- 25 Aralık 2015
- 656
- 898
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.281
Suan 40 dk uyuttum yarim saate kalmaz uyanir gündüz uykusu bizde yok gibi gece iste ne uyuduysa nasil dayanıyor anlamıyorum birde bebekler uyur derlerdiBizde çok huysuzluk yaptı bu 2. Ay asisi. Gündüz 11 de vuruldu eve geldik yarım saat uyudu ve uyandi . Sonra hiç mi hiç uyumadi 3n son gece 12 de gogsumde uyudu nasıl dayandı o kadar anlamadım. Sabah 8 buçuk ta kalktı. Gece boyu da saat 4 ve 7 de emmek için uyandi. 8 buçuk tam beri de uyumuyor daha yeni daldı bakalım inşallah uyanmaz bir türlü derin uykuya dalamiyor. Ben nerde yanlış yapıyorum
Kizlar 2 tane sorum var; ilki herkese :) bebislerinizin agzinda tukruk oluyormu, benimkinde cok fazla var hatta bazen geceleri kendi tukrugunde bogulup oksurerek uyaniyor.
Ikinci sorum, sarilikla mucadele eden annelere ozellikleAtom heart mother ve renklisemsiye bgn 37.gunumuzde kan verdik, deger 7,3 cikti. Dr onemsenmesi gerekir, 15 gun sonra tekrar bakalim dedi. Sizin son degerleriniz ne idi ve ne kadar zamanda normale dondu?
Ne sarilikmis arkadas bitmedi gitti
geçmiş olsun.Bu arada az önce aşıdan geldik..sabahın köründen beri evham içindeyim..
Sağlık ocağına gittik...uyuz kız tayini çıkmış gitmiş....
Tatlı mı tatlı hemşiremiz aşılarımızı hazırlarken benden sol kolu açmamı istedi...
Sabah atlet giydirmiştim üzerine uzun kol çıtçıt ..tamamen soymıyım aman ha die
Sağ tarafı açmışım ,aklım gitmiş demek
Eşimde bacakları açtı..
Ben tutmadım adam sen geç tut dedim..
Kola yapılırken zaten oğluş uyumaya başlamıştı...
Ağladı...
Bacağa vurulanın biri ağırmış onu en son yapıcam dedi
Biberonda süt götürdüydüm ...sıcaktı daha son iğnde alt dudağı titrettttiiii ağladı
Dayanamadım bende ...
Sonra kucağıma aldım sütü verdik..
Emzirebilirdim ama cok sinirli ve cok ağladığında mememi tutmuyor ağzına damla süt gelmedikçe..
Atlattık..
Evdeyiz..
Uyudu..
Ateş ölçer ve şurup yanımda..
Ateş yaparsa 4 saatte bir ,bir çay kaşığı vericekmişim...
Atom zeynebin kan grubu ne ?Ay benimkininde salyasi akiyo, birinin bebegi dis cikariyomus aralik annelerinde okudumcanim 15 gunlukken 22 ile fototerapi aldi ertesi gun 8e dustu taburcu olurken 10 kusurdu, 3 gun sonra kontrolde 12.8 mi oyle biseydi onemsememizi artik cikmayacagini soyledi doktor. Bu hengameden sonra Dun 64 gunlukken baktirdim, dun yani.. allaha sukur 3e dusmus... Ben bebegi geceleri 4 gunduzleri 2 saat uyumasina izin verdim sik sik uyandirmadim yani, ilk bir ay boyleydi. Sonra duzenini oturtmaya basladi yavas yavas geceleri daha uzun uyumaya basladi bende hic dokunmadim uyandirmadim dinlendi cocuk. Gunduzleride beslenme araligi 2 saat gibi devam ediyorum canim. Ab0 uyusmazligindan kaynaklandi bizim. Bebek babasinin kani a+, ben 0+.
Bu arada az önce aşıdan geldik..sabahın köründen beri evham içindeyim..
Tatlı mı tatlı hemşiremiz aşılarımızı hazırlarken benden sol kolu açmamı istedi...
Eşimde bacakları açtı..
Ağladı...
Biberonda süt götürdüydüm ...sıcaktı daha son iğnde alt dudağı titrettttiiii ağladı
Dayanamadım bende ...
Emzirebilirdim ama cok sinirli ve cok ağladığında mememi tutmuyor ağzına damla süt gelmedikçe..
Atlattık..
Evdeyiz..
Uyudu..
aynı şekilde bizimde verem yapılmadıAynen onu bugün yaşıyorum huyu değişti hicbirseyden mutlu olmuyor gazi yok karni tok alti temiz uykuda yok ama hep bir miz miz her asida böyle olacaksa işimiz var artık bizim verem asisida bir hafta sonrasına yapılacakmış şimdide onun sıkıntısı sardi dr muz her asida ates vs şeyler olma ihtimali olduğunu söyledi
Pipiped
Ya baby me ıslak mendilde sipariş ettim..erkek olandan mendil kutusunda yazıyor ani ıslatmalara karşı pipiped
Ama kıazzzzz uçuyor depinince bizimki durmuyor ya
Gesmis olsun darisi bize bakalim hergun dilimde bi asi. Kabusum oldu benimdeBu arada az önce aşıdan geldik..sabahın köründen beri evham içindeyim..
Eşimde bacakları açtı..
Ağladı...
Dayanamadım bende ...
Atlattık..
Evdeyiz..
Uyudu..
A+ canimAtom zeynebin kan grubu ne ?
Yahu bu kadinlarin isi ne zor ya... Ana mi olayim, kadin mi olayim, gundelikcimi olayim, ahcimi olayim, isyan geliyo bana gene yakindir...Beceremedik iste
Once biraz sag, sonra memeyi bebege ver, yada dedigin gibi sonradan sagdiginida bir dahaki ogununde verirsinDeniyorm ama 5 dk emiyo uyuyo sagiyorm emzrdkten sonra önceden pek sagip vermyodm
Ya bende istyrm uyuyan bebek2 aylik bebek 8 saat kesintisiz uyurmu? Uyudu valla zeynep... Bende uyuyakalmisim birden kalkip dolaptaki sutu isittim uyuyan cocuga zorla icirdim, 24.00-08.00 arasi uyudu, 09.00-12.00 arasi uyudu, yedik gene 100cc. Saat 13.00 gene uyuduhayir asi falanda olmadi, neyin uykusi bu anlamadim. Uyutmayincada agladi uyut beni diye eee eee eee demeye basladi bide cadi
Bugün ilk kez benim oğlumda 12 den 7 ye kadar uyudu. Sonra emdi 10:30 a kadar uyudu maşallah diyelim. Ama uyurkende uyansa diye bekliyoruz. Bizdede var degisiklik2 aylik bebek 8 saat kesintisiz uyurmu? Uyudu valla zeynep... Bende uyuyakalmisim birden kalkip dolaptaki sutu isittim uyuyan cocuga zorla icirdim, 24.00-08.00 arasi uyudu, 09.00-12.00 arasi uyudu, yedik gene 100cc. Saat 13.00 gene uyuduhayir asi falanda olmadi, neyin uykusi bu anlamadim. Uyutmayincada agladi uyut beni diye eee eee eee demeye basladi bide cadi
Atom aynen benim kızım da öyle sebebine gelince bu haftalarda 2 aylık bebeklerde fizyolojik anemi oluşuyor yani kan değerleri normal dış dünyaya adapte olmak için düşüyor 3 ay sonunda tekrar yükselecek o nedenle uyuyor lar2 aylik bebek 8 saat kesintisiz uyurmu? Uyudu valla zeynep... Bende uyuyakalmisim birden kalkip dolaptaki sutu isittim uyuyan cocuga zorla icirdim, 24.00-08.00 arasi uyudu, 09.00-12.00 arasi uyudu, yedik gene 100cc. Saat 13.00 gene uyuduhayir asi falanda olmadi, neyin uykusi bu anlamadim. Uyutmayincada agladi uyut beni diye eee eee eee demeye basladi bide cadi
Geçmiş olsun. Darısı başımızaBu arada az önce aşıdan geldik..sabahın köründen beri evham içindeyim..
Eşimde bacakları açtı..
Ağladı...
Dayanamadım bende ...
Atlattık..
Evdeyiz..
Uyudu..
Bebıkler uyusa suç uyumasa suç biz anneler de tuhafizBugün ilk kez benim oğlumda 12 den 7 ye kadar uyudu. Sonra emdi 10:30 a kadar uyudu maşallah diyelim. Ama uyurkende uyansa diye bekliyoruz. Bizdede var degisiklik
Aaaa sebebi bumuymus. Çok ilginç. Rabbim herseyi nasıl birdüzenle yaratmış. HamdolsunAtom aynen benim kızım da öyle sebebine gelince bu haftalarda 2 aylık bebeklerde fizyolojik anemi oluşuyor yani kan değerleri normal dış dünyaya adapte olmak için düşüyor 3 ay sonunda tekrar yükselecek o nedenle uyuyor lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?