2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bir iki baska doktor deniyorum miy miyin birine denk geldim bu sefer, ama bebek saga yatiyodu devamli ben ceviriyodum o gene saga donuyodu, ben demeden farketti kireclenme olmasin diye bi merhem verdi boynuna masaj yaparak hareket ettirecekmisim 1 ay sonra goreyim dedi, herseyi not almistim soracaklarimi sordum cevap alabildimmi dogru duzgun? Yok... Artik uyandirmayabilirsin dedi beslemek icin. Zaten uyandirmiyodum dedim. Anne sutu 2 aydan sonra dahada yaglanmaya basladigi icin, 5 dk bile emse doyabilecegini oyle cc hesabi olmadigini soyledi. Saatle ilgili de bisey soylemedi. Kusmasiyla ilgili de bisey soylemedi kilo alimi iyi oldugu icin. cok karni gurulduyo dedim gaz icin bisey veriyomusun diye sordu ara sira zinco veriyorum dedim. Kusmasi icinde bi urun var bebelacin anne sutu kivam artirici gunde 1 kere onu kullaniyorum. Ne oldugunu bile bilmiyo mama sandi. Herhangi bisey kullanma dedi. Heee ne anladin sen bu muayene isinden? Derseniz, allaha sukur kilosunun iyi oldugu 1100 gram almis. Ve sariliginin devam etmedigini (yine kan verdik, 3'e dusmus) anlamis oldum... P panikannecik

Maşallah minnoşa. 1 aydamı almış canım 1100 gr.
Doktor işlerine gelince çok şükür doktorumuzu bulduk biz. Yoğun bakımda yattigimizda ilgilenen doktorumuzla devam ediyoruz. Gece gündüz arayabilirsiniz diyen samimi bir doktor. Konuştuğunu dinlemesi ve sorularına cevap vermesi çok önemli.

Bende her gittiğimde unutuyorum sorucaklarimi. Bu sefer not alicam.

sabah aradı eşimde 4 martta geleceksiniz ,aşı kartınıza yazmıştım dedi valla öyleymiş yazmış
Oh...
İki gün daha kazandık

Bu doktorlar da her seye " Bebektir, normal" diyor.
Bosuna para veriyoruz o kadar

Emziren anneler bebginizin ishal olduğunu nasil anlıyorsunuz malum civik olduğu için hiç anlayamıyorum

Bu doktorlar da her seye " Bebektir, normal" diyor.
Bosuna para veriyoruz o kadar

Ha biz bi de ariyoruz telde anlatiyoruz onlar yorum yapiyor ev doktorunun sekreteri cikiyor ona anlatiyoruz mesela..onlar da tibbi sekreter ama iste neyse..tovbe yarabbimm guvenmekten baska seyimiz yok,tabi ki oglumun keyfi yerinde atesi yok o yuzden guveniyorum,aksi halde hemen kosarim aramanin yaninda..

Ülen dünyanın dohtoru gezdin bi benimki gibi bulamadın
Kimse benim doktorum gibi bulamaz
Çünkü o
MAŞALLAH TAŞTAN
Evet evet
Adıda aynen budur
Hepiniz maşallah diyin çünkü adı gibi maşallah

Evet canim 1 ayda almis. Dinleyen ona gore cevap veren doktor bulmak gercekten zor...

Aşimizi olduk biz....sadece iğne girerken ağladı biraz hemen sustu oglus....ateş düşürücü ateşi cikmadan verme dedi hemşire ....şimdiye kadar şükür ateslenmedi ama bundan sonra ateslenir mi acaba.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…