2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde 2 aylığız bizde boyle böyle bir durum yok. Uykuya hasret kaldim

Aaaa sebebi bumuymus. Çok ilginç. Rabbim herseyi nasıl birdüzenle yaratmış. Hamdolsun
Ayrıca uyuması çok iyi gündüz öğrendiklerini gece uykusunda kaydediyor eğer uyumazlarsa kayıt edemiyor beyin ve sil baştan öğrenmeleri gerekiyor. .dokunmayın uyuyan çocuklara maşallah diyelim

Geçen gün çocuk dr u anne sütü sarılığı olan bebekler çok zeki olurlar dedi
...2 3 dil ogrenebiliyorlarmis

Yeşil kaka forumda sürekli bahsediliyor..arada benim minnoşta yapıyor..sütü sindiremeden dışkıladığı içinmiş..ben üşütüyor olabilirim,geçebilir...anacım süt sağıyoruz meme sürekli meydanda ...ağlar koş koş yalın ayak kusar terli terli koş koş mendil...üşütmemek elde değil

Kızlar bebeklerinizin motor gelişimini takip ediyor musunuz ne bileyim göz takibi vs gibi..ben yapıyorum diye annem kızıyor. .oyun halısı aldım 2 ayı yeni geçti kızım erken mi aldım
Göz hizasına doğru yatırıyorum burnuna değiyor hatta ...bakıyor şimdik bizimki oyun halısında

benımkı gündüz bıraz delırmıstı, sonra düzeldi gibi oldu. gece iyi uyudur maşallah.
ama bebegımın huyu degıstı aşıdan sonra
uyandı biberondan içti emerken çıldırdı...zar zor uyudu yine..sanki dalamıyor mu ne...of sör gece napıcuk biz aman huyuda mı değişir ne of of

hee...onu en son vurdu ...dudağı zor kapadı biberondan süt damlata damlata
bende düşündüm onu ama bilemedimde akşama doğru veriyim diyorum ..gece nedense daha çok huysuz bizimki..

Anoom bundan bana lazım. Geçen benim oğlan çisinin tadına baktı. Altını açarken bi baktım ağzından şapur şupur sesler geliyor. Bi baktım işemis ağzına
sıcak sıcak
damıtılmış öz
kızz baby me hediyesi zaar ...ayrıca satılıyor mu bilemedim..aman kendin yap bişisi yok
PİPİPED YAKINDA HİZMETİNİZDE....
PİPİPED

yoksa nerde uyursa uyusunmu??

B basak3334 bırak bence nerde isterse orda uyusun yeter ki uyusun uyku büyümesi için çok önemli yatak alışkanlığını 4. Aydan sonra bslatabilirsin. Genelde tum uyku eğitimleri 4. Aydan itibaren tavsiye ediliyor.

Yahu bu kadinlarin isi ne zor ya... Ana mi olayim, kadin mi olayim, gundelikcimi olayim, ahcimi olayim, isyan geliyo bana gene yakindir...
gelmiş bile gelmiş...
regl olcam bi kutu nutella bitirdim...agresifim adam fellek fellek kaçıyor
doğumdan önce regl olurken sinirli değildim hiç..ama acayip ateşliyim değiştim

bi günleri bi günlerini tutmyor azizim
bırak uyusun..2 gün sonra canına okur artık
ee ee lerler bunları ısır ısır ye yaaa hepmi tatlı olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…