- 30 Ocak 2015
- 19.864
- 28.647
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.981
Rengi sarı olması gerektiği gbi yanıbence sorun yok. benımkı de cok cıvık ve cok normal .=) kakanın rengı önemlı burada.
Omzumla beşik sallar diğer elle gogus sagar otekiyle sizi okurum..mügeyi bekle yim gari. .bu velet uyku bırakmadı bende.
Pembedon5 al da bi face ağşam sabah farketmez. .herkes seni soruyo orda. ..
Yazışmaları bi biz görüyoruz arkadaslar görmüyor sürrr @Surrender ondan gelmiyorsa n ben öyle sandım dı da ilk önce ..
Oyy kahvaltı yapmadım daha..kociş e eskiden ne güzel boş vaktin vardı kahvaltı ya giderdik ..Van kahvaltısı yapardık ne bilem bi çıtır simit yerdik dedim..balkonda kahvaltı yapardık yaa. ... hey gidin dedim..
Yine yaparız dedi de. ..inşallah mesajı almıştır
Ask olsun ya cok mu soru soruyomki pembissenin sorulara alıştık varsın fazla çıksın
Ask olsun ya cok mu soru soruyomki pembissanki soruyomda her soruma cevapmi veriyosunuz
Maşallah minnoşsEvet ikiye geçtik ama yakında üçe grçmem gerekicek 5300 oldu benim minnoş
Hep pembisin yuzundenUzgun surat yakismiyor annis
Ben uyandırıyorum canım 44 günlük Dr gece 4-5 uyuyabilir gündüz 3 saatte bir emrin dedi kan şekeri düşer falan diyeKızım gece 10.30 da uyudu sabah 6.30 da uyandı çok uyudu hiç emmeye kalmadı keyfi de yerinde aç mi kaldı ki ya
Bende merak ediyorum...gitmem lazım benimde bu aralar...hazırlıklı gitmek gerek diye düşünüyorum smear testi yaparlarsaKizlar sezeryan sonrasi muayene illa alttan mi oluyor?
Benim 28 günlük kız sabah 9 dan beri hiç uyumadı. Gözlerinden uyku akıyor ama uyumuyor çocuk. Kucağımdan da inmiyor. Oturuyorum huysuzlanıyor ayağa kalkıp geziyorum sakin hanımefendi...
Tam uyudu diyorum seviniyorum 10 dk snra uyanıyor
Gecede sürekli ıkınarak uyanıyor saat başı..
Napcaz bilemedim...
valla yeni ev aldık cnm ondan pek harcama yapamıyozbiz huzuru otomatık sallanan beşikte bulduk.
haklısın maalesef pembedonnn horlar uyur...
...
Kızom bunlar bi boğa yaramazlar ,aklına goy...
Bu güruh 'saçının teline zarar gelseeeeee dünyayı yıkarım leeenn' derler
Sonra yemekten saçın çıkınca iştah kaçıncaa somurturlar
Baba horlar uyur ...
büyük beklentilerden çık...savur bohk bezlerini etrafa eğilip eğilip toplat
Başka işlerle al kendi gazını
bizim de aşımız yarın. bgn neler oldu anlat bakalım aşıdan sonra. bzm beşiğin de yanında petek var kızdığım zaman hızlı sallıyom aynı çarpıyo tak tukbeşikte sallatarak uyuma mı ...ben hiç tatmadım..1 haftadır huylu oğluş sadece kollarımda sallayınca uyuyor...
O kollarım var ya
Beşiğin sallanma sistemine küfürü basıyorum ben bide duvara çarpıyor baze tak tuk sese uyanıyor ördek
Oğluma ördek dedimmm...
Uykum yok 2 saate aşıya gitmiş olcaz
iyiymiş canım. bnmki evde olduğu zaman yani işe gitmediği zmn yardımcu oluyo çocuğa bakıyo ilgileniyo ama gece değil maalesefDegisir ve alisir belki.. Umarm yani.bnmki gece yarisindan nerdeyse ogleye kdr caliscakti bizdenayrilmamak icin yukari cikip uyumadi bile,kiyamadm git uyu dedm kac kez,yok dedi.ise grmeye bi saat kala artk zorladm bnm de uykum geldi ztn hadi uyuyalm birlikte dedm de oyle uyudu.bebek aglynca olsun gazi olursa alti degisirse fln hep uyaniyo yardim ediyo sagolsun bnmki.yalniz mutfakta daha fazla yardmci olmasni isterdm onu pek yapamiyorama napalim :)
aynen aa sallanmaya alışmış o, aaa kucağa alışmış o işin var deyip duruyolar sanki onların çocuğu yattı mı kendiliğinden uyurdu öyle çocuk var mı ki ?Neyde salliyosunuz Beşikte mi? Bugün yine biri geldi çok sallama bebeği diyo. Diyorum uyumuyo. Yok sen sallama diyo. Bu sallama olayina herkes bişey diyor sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?