyolar he. annemleri mi çağırsak yoruluyon sen diyo.. şimdi yoruluyom en azından evde tekim atıştırıp yatıyom bebekle kalabalık oldu mu mecbur yemek hazırla bi sürü kahvaltı hazırla kaldır yıka.. iyiyim böyle napim yoruluyom ama..Benimkide uyuyo ise gdyo diye bsy demiyorum ama çocuk aglabyinca niye aglyo bi susturamadn diyo keyfmden aglatiyorm sanki uyumak istyosan git içerde yat senle ugrasamam dedm bende
valla yarım saatçik sallasa yeter kollarım kopuyo sallamaktan tüm gün. gece çıkıyo ağrısı, gece de bnmki uyumuyo salla allah salla.. yapçk bişi yokBenimki de kalkmıyo istediğim iki dakka salla biberonu yıkıyayım geleyim ama nerdeeee geldiğimde horul horul buluyorumbebek uyanmış... uyut uyutabilirsen
Neyde salliyosunuz Beşikte mi? Bugün yine biri geldi çok sallama bebeği diyo. Diyorum uyumuyo. Yok sen sallama diyo. Bu sallama olayina herkes bişey diyor sinir oluyorumvalla yarım saatçik sallasa yeter kollarım kopuyo sallamaktan tüm gün. gece çıkıyo ağrısı, gece de bnmki uyumuyo salla allah salla.. yapçk bişi yok
Derken uyandi benimki offfffBebeginiz gece kalktığında emzirip ne kadar sürede uyutuyorsunuz ? Bizim çok uzun sürüyor sabit 1 saat 20 dk da uyudu bazen daha da uzuyor bu süre. Allahım ne kadar sabır gerektiren biseymis annelik!
yok bnmki öyle demiyo da.. gece uzun süre uyumazsa ben kıza öf uyu artık yoruldum falan diyorum. gece niye söyleniyon ki beni uyandırıyon çocuk anlar mı senin dediğinden sanki diyo. koca kafalı işte ben çocuğa diyom o duysun diye zaten. allahtan işe gidiyolar he. annemleri mi çağırsak yoruluyon sen diyo.. şimdi yoruluyom en azından evde tekim atıştırıp yatıyom bebekle kalabalık oldu mu mecbur yemek hazırla bi sürü kahvaltı hazırla kaldır yıka.. iyiyim böyle napim yoruluyom ama..
Benim bebiş de 3 saat uyudytktan sonramırın kırın uyur ne uyuyo dersin ne uyanık. Ne diyim Allah bugünümüzü aratmasınBizim bugün aşı günümüz inşallah sikintisiz atlatirim. ..bebeği iyi uyuyan anneler geçen çocuk dr u bebekler doğum kilosu arti bir saat uyuyabilirler dedi....4 kilo olan bir bebek 5 saat uyuyabilirmis ..Darısı bizimmkilere inşallah en uzun uyuduğu süre en fazla 3 saat sonrada saat başı uyan ...m
Aynen kalabalık olunca ben stres yapyrm bide çocukta hiç uyumuyo mutlakayok bnmki öyle demiyo da.. gece uzun süre uyumazsa ben kıza öf uyu artık yoruldum falan diyorum. gece niye söyleniyon ki beni uyandırıyon çocuk anlar mı senin dediğinden sanki diyo. koca kafalı işte ben çocuğa diyom o duysun diye zaten. allahtan işe gidiyolar he. annemleri mi çağırsak yoruluyon sen diyo.. şimdi yoruluyom en azından evde tekim atıştırıp yatıyom bebekle kalabalık oldu mu mecbur yemek hazırla bi sürü kahvaltı hazırla kaldır yıka.. iyiyim böyle napim yoruluyom ama..
Sağol canımMasallah sizeneden 4 saatte bir? Bizim 2 ayimiz bitti bende yarin goturucem doktora. Sanki ogun arasi 2 gundur biraz uzadi gibi, uykusuda agir 2 gundur baya uyudu. Alakasi varmi acaba
Brn doğduğundan beri prima vr babe pişik kremi kullanıyorum hiç olmadı canımKızlar kızım pisik oldu
molfix den biliyorum
kocis israil malı diye primayi bırakırdısonuç küçük totiste pisik
Bizim 10 mart. .şimdiden yusuf yusuf um ...herkese yapmıyormus ama tedbir şart2. Ay aşısı olanlar ateş yaptı mi
şu an ayağımda sallayıp uyuttum ağZına da teptim emziği. bgn yeşil mercimek yediydim ondan zaar gazı oldu bebikinuyudu ayağımda inş beşikte de uyur. ayakta da sallamam normalde ama beşik sallarken artık sağ kolum tutmuyoo fena ağrıyo. eşleri bnm gibi gece fosur fosur uyuyan var mı ? benimki numunelik değildir dimi çok sinir oluyom çok yorgunum ya uyumuyo bu dedim bi tafralar ver ver ben uyuturum alıştım zaten uykusuzluğa dedi. çocuk olunca sabahlara deliksiz uyucanı mı sanıyodun dedim uyuz herif
valla yarım saatçik sallasa yeter kollarım kopuyo sallamaktan tüm gün. gece çıkıyo ağrısı, gece de bnmki uyumuyo salla allah salla.. yapçk bişi yok
Kundak mundak istemiyorKı sizinkiler de kendi kafasına gözüne vurup uyandırıyor mu kendini ?? Kundak yapıyorum ellerini basıyo çığlığı ama en azından uyuyunca hemen uyanmıyo. .
Bu aralar uykuları tatlandı beyfendinin uykusu gelip uyuyamayınca yaygara yı basıyo sıpaa...
Pembedon5 gel be face e buraya her zaman giremyioruz ki ben nerdeyse artık pek girmiyorum ..bul bizi takıl peşimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?