- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.361
Hepte sabah ezan vakti sağıyorum ..yarısını bi gündüz veriyorum diğer yarısını uyumasına yakın veriyorum bende ..şükür yaa çok şükür..baksana sör 2 ayı doldurduk 3 ü bitiriyoruzrem uykusunda o zaman senınki şuan. her an uyanabilir
sese dikkat et
derin dondurucuya koymadım ama dolapta benım de 1 öğün sütüm her zaman olur
şükür
ben saldım yaayav annem 40 ında gitti..o günden beri evi bi düzene koyamadım gitti be ya..biyeri topla diğeri dağılıyo,çamaşır bitiyo,yenisi geliyo ,ne ütü bitiyo ne başka bişi ya..mutfağa yerlere bişiler damlar onu sil,tuvalet ordan patlar,salon dağınık,ünite toz,onu sil temizle ,koridor saç kıllı dökülür nası bi tempo be...nası...el kadar bebek emiyo yatıo...he bide kardeşleri de olacak ha..
Kaç günlük seninki yanı doktor sorun yok dedi 11 çıktı bzmde 32 gnlukkenYuksek cikmiyo dedogin deger kac canim?
Yani bizede kesin anne sutu sariligi diyemediler ama yapilan tahlillerde bi sorun olmadigi icin oyle olabilir diyorlar, takip edip gecmesini bekliyoruz. Dun alinan kanda 7 cikti bizim, ay sonu rangine gore karar vericek dr tekrar kan verip vermeyecegine
bende o zaman sagıyordum ama uyku artık tatlı gelmeye basladıHepte sabah ezan vakti sağıyorum ..yarısını bi gündüz veriyorum diğer yarısını uyumasına yakın veriyorum bende ..şükür yaa çok şükür..baksana sör 2 ayı doldurduk 3 ü bitiriyoruzher anının tadına varmaya çalışıyorum..çabuk mu geçiyor ne zaman...
Kuru incir çok süt yapiyoms bende iki gundur canım çektiği için yiyorm ama fark var mi blmyrmKızlar sutunuzun artması için ne yapıyorsunuz ictiginiz ekstra ne var ve ne kadar iciyorsunuz benim göğüslerimin sert olmuyor sütüm azaldı gibi
Kızlar sutunuzun artması için ne yapıyorsunuz ictiginiz ekstra ne var ve ne kadar iciyorsunuz benim göğüslerimin sert olmuyor sütüm azaldı gibi
ben saldım yaa
çamasırlar yatak odasında mınnoşun beşiğin üstünde yaşıyor
temızlıgı k. valıde yapıyor zaten haftada 1
hafta içi eşim süpürge açıyor
haftada 2 gün balık, yanına sadece salata yapmak kalıyor
1 gün k. valıde de
1 gün k. valıde gelınce yapıyor
1 gün buzluktan cıkarıyorum
kalan gunlerde eşim olmuyor zaten, koca kase salata yıyorum veya dısardan söyluyorum.
kısacası, ben bebeğe bakmak ve yemek dısında hiçbişi yapmıyorum
aman daha napım bende ınsanım, benım bebek çok hareketlı.. hatta hamıleyken doktor '' yandınız siz'' dedı durdu
hareketlı oldugu için. gercekten de feci hareketlı
elı bacagı ayrı oynuyor. hiç durmuyor diyebılırım.
aglata aglata uyutuyorum
zor bı bebek yani.
aynen valla 2. nasıl yapcaz kı bız
hele ben
tavugu k. valıde yapıyor genelde.zafer senindir sör...
Bizim herif 17.00 de geliyor ,devralınca bende yemeğe..
Emzirmesem makarnayı dayıcam vurucam kırbacı
Minnoş için dengeli besleniyorum..
Tavuğu da ihmal etme
Sabah ezan vakti süt sağarken 3-4 incir ve rezene..Kızlar sutunuzun artması için ne yapıyorsunuz ictiginiz ekstra ne var ve ne kadar iciyorsunuz benim göğüslerimin sert olmuyor sütüm azaldı gibi
Büyüdükçe bu günleri arıcanızzzzzz diollar..bende o zaman sagıyordum ama uyku artık tatlı gelmeye basladı
meme bosalsın dıye mınnosa verıyorum
uyandıgımda sagıyorum.. aynen yaa şükürler olsun 2. ay bıttı
şöyle 4-5 aylık olsalar daha rahat ederız bence
diş dısında tabii
oturacagı zamanı iple cekıyorum.. mama sandalyesınde yemek yıyecegımız gunlerı beklıyorumBüyüdükçe bu günleri arıcanızzzzzz diollar..
Bi destekli otursun,kafasını tutsunda herife bırakınca gözüm arkada kalmasın
Havalar ısınınca rahat etcez
Tam sıkılmalık evreleri...
Diş kaşıyıcımız var
Yazın şortlu tulum giydirmek istiyorumoturacagı zamanı iple cekıyorum.. mama sandalyesınde yemek yıyecegımız gunlerı beklıyorum
yerım popişi
kalkık kaşlım benım
Çok beklen senoturacagı zamanı iple cekıyorum.. mama sandalyesınde yemek yıyecegımız gunlerı beklıyorum
yerım popişi
kalkık kaşlım benım
tövbe deÇok beklen sen
Senin casgır zillin oturmaz ona ben sana diyim
Aile saadeti.gibi anlatıyon bide
Eller ayaklar yerler yağ yoğurt yemek olacak
Keyifle mi yicen sanki
toparlandıkça dökülür merak etmeYazın şortlu tulum giydirmek istiyorumo ayaklar çıplak o bacaklar lokum lokummmm ah o tüylü kolları kollarında tüy var ya ağda yapıcam,kime çekti bilmem dökülsün diye dua ediyozzz
altına beztövbe de
sandalyenın altına bez sererım olur bıter
toparlandıkça dökülür merak etme
bende görümcemınkınden bılıyorum.. mama sandalyesının altına bez sermıyordualtına bez
çözüm sürecine bayıldım
ah sör ah...yeğenimden bazı tecrübelerim var
mama sandalyesi ve akşam yemeği
o of
benımde en uzun parmagım 2. olanınıdökülmelii....
yazın bu kollarla nasıl plajda kız tavlar
ayakları zate olay ..ikinci parmak birden uzun..en sonuncusu minik bile değil...tırnaklar üçgenlanet ... ablamın ayağının aynı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?