- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.381
dün gece açtım bugün bi kavanoz nutella bitirdimşekerli şeyler de süt yapıyormus
ama yer misiniz bilmem
kilo verıcez dıye almayalım daha çok
Yuksek cikmiyo dedogin deger kac canim?
Yani bizede kesin anne sutu sariligi diyemediler ama yapilan tahlillerde bi sorun olmadigi icin oyle olabilir diyorlar, takip edip gecmesini bekliyoruz. Dun alinan kanda 7 cikti bizim, ay sonu rangine gore karar vericek dr tekrar kan verip vermeyecegine
hiç öyle şeylerım yokdün gece açtım bugün bi kavanoz nutella bitirdimama regl tatlısı bu ..yiyom ben tahini yiyiom kaşık kaşık
kız ama ablamın ayağıyazlık ayakkabı giymeyi sevmez...o parmak zoru
37 gunlukken 7 cikti, ben de bu dr lari anlamis degilim hepsi farkli bisey diyor. Normalde 3 un altinda olmasi gerekiyormus amaKaç günlük seninki yanı doktor sorun yok dedi 11 çıktı bzmde 32 gnlukken
Ben hurma yiyorum bana çok iyi geliyor özellikle yatmadan evvel yada gece kalktığımda su tabiki en önemlisi birde uyku yemek yiyip uyuyunca kalktığımda sert bir meme hatta akmış oluyorKızlar sutunuzun artması için ne yapıyorsunuz ictiginiz ekstra ne var ve ne kadar iciyorsunuz benim göğüslerimin sert olmuyor sütüm azaldı gibi
3 saatlik uykusu daha hic olmadi benimkini en fazla 2,5 saat oda hep pispislayarak. Genelde 1,5 saatte bir tek meme emiyor.Canim bu kez doktor aradi bizi,yani moralimiz yukseltiyorlar da diyorlar ki ates yoksa,cisini kakasini guzel yapiosa,uc saatlik uykulari varsa-arada uyumamasi ve yarim saatlik uykulari dahil-,sk sk emiosa,gazi fln olmadigi zmnda keyfi yerindeyse sorun yok..boyle uzamasi gayet normal,2-3ay surebilir boyle diyorlar daha test vs yapmadan.. Bol emzir,ihtiyac yoksa mama kesinlikle verme diyorlar
O zaman niye sorun yok diyolar öyle sey mi olur başka bi doktora daha mi gotursek ki37 gunlukken 7 cikti, ben de bu dr lari anlamis degilim hepsi farkli bisey diyor. Normalde 3 un altinda olmasi gerekiyormus ama
Cok dolu ise bosalt canm sonra sıkıntı oluyorKızlar emzirdikten sonra gogusleriniz sizliyo mu aşırı derecede sizliyo şuan çok cnim aciyo elimle tutup skarsam geciyo
3 saatlik uykusu daha hic olmadi benimkini en fazla 2,5 saat oda hep pispislayarak. Genelde 1,5 saatte bir tek meme emiyor.
Emzrdkten sonra oluyo ama canım öyle bi sertlikte yok oburu doluydu sertti bosalttm sagipC
Cok dolu ise bosalt canm sonra sıkıntı oluyor
Dr sor canm benceEmzrdkten sonra oluyo ama canım öyle bi sertlikte yok oburu doluydu sertti bosalttm sagip
Insallah canim ya, ben en cok kaka ve cisini onemsiyorum acikcasi, cunku o beslendigini ve kakaylada sariligini atacagi anlamina geliyor. Benim oglum basindan beri cok aglak ve uykusuz o yuzden onlar artik huyu diyorum. Bide reflusu var yavrumun, agzina geliyor yedikleri ve kusuyor, o yuzden de mizmizlaniyor muhtemelen.Benim de gece oldu 3saatlik ama gunduz kisa..ne bilem boyle seyler varsa endise etmeyin diolar ins da oyledir..
Bazen kiz bebeklerde anneden gelen hormonlar nedeniyke adet olmus gibi kan gelebilirmis, oyle bisey olabilirmi?kızlar, minnoş kaka yapmış
her yerını temızledım kukuya sıra geldı hafıf actım parmaklarımla pamugu sürdüm
pembe leke geldı pamuga.tahriş ettım sanırım. bişi olur mu?
bilmem.. belki de. kaka yaptıgı zaman orayı da temızlıyorumBazen kiz bebeklerde anneden gelen hormonlar nedeniyke adet olmus gibi kan gelebilirmis, oyle bisey olabilirmi?
Cok buyuk geçmiş olsun canım Rabbim kolaylık versinEvet oğlum beyin kanaması geçirdi 2 ay yoğun bakımda yattı 3 kere kalbi durdu enfeksiyondan organları iflas etti beynine su topladığı için şant takıldı. Şu an evdeyiz bakalım zaman neler gösterecek bize
Ben 3 doktora goturdum canim, bi tanesi hic bi tahlil yapmadan anne sutu sariligi endiseye gerek yok dedi. 2. ve 3. Dr bir aydan sonra sarilik hala devam ediyorsa tahlil yapmak sart dediler. Karaciger enzimlerine ve tiroide baktilar, karindan ultrason istediler. Sukur inlar iyi cikti.Sarilik gostergesi olan total bilirubin ve direk bilirubin baktilar. Burdada direk bilirubin dusukse total bilirubin yuksekte olsa icleri biraz daha rahat oluyormus. Ama daha onceden de dedigim gibi totalin 3 un altinda olmasi gerekiyormus. Bu testleri yorumlarkende 2.dr klinik baska sikayeti yoksa ve kilo alimida normal giderse takibe gerek yok dedi. 3. Dr da 20 gun sonra cilt rengine tekrar bakip test isteyebiliriz takip sart dedi. Bende rengini takip ediyorum zaten eger hala ayni yogunluktaysa goturur bi daha baktiririm ki insallah gerek kalmaz gecer gider.O zaman niye sorun yok diyolar öyle sey mi olur başka bi doktora daha mi gotursek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?