2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bu kez doktor aradi bizi,yani moralimiz yukseltiyorlar da diyorlar ki ates yoksa,cisini kakasini guzel yapiosa,uc saatlik uykulari varsa-arada uyumamasi ve yarim saatlik uykulari dahil-,sk sk emiosa,gazi fln olmadigi zmnda keyfi yerindeyse sorun yok..boyle uzamasi gayet normal,2-3ay surebilir boyle diyorlar daha test vs yapmadan.. Bol emzir,ihtiyac yoksa mama kesinlikle verme diyorlar

Kızlar sutunuzun artması için ne yapıyorsunuz ictiginiz ekstra ne var ve ne kadar iciyorsunuz benim göğüslerimin sert olmuyor sütüm azaldı gibi
Ben hurma yiyorum bana çok iyi geliyor özellikle yatmadan evvel yada gece kalktığımda su tabiki en önemlisi birde uyku yemek yiyip uyuyunca kalktığımda sert bir meme hatta akmış oluyor

3 saatlik uykusu daha hic olmadi benimkini en fazla 2,5 saat oda hep pispislayarak. Genelde 1,5 saatte bir tek meme emiyor.

Kızlar emzirdikten sonra gogusleriniz sizliyo mu aşırı derecede sizliyo şuan çok cnim aciyo elimle tutup skarsam geciyo

kızlar, minnoş kaka yapmış
her yerını temızledım kukuya sıra geldı hafıf actım parmaklarımla pamugu sürdüm
pembe leke geldı pamuga.tahriş ettım sanırım. bişi olur mu?

Benim de gece oldu 3saatlik ama gunduz kisa..ne bilem boyle seyler varsa endise etmeyin diolar ins da oyledir..
Insallah canim ya, ben en cok kaka ve cisini onemsiyorum acikcasi, cunku o beslendigini ve kakaylada sariligini atacagi anlamina geliyor. Benim oglum basindan beri cok aglak ve uykusuz o yuzden onlar artik huyu diyorum. Bide reflusu var yavrumun, agzina geliyor yedikleri ve kusuyor, o yuzden de mizmizlaniyor muhtemelen.
Saglikli olsunlarda bunlarda gecer gider insallah.

Cok buyuk geçmiş olsun canım Rabbim kolaylık versin

O zaman niye sorun yok diyolar öyle sey mi olur başka bi doktora daha mi gotursek ki
Ben 3 doktora goturdum canim, bi tanesi hic bi tahlil yapmadan anne sutu sariligi endiseye gerek yok dedi. 2. ve 3. Dr bir aydan sonra sarilik hala devam ediyorsa tahlil yapmak sart dediler. Karaciger enzimlerine ve tiroide baktilar, karindan ultrason istediler. Sukur inlar iyi cikti.Sarilik gostergesi olan total bilirubin ve direk bilirubin baktilar. Burdada direk bilirubin dusukse total bilirubin yuksekte olsa icleri biraz daha rahat oluyormus. Ama daha onceden de dedigim gibi totalin 3 un altinda olmasi gerekiyormus. Bu testleri yorumlarkende 2.dr klinik baska sikayeti yoksa ve kilo alimida normal giderse takibe gerek yok dedi. 3. Dr da 20 gun sonra cilt rengine tekrar bakip test isteyebiliriz takip sart dedi. Bende rengini takip ediyorum zaten eger hala ayni yogunluktaysa goturur bi daha baktiririm ki insallah gerek kalmaz gecer gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…