2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bazen uyumak bilmiyo nerde uyursa uyusun yeter ki uyusun dıyorum pembedon
Aurora, yatak eğitiminden ziyade rahatsızmış gibi geliyo araba sırtı agrır omurgası zarar görür diye endişeleniyorum. Çok teşekkürler

Ayrıca uyuması çok iyi gündüz öğrendiklerini gece uykusunda kaydediyor eğer uyumazlarsa kayıt edemiyor beyin ve sil baştan öğrenmeleri gerekiyor. .dokunmayın uyuyan çocuklara maşallah diyelim
Eee benimki butun gun uyuyor butun gece ayakta. Beyninde hicbir holgi yokmo zaman tosunumun :)
Bir de ucuncu aya gecince tekrar bozulacak mi uyku düzeni?

Sagol canim icimi rahatlattin, idrarini pzt vericem, torbayi yapistirip idrar toplama olayini beceremedim. Karaciger ve tiroit normal cikti cok sukur.
Surekli gozunu karnini kontrol ediyorum tabi hep sari sari hala. Insallah carcabuk gecer bu sari renk

hey maşşallah.. 8 saat çok fazla degıl mı ? gercı aç olsa kendını paralar
artık en çok ihtiyacları oldugu şey süt ve uyku..
bilemedim iyi mi kötü mü

uyandı biberondan içti emerken çıldırdı...zar zor uyudu yine..sanki dalamıyor mu ne...of sör gece napıcuk biz aman huyuda mı değişir ne of of
dün gece banyo yaptırdık. sudan cıkınca yırttı kendını. niye yaptı anlamıs degılım hala.. meme verdım almadı, kendını paralamakla meşguldu çünkü
biberondan süt ılıttım öyle içirip uyuttum
sonra siniri gecti uyanınca memeye devam etti

kuru fasulye ıslattım dünden gazını almak için.
uzun zamandır baklıyat yemıyorum başlarım gazına
bu bebeklerın saglıklı beslenmelerı için baklıyat şart. hem güzel de süt yapıyormus

sağolasınn cisrikçimm..
vıyyy ,
sankii bu tür şeyler yaşadıkça annemi daha da anlıyorum
daha neler göreceğiz...kadın 4 kız büyüttü
dimi anlıyor insan? nasıl büyütmüşler bizleri.. ben bi hamıle kaldım k*çımı kaldıramadım koltuktan
iş miş hiçbişi yapmadım
bir de cocugum olaydı daha da zor gecerrdı heralde

hey maşşallah.. 8 saat çok fazla degıl mı ? gercı aç olsa kendını paralar
artık en çok ihtiyacları oldugu şey süt ve uyku..
bilemedim iyi mi kötü mü
Benim kız da uyuyor çok iyi zaten yurt dışında bu gece uyandırma Saçmalığı yok ..ilk ay sarılık için tamam sonra yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…