2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Suan 40 dk uyuttum yarim saate kalmaz uyanir gündüz uykusu bizde yok gibi gece iste ne uyuduysa nasil dayanıyor anlamıyorum birde bebekler uyur derlerdi

Canım karaciğer ve tiroide bakıldıysa idrar ve kanla..bi sıkıntı olmaz. Doktor bizi kapısından kovduunda 9 du...bu bebek 3-4 aylık olasıya bana sarılık için gelmeyin dedi.. bütün değerlere baktılar cunku. .29 aralıklı yavrum hala var ama hiç takmıyorum artık elbette gececek..böyle olan cok kişi var anne sütü sarılığı. ..Bütün testler temizse canını sıkmaya gerek yok inşallah.

geçmiş olsun.
o bacaga yapılanın biri var ya, onda öyle bi agladı kı benım mınnoş.. çok kötü oldu.
ben şurubu aslında ateş degıl agrı için verdim
o yuzden ateşinin çıkmasını beklemedım.

Atom zeynebin kan grubu ne ?

Hadi hayirli olsun pembis,ins atessiz atlatir bebis..bizm de ikinci ayda yapilcak daha bise yok

aynı şekilde bizimde verem yapılmadı
pazartesi yapılacak.

Pipiped
Ya baby me ıslak mendilde sipariş ettim..erkek olandan mendil kutusunda yazıyor ani ıslatmalara karşı pipiped
Ama kıazzzzz uçuyor depinince bizimki durmuyor ya

Anoom bundan bana lazım. Geçen benim oğlan çisinin tadına baktı. Altını açarken bi baktım ağzından şapur şupur sesler geliyor. Bi baktım işemis ağzına

Slm bayanlar aklıma takılan bişi var.benim minnoş 1 haftadırBebek arabasında yaşıyo Sakinleştırmek ve iş yaparken yanımda dursun dıye koydum önce ama şimdi sürekli arabada uyumak istiyor arabada 2 3 saat uyuyo yatağına koyunca uyanıyo. Aklıma takılıyor yatağına alıştırmak için çaba sarf etsem mi yoksa nerde uyursa uyusunmu??

Gesmis olsun darisi bize bakalim hergun dilimde bi asi. Kabusum oldu benimde

2 aylik bebek 8 saat kesintisiz uyurmu? Uyudu valla zeynep... Bende uyuyakalmisim birden kalkip dolaptaki sutu isittim uyuyan cocuga zorla icirdim, 24.00-08.00 arasi uyudu, 09.00-12.00 arasi uyudu, yedik gene 100cc. Saat 13.00 gene uyudu hayir asi falanda olmadi, neyin uykusi bu anlamadim. Uyutmayincada agladi uyut beni diye eee eee eee demeye basladi bide cadi

Ya bende istyrm uyuyan bebek bizimki en fazla 3 saat uyuyo aralıksız oda nadiren

Bugün ilk kez benim oğlumda 12 den 7 ye kadar uyudu. Sonra emdi 10:30 a kadar uyudu maşallah diyelim. Ama uyurkende uyansa diye bekliyoruz. Bizdede var degisiklik

Atom aynen benim kızım da öyle sebebine gelince bu haftalarda 2 aylık bebeklerde fizyolojik anemi oluşuyor yani kan değerleri normal dış dünyaya adapte olmak için düşüyor 3 ay sonunda tekrar yükselecek o nedenle uyuyor lar

Geçmiş olsun. Darısı başımıza

Aaaa sebebi bumuymus. Çok ilginç. Rabbim herseyi nasıl birdüzenle yaratmış. Hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…