2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

diğer şeylerden yıyordum ama baklıyata yenı gectım
her hafta tüketılmesı lazım.
gaz her zaman var.. gerçi şükürler olsun dilinden anlamaya baslayınca bebegın gazı azaldı
Aynen ilk başlarda çok daha zordu smdi anlyrm nesi oldgnu dunle bgn kakasını yapmamsti onun için kivraniyodu bugn artk zeytinyağı surdm poposuna yaptı rahatladı altını actm her yere de güzelce isedi ben kapatyrm altını tam siliyorm silerken hem isiyo hem kakasını yapyo kapatp 5 dk beklyrm aciyrm kaldryrm bacağını bi daha hem CIS hem kaka artk batarsa batsn dedm bizim nevresm sirilsklam benm ustm sırılsıklam o kadar cisi nasl biriktrms anlamadm

Zeytinyağını nasıl sürüyor sun canım makat deliğine mi masaj mi yapıyorsun

Daha minaklar çok..altını iyice destekle bari..bu minnoşlar türlü türlü huylular

uyuyor mu uyanık mı anlamadım ...raskolnikov gibi sayrıyıp duruyor..kıp kıp zârr ağrısı var..ama gözler kapalı hep..takipteyim sör
Şükür derdindondurucuda 180 cc sütüm,solaptada 80 cc var..emmesse ordan beslerim

kuru fasulye ıslattım dünden gazını almak için.
uzun zamandır baklıyat yemıyorum başlarım gazına
bu bebeklerın saglıklı beslenmelerı için baklıyat şart. hem güzel de süt yapıyormus
Ne pişireceğini insan şaşıyor ..neyle karşılaşırım bilemem diye nohut ıslattım dün..pişiyor benimkide...yicem 1 tabak

rem uykusunda o zaman senınki şuan. her an uyanabilir
sese dikkat et
derin dondurucuya koymadım ama dolapta benım de 1 öğün sütüm her zaman olur
şükür

dimi anlıyor insan? nasıl büyütmüşler bizleri.. ben bi hamıle kaldım k*çımı kaldıramadım koltuktan
iş miş hiçbişi yapmadım
bir de cocugum olaydı daha da zor gecerrdı heralde
yav annem 40 ında gitti..o günden beri evi bi düzene koyamadım gitti be ya..biyeri topla diğeri dağılıyo,çamaşır bitiyo,yenisi geliyo ,ne ütü bitiyo ne başka bişi ya..mutfağa yerlere bişiler damlar onu sil,tuvalet ordan patlar,salon dağınık,ünite toz,onu sil temizle ,koridor saç kıllı dökülür nası bi tempo be...nası...el kadar bebek emiyo yatıo...he bide kardeşleri de olacak ha..

Anne sütü sarılığı olduğunu nasl anlyrz benimkinin yüzündeki sarılık felan bi turlu gtmedi ama kanda öyle yüksek cikmyo çok sıkta emiyo öyle çok uyumuyo
Yuksek cikmiyo dedogin deger kac canim?
Yani bizede kesin anne sutu sariligi diyemediler ama yapilan tahlillerde bi sorun olmadigi icin oyle olabilir diyorlar, takip edip gecmesini bekliyoruz. Dun alinan kanda 7 cikti bizim, ay sonu rangine gore karar vericek dr tekrar kan verip vermeyecegine

Kızlar sutunuzun artması için ne yapıyorsunuz ictiginiz ekstra ne var ve ne kadar iciyorsunuz benim göğüslerimin sert olmuyor sütüm azaldı gibi

diğer şeylerden yıyordum ama baklıyata yenı gectım
her hafta tüketılmesı lazım.
gaz her zaman var.. gerçi şükürler olsun dilinden anlamaya baslayınca bebegın gazı azaldı
ya neden ben senle hep aynı şeleri düşünüom...yada hepimiz aynıyız ama sen dile getiriyon..bende diyom acaba gazımı azaldı yoksa benmi işin ehli olmaya başladım
Yada işte sütümüz mü başkalaştı minokun midesi alıştı mı aman nese ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…