2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de aşı günümüz saat 9.30 da Adımız var.insallah ateş yapmaz..kızım hiç ateslenmemisti....bunda da olmaz inşallah

Basima gelnler bebegim emmek istemiyo istahi yok oksuruyo gece boyu zar zor emzirdim kustu acaba sagip icirsem mi yoksa bekleyim mi emmesini bide kusuyo

Sorma bogasim gekiyo bebek sakin sakin bakatken opup aglatip gidiyo bebek aglarken bi sallada tualete gidip yok ben bakamiyom sen ne ise yariyon adam

Omzumla beşik sallar diğer elle gogus sagar otekiyle sizi okurum..mügeyi bekle yim gari. .bu velet uyku bırakmadı bende.

Pembedon5 al da bi face ağşam sabah farketmez. .herkes seni soruyo orda. ..

Yazışmaları bi biz görüyoruz arkadaslar görmüyor sürrr Surrender ondan gelmiyorsa n ben öyle sandım dı da ilk önce ..

Oyy kahvaltı yapmadım daha..kociş e eskiden ne güzel boş vaktin vardı kahvaltı ya giderdik ..Van kahvaltısı yapardık ne bilem bi çıtır simit yerdik dedim..balkonda kahvaltı yapardık yaa. ... hey gidin dedim..

Yine yaparız dedi de. ..inşallah mesajı almıştır

Demek cok kakali senin minnos:) iyi besleniyor masallah annesi :) benimkinin gozler ve burun ben, agiz ve kaslar babasi :) ama degisir tabi minnaklar

Genellikle kullanmamaya dikkat ediyor canım
Sen hangi markayi kullanıyorsun pisik oldumu
bende prıma kullanıyorum. pişik oldu dıyemem ama hafıf kızarıklık olmustu ilk zamanlar,
ıslak mendili bıraktım ve krem, zeytıntagı sürmeye basladım
maşallah bi sorunumuz yok.. tabii ki her altını açışımda da bı 3-4 dk havalandırıyorum

biz huzuru otomatık sallanan beşikte bulduk.

Neyde salliyosunuz Beşikte mi? Bugün yine biri geldi çok sallama bebeği diyo. Diyorum uyumuyo. Yok sen sallama diyo. Bu sallama olayina herkes bişey diyor sinir oluyorum
bebekler sallanmaya anne karnında başlarlar
dogalarından var yani bu..
hani ayakta sallanınca kafa sağa sola gıdıyor ya sürekli? bence zararlı olan o

darısı bize
nerde bizde o kadar saat!

Bende geri donucem kalin bide molfix prima inceydi Bebiş 4.5kilo 57 cm kaç numara alsam

Eşim bugün joker e gitti sıfır kutu açmışlar gece lambasi yine 5. Dakikada kendiliğinden sonmus anlamadım bu isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…