- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.001
Belki zaman ayarlidir. Kullanım Kılavuzu nu bi okuyun bence.Eşim bugün joker e gitti sıfır kutu açmışlar gece lambasi yine 5. Dakikada kendiliğinden sonmus anlamadım bu isi
Bizimde yarın umarım aksi bir durum olmaz cooookk uzaklardan annemler gelecek çünkü..Bizim 10 mart. .şimdiden yusuf yusuf um ...herkese yapmıyormus ama tedbir şart
Ask olsun ya cok mu soru soruyomki pembissanki soruyomda her soruma cevapmi veriyosunuz
Hep pembisin yuzunden
Maşallah minnoşa. 1 aydamı almış canım 1100 gr.Bir iki baska doktor deniyorum miy miyin birine denk geldim bu sefer, ama bebek saga yatiyodu devamli ben ceviriyodum o gene saga donuyodu, ben demeden farketti kireclenme olmasin diye bi merhem verdi boynuna masaj yaparak hareket ettirecekmisim 1 ay sonra goreyim dedi, herseyi not almistim soracaklarimi sordum cevap alabildimmi dogru duzgun? Yok... Artik uyandirmayabilirsin dedi beslemek icin. Zaten uyandirmiyodum dedim. Anne sutu 2 aydan sonra dahada yaglanmaya basladigi icin, 5 dk bile emse doyabilecegini oyle cc hesabi olmadigini soyledi. Saatle ilgili de bisey soylemedi. Kusmasiyla ilgili de bisey soylemedi kilo alimi iyi oldugu icin. cok karni gurulduyo dedim gaz icin bisey veriyomusun diye sordu ara sira zinco veriyorum dedim. Kusmasi icinde bi urun var bebelacin anne sutu kivam artirici gunde 1 kere onu kullaniyorum. Ne oldugunu bile bilmiyo mama sandi. Herhangi bisey kullanma dedi. Heee ne anladin sen bu muayene isinden? Derseniz, allaha sukur kilosunun iyi oldugu 1100 gram almis. Ve sariliginin devam etmedigini (yine kan verdik, 3'e dusmus) anlamis oldum... P panikannecik
Ben gittim karindan oldum :)Bende merak ediyorum...gitmem lazım benimde bu aralar...hazırlıklı gitmek gerek diye düşünüyorum smear testi yaparlarsa
bizim de aşımız yarın. bgn neler oldu anlat bakalım aşıdan sonra. bzm beşiğin de yanında petek var kızdığım zaman hızlı sallıyom aynı çarpıyo tak tukbnmki de kollarımda fln uyuyo ama kolda da sallamak laZım sabit durup da uyumuyo bizimki
1 numara deniliyordu dimi cahilligim ortaya ciktibence 1 numara devam et. ben 1 ay daha öyle yapıcam.
göğüsten daha cok gelıyorsa
favıorısı göğüs olur
Bu doktorlar da her seye " Bebektir, normal" diyor.Ayni biz ayni..sabah 9.30gibi uyandi yarim saat kdr once amca uyudu,o da arada uyanip duruyor pispisliyorum ya da cok aglayinca mecbur kucagimda daliyor uykuya aliyorum. Sanirim bu halleri normal bu zamanlarda,esim aramis yine doktoru bugun hepsini anlatmis doktor normal demis.. Sukur ates yoksa yiyip icip bezleri dolduruyosa sorun yok diyorlar..atlatcz ins bu zamanlari da ,duzenimiz oturcak
Bu doktorlar da her seye " Bebektir, normal" diyor.
Bosuna para veriyoruz o kadar
Okumam mi okudum elbet ama hiç bahsetmiyor ztn ayar yapacak bir tus yok ki açma kapama düğmesine var bi tekBelki zaman ayarlidir. Kullanım Kılavuzu nu bi okuyun bence.
Bir iki baska doktor deniyorum miy miyin birine denk geldim bu sefer, ama bebek saga yatiyodu devamli ben ceviriyodum o gene saga donuyodu, ben demeden farketti kireclenme olmasin diye bi merhem verdi boynuna masaj yaparak hareket ettirecekmisim 1 ay sonra goreyim dedi, herseyi not almistim soracaklarimi sordum cevap alabildimmi dogru duzgun? Yok... Artik uyandirmayabilirsin dedi beslemek icin. Zaten uyandirmiyodum dedim. Anne sutu 2 aydan sonra dahada yaglanmaya basladigi icin, 5 dk bile emse doyabilecegini oyle cc hesabi olmadigini soyledi. Saatle ilgili de bisey soylemedi. Kusmasiyla ilgili de bisey soylemedi kilo alimi iyi oldugu icin. cok karni gurulduyo dedim gaz icin bisey veriyomusun diye sordu ara sira zinco veriyorum dedim. Kusmasi icinde bi urun var bebelacin anne sutu kivam artirici gunde 1 kere onu kullaniyorum. Ne oldugunu bile bilmiyo mama sandi. Herhangi bisey kullanma dedi. Heee ne anladin sen bu muayene isinden? Derseniz, allaha sukur kilosunun iyi oldugu 1100 gram almis. Ve sariliginin devam etmedigini (yine kan verdik, 3'e dusmus) anlamis oldum... P panikannecik
Evet canim 1 ayda almis. Dinleyen ona gore cevap veren doktor bulmak gercekten zor...Maşallah minnoşa. 1 aydamı almış canım 1100 gr.
Doktor işlerine gelince çok şükür doktorumuzu bulduk biz. Yoğun bakımda yattigimizda ilgilenen doktorumuzla devam ediyoruz. Gece gündüz arayabilirsiniz diyen samimi bir doktor. Konuştuğunu dinlemesi ve sorularına cevap vermesi çok önemli.
Bende her gittiğimde unutuyorum sorucaklarimi. Bu sefer not alicam.
Masallah diye bi musteri vardi bizim saglam.... Soyadini yazmiyim
Ülen dünyanın dohtoru gezdin bi benimki gibi bulamadın
Kimse benim doktorum gibi bulamaz
Çünkü o
MAŞALLAH TAŞTAN
Evet evet
Adıda aynen budur
Hepiniz maşallah diyin çünkü adı gibi maşallah
Masallah diye bi musteri vardi bizim saglam.... Soyadini yazmiyimilk duydugumda tufahima gitmisti
Masallahdeme...
Ama doktorumuz çooookkkk şekerrrr çoookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?