2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bak hele..dün kaka yapmadı...gece o kadar bekledim uğraştım yapmadı...
Sabah bey işe gitti...
Iğaaa aaaağğğğ bölük pörçük ıkındı uyandı uyudu yapamadı...

Saatler 11.30 u gösteriyordu..
Artık altını açıp beklemeliyim dedim..
Açtım sobayıda açtım...
Depiniyordu..
Bi çiş yapim gelim dedim..
İçeri bi girdim her yer kaka
El ayak sırt ve burnunda kaka
Nasıııı küveti getirdim de yıkadım Allah biliğ
Sonra mı uyudu azcık.
Şu satırları dura dura 40 dakikadır yazmaya çalışıyorum..
Ayağımla beşik,elimlee çay içip bende süt sağıuorum hanımmmmm hanımmmmm

Benim 28 günlük kız sabah 9 dan beri hiç uyumadı. Gözlerinden uyku akıyor ama uyumuyor çocuk. Kucağımdan da inmiyor. Oturuyorum huysuzlanıyor ayağa kalkıp geziyorum sakin hanımefendi...
Tam uyudu diyorum seviniyorum 10 dk snra uyanıyor
Gecede sürekli ıkınarak uyanıyor saat başı..
Napcaz bilemedim...

Ayni biz ayni..sabah 9.30gibi uyandi yarim saat kdr once amca uyudu,o da arada uyanip duruyor pispisliyorum ya da cok aglayinca mecbur kucagimda daliyor uykuya aliyorum. Sanirim bu halleri normal bu zamanlarda,esim aramis yine doktoru bugun hepsini anlatmis doktor normal demis.. Sukur ates yoksa yiyip icip bezleri dolduruyosa sorun yok diyorlar..atlatcz ins bu zamanlari da ,duzenimiz oturcak

haklısın maalesef pembedonnn horlar uyur

bizim de aşımız yarın. bgn neler oldu anlat bakalım aşıdan sonra. bzm beşiğin de yanında petek var kızdığım zaman hızlı sallıyom aynı çarpıyo tak tukbnmki de kollarımda fln uyuyo ama kolda da sallamak laZım sabit durup da uyumuyo bizimki

iyiymiş canım. bnmki evde olduğu zaman yani işe gitmediği zmn yardımcu oluyo çocuğa bakıyo ilgileniyo ama gece değil maalesef gece de bnm pil bitmiş oluyo o zmn yardım gerekiyo işte

Neyde salliyosunuz Beşikte mi? Bugün yine biri geldi çok sallama bebeği diyo. Diyorum uyumuyo. Yok sen sallama diyo. Bu sallama olayina herkes bişey diyor sinir oluyorum
aynen aa sallanmaya alışmış o, aaa kucağa alışmış o işin var deyip duruyolar sanki onların çocuğu yattı mı kendiliğinden uyurdu öyle çocuk var mı ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…