2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, minnoş kaka yapmış
her yerını temızledım kukuya sıra geldı hafıf actım parmaklarımla pamugu sürdüm
pembe leke geldı pamuga.tahriş ettım sanırım. bişi olur mu?
Tahriş ettin belki ciltleri çok hassas yarın da bak bakalim bazen anne hirmonlariyla oluyor muydu yanılıyor olabilirim

Benim bebegin kilo alimina bakti ve besleniyor neden dusmuyor diye total biluribine bakmisti 15 gunlukken bizimde bebisle aramizda kan uyusmazligi var bu yuzden cok sararir dedi cok sukur farkettgm anda surekli emzirdim ama kan uyusmazlgmz yuzunden 1 aya kadar ancak gecer dedi vok yavas dusuyo

hey maşşallah.. 8 saat çok fazla degıl mı ? gercı aç olsa kendını paralar
artık en çok ihtiyacları oldugu şey süt ve uyku..
bilemedim iyi mi kötü mü
Valla bende anlamadim, ben yedirmesem daha uyuyacakti yani, gunduz uyumuyo dediydimya,, 2 gundur gunduzde uyumaya basladi. Ne bileyim herkes uyumayan cocuktan sikayet ediyo, annem bile ayyy sen ne naalet uyumayan bi kizdin diyo Atesi matesi yok, huysuzluk her zamanki huysuzluk gaz kaka sut mizmizligi o kadar. Uyusa dert uyumasa dert. Bilemedim

Su an kac gunluk bebis ve hala sari mi?
Bizde kan uyusmazligi yok anne sutu sariligi olabilirmis, ne sutse bendeki artik

Ne guzel ya masallah. Benimki o kdr az uyuyorki, gecen 2,5 saat uyudu diye ne oldu bu bebege diye gidip durttum uyuyan kuzumu oda cigligi basarak uyandi tabi.
Seninki iyi besleniyor demekki uyuyor rahat rahat bence.

gelmiş bile gelmiş...
regl olcam bi kutu nutella bitirdim...agresifim adam fellek fellek kaçıyor
doğumdan önce regl olurken sinirli değildim hiç..ama acayip ateşliyim değiştim
benimkide eve gelince kaciyo, yine ates atiyosun diyo

bi günleri bi günlerini tutmyor azizim
bırak uyusun..2 gün sonra canına okur artık
ee ee lerler bunları ısır ısır ye yaaa hepmi tatlı olurlar
muhtemelen haftaya asidan sonra degisir

Ne guzel ya masallah. Benimki o kdr az uyuyorki, gecen 2,5 saat uyudu diye ne oldu bu bebege diye gidip durttum uyuyan kuzumu oda cigligi basarak uyandi tabi.
Seninki iyi besleniyor demekki uyuyor rahat rahat bence.
Doktor 2 aydan sonra annenin sutu dahada yaglanir dedi, acaba yaglandida doyuyomu iyice? O yuzden mi uyuyo?

3 aydan sonra yine degisecek yani? Tabi onumuzdeki hafta asidan sonra degismez ise...

Aralik analarinda okumustum sanirim sabah 5-8 arasi en cok sut oluyomus

Geçen gün çocuk dr u anne sütü sarılığı olan bebekler çok zeki olurlar dedi
...2 3 dil ogrenebiliyorlarmis
Ayy eşim ingilizce öğretmeni ben de almanca ingilizce tercümanım..bulaşmıştır belki :))..

Yüzümü güldürdün hemşehrim sağ ol

Erkek bebeklerde kolay alt açma bezini ser karnı toksa yarım saate yapar..torpayı pipiye geçir bekle canım ..ben elimle de kenarlardan tuttum cıkmasın diye. ..

Kara kara düşünüp netten bakmıstım..kolay gelsin. Bi şey çıkmaz inşallah..bak @ denizx66 ne diyor..zeki oluyorlar mış ay hadi inşallah. .hayırlı evlat olurlar.

Ayy eşim ingilizce öğretmeni ben de almanca ingilizce tercümanım..bulaşmıştır belki :))..

Yüzümü güldürdün hemşehrim sağ ol
Ne demek canım geçen trt 1 de iyi fikir programında çocuk dr u söyledi ben de sizin cektiklerinizi bildigimden paylaştım canım. ..sende MJ yozgat lisin ...

Bana bazen sarı geliyo bazen bembeyaz gözlerinin içinde hiç yok zaten ben bi sonuçlarına bakiyim

Allah bebeğinizi size bağışlasın, inşallah en kısa sürede tüm sağlık sorunlarından kurtulursunuz. Kalbim sizinle

maşallah dıyeyım bari.. her bebek farklıdır.
bizimki de kısa süreli bi aglama krızıne gırdı.. memeyı almadı, uyumadı. biberondan verdım
sonra memeyı 2 dk aldı
fön sesıyle uyuyoruz işte.
susmadıgı zaman ınsan önemlı bir şeyi var sanıyor.
dün de memeyı almamıstı, biberonla uyutmustum. günde 1 kere yapıyor bunu nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…