- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.321
benimki tak tuk vuruyor sonra korkuyor
sıcak sıcak
damıtılmış öz
kızz baby me hediyesi zaar ...ayrıca satılıyor mu bilemedim..aman kendin yapbişisi yok
PİPİPED YAKINDA HİZMETİNİZDE....
PİPİPED
Geçen gün çocuk dr u anne sütü sarılığı olan bebekler çok zeki olurlar dedi
...2 3 dil ogrenebiliyorlarmis
1 ay canım sanırım aynen hemoglobin düşük. .8_12 haftalar arasiymisP panikannecik bu durum ne kadar devam edermiş. Kıyamam yademek hemoglobini düştüğü icinmi uyuyor. Kuzum benim ya gözünü acamiyor.
Eee benimki butun gun uyuyor butun gece ayakta. Beyninde hicbir holgi yokmo zaman tosunumun :)Ayrıca uyuması çok iyi gündüz öğrendiklerini gece uykusunda kaydediyor eğer uyumazlarsa kayıt edemiyor beyin ve sil baştan öğrenmeleri gerekiyor. .dokunmayın uyuyan çocuklara maşallah diyelim
Sagol canim icimi rahatlattin, idrarini pzt vericem, torbayi yapistirip idrar toplama olayini beceremedim. Karaciger ve tiroit normal cikti cok sukur.Canım karaciğer ve tiroide bakıldıysa idrar ve kanla..bi sıkıntı olmaz. Doktor bizi kapısından kovduunda 9 du...bu bebek 3-4 aylık olasıya bana sarılık için gelmeyin dedi.. bütün değerlere baktılar cunku. .29 aralıklı yavrum hala var ama hiç takmıyorum artık elbette gececek..böyle olan cok kişi var anne sütü sarılığı. ..Bütün testler temizse canını sıkmaya gerek yok inşallah.
Tamam canjm sagolasin, bende bi benimki mi boyle tukrukler icinde yasiyor diye merak ediyordum :)Limonluzencefil tükürük yutamıyorlar benimkide kaçar genzine öksürür..alışırlar inşallah ..ağzından damlayıveriyoo cok komik ler yaa sıpalar
Vayyy iyimis, buda odulumuz olur insallah. Nasil bir baglanti varmis acaba arasindaGeçen gün çocuk dr u anne sütü sarılığı olan bebekler çok zeki olurlar dedi
...2 3 dil ogrenebiliyorlarmis
Eee benimki butun gun uyuyor butun gece ayakta. Beyninde hicbir holgi yokmo zaman tosunumun :)
Bir de ucuncu aya gecince tekrar bozulacak mi uyku düzeni?
Akşama kadar belim tutuluyo vlla inşallah öyle alismazBenimki de aynen şimdi de memede uyuyor..biraksam iki dk sonra uyanır
Anne sütü sarılığı olduğunu nasl anlyrz benimkinin yüzündeki sarılık felan bi turlu gtmedi ama kanda öyle yüksek cikmyo çok sıkta emiyo öyle çok uyumuyoVayyy iyimis, buda odulumuz olur insallah. Nasil bir baglanti varmis acaba arasinda
hey maşşallah.. 8 saat çok fazla degıl mı ? gercı aç olsa kendını paralar2 aylik bebek 8 saat kesintisiz uyurmu? Uyudu valla zeynep... Bende uyuyakalmisim birden kalkip dolaptaki sutu isittim uyuyan cocuga zorla icirdim, 24.00-08.00 arasi uyudu, 09.00-12.00 arasi uyudu, yedik gene 100cc. Saat 13.00 gene uyuduhayir asi falanda olmadi, neyin uykusi bu anlamadim. Uyutmayincada agladi uyut beni diye eee eee eee demeye basladi bide cadi
dün gece banyo yaptırdık. sudan cıkınca yırttı kendını. niye yaptı anlamıs degılım hala.. meme verdım almadı, kendını paralamakla meşguldu çünküuyandı biberondan içti emerken çıldırdı...zar zor uyudu yine..sanki dalamıyor mu ne...of sör gece napıcuk biz aman huyuda mı değişir ne of of
Hersey gaz yapiyo ne yicegimizi sasrdk artk bende yarn yapiyim barı canım çektikuru fasulye ıslattım dünden gazını almak için.
uzun zamandır baklıyat yemıyorum başlarım gazına
bu bebeklerın saglıklı beslenmelerı için baklıyat şart. hem güzel de süt yapıyormus
dimi anlıyor insan? nasıl büyütmüşler bizleri.. ben bi hamıle kaldım k*çımı kaldıramadım koltuktansağolasınn cisrikçimm..
vıyyy,
sankii bu tür şeyler yaşadıkça annemi daha da anlıyorum
daha neler göreceğiz...kadın 4 kız büyüttü
diğer şeylerden yıyordum ama baklıyata yenı gectımHersey gaz yapiyo ne yicegimizi sasrdk artk bende yarn yapiyim barı canım çekti
Benim kız da uyuyor çok iyi zaten yurt dışında bu gece uyandırma Saçmalığı yok ..ilk ay sarılık için tamam sonra yokhey maşşallah.. 8 saat çok fazla degıl mı ? gercı aç olsa kendını paralar
artık en çok ihtiyacları oldugu şey süt ve uyku..
bilemedim iyi mi kötü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?