- 24 Mart 2009
- 1.753
- 896
- 333
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.961
Sorma bogasim gekiyo bebek sakin sakin bakatken opup aglatip gidiyo bebek aglarken bi sallada tualete gidip yok ben bakamiyom sen ne ise yariyon adam...
...
Kızom bunlar bi boğa yaramazlar ,aklına goy...
Bu güruh 'saçının teline zarar gelseeeeee dünyayı yıkarım leeenn' derler
Sonra yemekten saçın çıkınca iştah kaçıncaa somurturlar
Baba horlar uyur ...
büyük beklentilerden çık...savur bohk bezlerini etrafa eğilip eğilip toplat
Başka işlerle al kendi gazını
Demek cok kakali senin minnos:) iyi besleniyor masallah annesi :) benimkinin gozler ve burun ben, agiz ve kaslar babasi :) ama degisir tabi minnaklarSaatlerdir esim de eski fotolarla yeni fotolari kiyasliyor,gozunde sarilik daha az bak diyor.senin dedgn gbi sukur ki azaldi yani bebeklermzn gozunde,bu da iyi bise aslinda. Ve diskiya kalsa bnmkinin iki gune bitmesi gerekirdi sanirmayy skntidan guldum su an.. Ve dedign mantikli yaa bnm oglan da bazen esmer bazen degisik acik renkli teni..ben de niye boyle diyordum kendime hos nasi olsa da bana benzememis ya da bizm tarafa senin bebe birilerne benzio mu yani seni ya da babasini andiriyo mu
Gerçi çok iştahla içmiyor biberonu meme olmayınca mecbur kaliyor
Ne güzel
Benimki emmiyor
Demek cok kakali senin minnos:) iyi besleniyor masallah annesi :) benimkinin gozler ve burun ben, agiz ve kaslar babasi :) ama degisir tabi minnaklar
sadece anne sütü alıyorsa zaten öyle oluyor kakaBildiğin su gibi kakasi zaten cıvık oluyodu ama bu bildiğin su gbi bebisin işhali gecmek üzereydi smdi ben olmusum bebeğe etkiler mi ki
bende prıma kullanıyorum. pişik oldu dıyemem ama hafıf kızarıklık olmustu ilk zamanlar,Genellikle kullanmamaya dikkat ediyor canım
Sen hangi markayi kullanıyorsun pisik oldumu
ben normalde çok sogukkanlı biriyimCanım ben çok panik atagim ya korkuyorum her şeyden bir de 28 yaşındayim büyümem lazım
biz huzuru otomatık sallanan beşikte bulduk.şu an ayağımda sallayıp uyuttum ağZına da teptim emziği. bgn yeşil mercimek yediydim ondan zaar gazı oldu bebikinuyudu ayağımda inş beşikte de uyur. ayakta da sallamam normalde ama beşik sallarken artık sağ kolum tutmuyoo fena ağrıyo. eşleri bnm gibi gece fosur fosur uyuyan var mı ? benimki numunelik değildir dimi çok sinir oluyom çok yorgunum ya uyumuyo bu dedim bi tafralar ver ver ben uyuturum alıştım zaten uykusuzluğa dedi. çocuk olunca sabahlara deliksiz uyucanı mı sanıyodun dedim uyuz herif
Evet ama 2 3 gundr daha civik dün mama takviyesine basladm cok az kilo almssadece anne sütü alıyorsa zaten öyle oluyor kaka
bebekler sallanmaya anne karnında başlarlarNeyde salliyosunuz Beşikte mi? Bugün yine biri geldi çok sallama bebeği diyo. Diyorum uyumuyo. Yok sen sallama diyo. Bu sallama olayina herkes bişey diyor sinir oluyorum
darısı bizeBizim bugün aşı günümüz inşallah sikintisiz atlatirim. ..bebeği iyi uyuyan anneler geçen çocuk dr u bebekler doğum kilosu arti bir saat uyuyabilirler dedi....4 kilo olan bir bebek 5 saat uyuyabilirmis ..Darısı bizimmkilere inşallah en uzun uyuduğu süre en fazla 3 saat sonrada saat başı uyan ...m
bence sorun yok. benımkı de cok cıvık ve cok normal .=) kakanın rengı önemlı burada.Evet ama 2 3 gundr daha civik dün mama takviyesine basladm cok az kilo alms
İki numaramı canım kokulumu bende geri dönücem molfix sızdırdı bide bi kaç kezBrn doğduğundan beri prima vr babe pişik kremi kullanıyorum hiç olmadı canım
Bende geri donucem kalin bide molfix prima inceydi Bebiş 4.5kilo 57 cm kaç numara alsambende prıma kullanıyorum. pişik oldu dıyemem ama hafıf kızarıklık olmustu ilk zamanlar,
ıslak mendili bıraktım ve krem, zeytıntagı sürmeye basladım
maşallah bi sorunumuz yok.. tabii ki her altını açışımda da bı 3-4 dk havalandırıyorum
Canım ben kullanıyorum. Kapanmaması gerek hatalı senin ürün. Benimde sana sorum şu; tavana değil o yuvarlak şeye bakacak değil mi tavanı göremez sonuçta. Biz o yuvarlak dairenin altına koyuyoruz doğru mu yapıyoruz bilemedim. Sen ürüni değiş
Evet ikiye geçtik ama yakında üçe grçmem gerekicek 5300 oldu benim minnoşİki numaramı canım kokulumu bende geri dönücem molfix sızdırdı bide bi kaç kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?