- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.301
Bizde 2 aylığız bizde boyle böyle bir durum yok. Uykuya hasret kaldimAtom aynen benim kızım da öyle sebebine gelince bu haftalarda 2 aylık bebeklerde fizyolojik anemi oluşuyor yani kan değerleri normal dış dünyaya adapte olmak için düşüyor 3 ay sonunda tekrar yükselecek o nedenle uyuyor lar
Canım 1 haftaya olur merak etmeBizde 2 aylığız bizde boyle böyle bir durum yok. Uykuya hasret kaldim
Ayrıca uyuması çok iyi gündüz öğrendiklerini gece uykusunda kaydediyor eğer uyumazlarsa kayıt edemiyor beyin ve sil baştan öğrenmeleri gerekiyor. .dokunmayın uyuyan çocuklara maşallah diyelimAaaa sebebi bumuymus. Çok ilginç. Rabbim herseyi nasıl birdüzenle yaratmış. Hamdolsun
Geçen gün çocuk dr u anne sütü sarılığı olan bebekler çok zeki olurlar dediCanım karaciğer ve tiroide bakıldıysa idrar ve kanla..bi sıkıntı olmaz. Doktor bizi kapısından kovduunda 9 du...bu bebek 3-4 aylık olasıya bana sarılık için gelmeyin dedi.. bütün değerlere baktılar cunku. .29 aralıklı yavrum hala var ama hiç takmıyorum artık elbette gececek..böyle olan cok kişi var anne sütü sarılığı. ..Bütün testler temizse canını sıkmaya gerek yok inşallah.
Benimki de aynen şimdi de memede uyuyor..biraksam iki dk sonra uyanırYa bende istyrm uyuyan bebekbizimki en fazla 3 saat uyuyo aralıksız oda nadiren
bende onu farkettim hamilelik boyunca yapmayıncakapanmıstır artık orası
bende öyle düşündüm o kadr işlerle uğraş bide gel kocayı mutlu etYahu bu kadinlarin isi ne zor ya... Ana mi olayim, kadin mi olayim, gundelikcimi olayim, ahcimi olayim, isyan geliyo bana gene yakindir...
Yeşil kaka forumda sürekli bahsediliyor..arada benim minnoşta yapıyor..sütü sindiremeden dışkıladığı içinmiş..ben üşütüyor olabilirim,geçebilir...anacım süt sağıyoruz meme sürekli meydanda ...ağlar koş koş yalın ayak kusar terli terli koş koş mendil...üşütmemek elde değilPembedon atlatmissin ne güzel çok ağladı mi yaa ben o aşıdan çok korkuyorum 34 günlük olduk şimdiden yusuf yusufumben çok zor oluyor diye inşallah ateş ağrı yapmaz benim bebis de dünden beri yeşil kaka yapıyor neden bilmiyorum bir fikrin var mi benim karnım çok agriyor usuttum mu ondan mi bilemedim bebis de etkilendi mi doktora mi gitsek
Göz hizasına doğru yatırıyorum burnuna değiyor hatta ...bakıyor şimdik bizimki oyun halısındaKızlar bebeklerinizin motor gelişimini takip ediyor musunuz ne bileyim göz takibi vs gibi..ben yapıyorum diye annem kızıyor. .oyun halısı aldım 2 ayı yeni geçti kızım erken mi aldım
benimki tak tuk vuruyor sonra korkuyorGöz hizasına doğru yatırıyorum burnuna değiyor hatta ...bakıyor şimdik bizimki oyun halısında
benımkı gündüz bıraz delırmıstı, sonra düzeldi gibi oldu. gece iyi uyudur maşallah.
ama bebegımın huyu degıstı aşıdan sonra
kapanmıstır artık orası
hee...onu en son vurdu ...dudağı zor kapadı biberondan süt damlata damlatageçmiş olsun.
o bacaga yapılanın biri var ya, onda öyle bi agladı kı benım mınnoş.. çok kötü oldu.
ben şurubu aslında ateş degıl agrı için verdim
o yuzden ateşinin çıkmasını beklemedım.
sağolasınn cisrikçimm..Hadi hayirli olsun pembis,ins atessiz atlatir bebis..bizm de ikinci ayda yapilcak daha bise yok
Anoom bundan bana lazım. Geçen benim oğlan çisinin tadına baktı. Altını açarken bi baktım ağzından şapur şupur sesler geliyor. Bi baktım işemis ağzına
Slm bayanlar aklıma takılan bişi var.benim minnoş 1 haftadırBebek arabasında yaşıyo Sakinleştırmek ve iş yaparken yanımda dursun dıye koydum önce ama şimdi sürekli arabada uyumak istiyor arabada 2 3 saat uyuyo yatağına koyunca uyanıyo. Aklıma takılıyor yatağına alıştırmak için çaba sarf etsem mi yoksa nerde uyursa uyusunmu??
Gesmis olsun darisi bize bakalim hergun dilimde bi asi. Kabusum oldu benimde
Yahu bu kadinlarin isi ne zor ya... Ana mi olayim, kadin mi olayim, gundelikcimi olayim, ahcimi olayim, isyan geliyo bana gene yakindir...
bi günleri bi günlerini tutmyor azizim2 aylik bebek 8 saat kesintisiz uyurmu? Uyudu valla zeynep... Bende uyuyakalmisim birden kalkip dolaptaki sutu isittim uyuyan cocuga zorla icirdim, 24.00-08.00 arasi uyudu, 09.00-12.00 arasi uyudu, yedik gene 100cc. Saat 13.00 gene uyuduhayir asi falanda olmadi, neyin uykusi bu anlamadim. Uyutmayincada agladi uyut beni diye eee eee eee demeye basladi bide cadi
Geçmiş olsun. Darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?