- 28 Ağustos 2015
- 477
- 477
- 103
- 47
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.341
diğer şeylerden yıyordum ama baklıyata yenı gectım
her hafta tüketılmesı lazım.
gaz her zaman var.. gerçi şükürler olsun dilinden anlamaya baslayınca bebegın gazı azaldı
Aynen ilk başlarda çok daha zordu smdi anlyrm nesi oldgnu dunle bgn kakasını yapmamsti onun için kivraniyodu bugn artk zeytinyağı surdm poposuna yaptı rahatladı altını actm her yere de güzelce isedi ben kapatyrm altını tam siliyorm silerken hem isiyo hem kakasını yapyo kapatp 5 dk beklyrm aciyrm kaldryrm bacağını bi daha hem CIS hem kaka artk batarsa batsn dedm bizim nevresm sirilsklam benm ustm sırılsıklam o kadar cisi nasl biriktrms anlamadmdiğer şeylerden yıyordum ama baklıyata yenı gectım
gaz her zaman var.. gerçi şükürler olsun dilinden anlamaya baslayınca bebegın gazı azaldı
Eskiden 10 çocuk doğuran lar kadınsa ben neyim yavdimi anlıyor insan? nasıl büyütmüşler bizleri.. ben bi hamıle kaldım k*çımı kaldıramadım koltuktan
iş miş hiçbişi yapmadım
bir de cocugum olaydı daha da zor gecerrdı heralde
Zeytinyağını nasıl sürüyor sun canım makat deliğine mi masaj mi yapıyorsunAynen ilk başlarda çok daha zordu smdi anlyrm nesi oldgnu dunle bgn kakasını yapmamsti onun için kivraniyodu bugn artk zeytinyağı surdm poposuna yaptı rahatladı altını actm her yere de güzelce isedi ben kapatyrm altını tam siliyorm silerken hem isiyo hem kakasını yapyo kapatp 5 dk beklyrm aciyrm kaldryrm bacağını bi daha hem CIS hem kaka artk batarsa batsn dedm bizim nevresm sirilsklam benm ustm sırılsıklam o kadar cisi nasl biriktrms anlamadm
Canım pamukla surdum kasıklarina poposuna pamuguda poposunun arasında biraktm 1 saat olmadan yaptıZeytinyağını nasıl sürüyor sun canım makat deliğine mi masaj mi yapıyorsun
Deniycem Sağol canımCanım pamukla surdum kasıklarina poposuna pamuguda poposunun arasında biraktm 1 saat olmadan yaptı
Yapimde erkek analarina satiyim kız.
Süslerim onları hem ben bide daha Afili olur.
Daha minaklar çok..altını iyice destekle bari..bu minnoşlar türlü türlü huylularValla bazen uyumak bilmiyo nerde uyursa uyusun yeter ki uyusun dıyorum pembedon
Aurora, yatak eğitiminden ziyade rahatsızmış gibi geliyo araba sırtı agrır omurgası zarar görür diye endişeleniyorum. Çok teşekkürler
Ben önceden her altını temizlediğmde suruyodm pişik olmasın diye kakasini her gün kaç kere yapyodu bu aralar usendgmden yapmadm günde bi kere yapmaya başladı 2 gundr yapmayınca surdm yaptı demek ki ondanmsDeniycem Sağol canım
dün gece banyo yaptırdık. sudan cıkınca yırttı kendını. niye yaptı anlamıs degılım hala.. meme verdım almadı, kendını paralamakla meşguldu çünkü
biberondan süt ılıttım öyle içirip uyuttum
sonra siniri gecti uyanınca memeye devam etti
Ne pişireceğini insan şaşıyor ..neyle karşılaşırım bilemem diye nohut ıslattım dün..pişiyor benimkide...yicem 1 tabakkuru fasulye ıslattım dünden gazını almak için.
uzun zamandır baklıyat yemıyorum başlarım gazına
bu bebeklerın saglıklı beslenmelerı için baklıyat şart. hem güzel de süt yapıyormus
rem uykusunda o zaman senınki şuan. her an uyanabiliruyuyor mu uyanık mı anlamadım ...raskolnikov gibi sayrıyıp duruyor..kıp kıp zârr ağrısı var..ama gözler kapalı hep..takipteyim sör
Şükür derdindondurucuda 180 cc sütüm,solaptada 80 cc var..emmesse ordan beslerim
1 gün öncesınden hafıf kaynatıp ıslatılırsa azalıyormus gazı.Ne pişireceğini insan şaşıyor ..neyle karşılaşırım bilemem diye nohut ıslattım dün..pişiyor benimkide...yicem 1 tabak
dimi anlıyor insan? nasıl büyütmüşler bizleri.. ben bi hamıle kaldım k*çımı kaldıramadım koltuktan
iş miş hiçbişi yapmadım
bir de cocugum olaydı daha da zor gecerrdı heralde
maşallah diyelımBenim kız da uyuyor çok iyi zaten yurt dışında bu gece uyandırma Saçmalığı yok ..ilk ay sarılık için tamam sonra yok
Yuksek cikmiyo dedogin deger kac canim?Anne sütü sarılığı olduğunu nasl anlyrz benimkinin yüzündeki sarılık felan bi turlu gtmedi ama kanda öyle yüksek cikmyo çok sıkta emiyo öyle çok uyumuyo
diğer şeylerden yıyordum ama baklıyata yenı gectım
maşallah diyelım
ya neden ben senle hep aynı şeleri düşünüom...yada hepimiz aynıyız ama sen dile getiriyon..bende diyom acaba gazımı azaldı yoksa benmi işin ehli olmaya başladım
Yada işte sütümüz mü başkalaştı minokun midesi alıştı mı aman nese ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?