- 28 Ağustos 2015
- 477
- 477
- 103
- 47
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.401
Tahriş ettin belki ciltleri çok hassas yarın da bak bakalim bazen anne hirmonlariyla oluyor muydu yanılıyor olabilirimkızlar, minnoş kaka yapmış
her yerını temızledım kukuya sıra geldı hafıf actım parmaklarımla pamugu sürdüm
pembe leke geldı pamuga.tahriş ettım sanırım. bişi olur mu?
Benim bebegin kilo alimina bakti ve besleniyor neden dusmuyor diye total biluribine bakmisti 15 gunlukken bizimde bebisle aramizda kan uyusmazligi var bu yuzden cok sararir dedi cok sukur farkettgm anda surekli emzirdim ama kan uyusmazlgmz yuzunden 1 aya kadar ancak gecer dedi vok yavas dusuyoBen 3 doktora goturdum canim, bi tanesi hic bi tahlil yapmadan anne sutu sariligi endiseye gerek yok dedi. 2. ve 3. Dr bir aydan sonra sarilik hala devam ediyorsa tahlil yapmak sart dediler. Karaciger enzimlerine ve tiroide baktilar, karindan ultrason istediler. Sukur inlar iyi cikti.Sarilik gostergesi olan total bilirubin ve direk bilirubin baktilar. Burdada direk bilirubin dusukse total bilirubin yuksekte olsa icleri biraz daha rahat oluyormus. Ama daha onceden de dedigim gibi totalin 3 un altinda olmasi gerekiyormus. Bu testleri yorumlarkende 2.dr klinik baska sikayeti yoksa ve kilo alimida normal giderse takibe gerek yok dedi. 3. Dr da 20 gun sonra cilt rengine tekrar bakip test isteyebiliriz takip sart dedi. Bende rengini takip ediyorum zaten eger hala ayni yogunluktaysa goturur bi daha baktiririm ki insallah gerek kalmaz gecer gider.
Valla bende anlamadim, ben yedirmesem daha uyuyacakti yani, gunduz uyumuyo dediydimya,, 2 gundur gunduzde uyumaya basladi. Ne bileyim herkes uyumayan cocuktan sikayet ediyo, annem bile ayyy sen ne naalet uyumayan bi kizdin diyohey maşşallah.. 8 saat çok fazla degıl mı ? gercı aç olsa kendını paralar
artık en çok ihtiyacları oldugu şey süt ve uyku..
bilemedim iyi mi kötü mü
Su an kac gunluk bebis ve hala sari mi?Benim bebegin kilo alimina bakti ve besleniyor neden dusmuyor diye total biluribine bakmisti 15 gunlukken bizimde bebisle aramizda kan uyusmazligi var bu yuzden cok sararir dedi cok sukur farkettgm anda surekli emzirdim ama kan uyusmazlgmz yuzunden 1 aya kadar ancak gecer dedi vok yavas dusuyo
Ne guzel ya masallah. Benimki o kdr az uyuyorki, gecen 2,5 saat uyudu diye ne oldu bu bebege diye gidip durttum uyuyan kuzumuValla bende anlamadim, ben yedirmesem daha uyuyacakti yani, gunduz uyumuyo dediydimya,, 2 gundur gunduzde uyumaya basladi. Ne bileyim herkes uyumayan cocuktan sikayet ediyo, annem bile ayyy sen ne naalet uyumayan bi kizdin diyoAtesi matesi yok, huysuzluk her zamanki huysuzluk gaz kaka sut mizmizligi o kadar. Uyusa dert uyumasa dert. Bilemedim
benimkide eve gelince kaciyo, yine ates atiyosun diyogelmiş bile gelmiş...
regl olcam bi kutu nutella bitirdim...agresifim adam fellek fellek kaçıyor
doğumdan önce regl olurken sinirli değildim hiç..ama acayip ateşliyim değiştim
muhtemelen haftaya asidan sonra degisirbi günleri bi günlerini tutmyor azizim
bırak uyusun..2 gün sonra canına okur artık
ee ee lerler bunları ısır ısır ye yaaa hepmi tatlı olurlar
Azaldi eskiye oranla daha az 15 gun sonra kontrol var suan 29 gunlukSu an kac gunluk bebis ve hala sari mi?
Bizde kan uyusmazligi yok anne sutu sariligi olabilirmis, ne sutse bendeki artik
Doktor 2 aydan sonra annenin sutu dahada yaglanir dedi, acaba yaglandida doyuyomu iyice? O yuzden mi uyuyo?Ne guzel ya masallah. Benimki o kdr az uyuyorki, gecen 2,5 saat uyudu diye ne oldu bu bebege diye gidip durttum uyuyan kuzumuoda cigligi basarak uyandi tabi.
Seninki iyi besleniyor demekki uyuyor rahat rahat bence.
3 aydan sonra yine degisecek yani? Tabi onumuzdeki hafta asidan sonra degismez ise...Atom aynen benim kızım da öyle sebebine gelince bu haftalarda 2 aylık bebeklerde fizyolojik anemi oluşuyor yani kan değerleri normal dış dünyaya adapte olmak için düşüyor 3 ay sonunda tekrar yükselecek o nedenle uyuyor lar
Aralik analarinda okumustum sanirim sabah 5-8 arasi en cok sut oluyomusHepte sabah ezan vakti sağıyorum ..yarısını bi gündüz veriyorum diğer yarısını uyumasına yakın veriyorum bende ..şükür yaa çok şükür..baksana sör 2 ayı doldurduk 3 ü bitiriyoruzher anının tadına varmaya çalışıyorum..çabuk mu geçiyor ne zaman...
Kuru incir yemistim bilmeden. Sut patlamasi yapiyoKızlar sutunuzun artması için ne yapıyorsunuz ictiginiz ekstra ne var ve ne kadar iciyorsunuz benim göğüslerimin sert olmuyor sütüm azaldı gibi
Ayy eşim ingilizce öğretmeni ben de almanca ingilizce tercümanım..bulaşmıştır belki :))..Geçen gün çocuk dr u anne sütü sarılığı olan bebekler çok zeki olurlar dedi
...2 3 dil ogrenebiliyorlarmis
Hemen yiyorum hiç de sevmem amaKuru incir yemistim bilmeden. Sut patlamasi yapiyo
Bilmiyorum ki canım3 aydan sonra yine degisecek yani? Tabi onumuzdeki hafta asidan sonra degismez ise...
Sagol canim icimi rahatlattin, idrarini pzt vericem, torbayi yapistirip idrar toplama olayini beceremedim. Karaciger ve tiroit normal cikti cok sukur.
Surekli gozunu karnini kontrol ediyorum tabi hep sari sari hala. Insallah carcabuk gecer bu sari renk
Ne demek canım geçen trt 1 de iyi fikir programında çocuk dr u söyledi ben de sizin cektiklerinizi bildigimden paylaştım canım. ..sende MJ yozgat lisin ...Ayy eşim ingilizce öğretmeni ben de almanca ingilizce tercümanım..bulaşmıştır belki :))..
Yüzümü güldürdün hemşehrim sağ ol
Bana bazen sarı geliyo bazen bembeyaz gözlerinin içinde hiç yok zaten ben bi sonuçlarına bakiyimBen 3 doktora goturdum canim, bi tanesi hic bi tahlil yapmadan anne sutu sariligi endiseye gerek yok dedi. 2. ve 3. Dr bir aydan sonra sarilik hala devam ediyorsa tahlil yapmak sart dediler. Karaciger enzimlerine ve tiroide baktilar, karindan ultrason istediler. Sukur inlar iyi cikti.Sarilik gostergesi olan total bilirubin ve direk bilirubin baktilar. Burdada direk bilirubin dusukse total bilirubin yuksekte olsa icleri biraz daha rahat oluyormus. Ama daha onceden de dedigim gibi totalin 3 un altinda olmasi gerekiyormus. Bu testleri yorumlarkende 2.dr klinik baska sikayeti yoksa ve kilo alimida normal giderse takibe gerek yok dedi. 3. Dr da 20 gun sonra cilt rengine tekrar bakip test isteyebiliriz takip sart dedi. Bende rengini takip ediyorum zaten eger hala ayni yogunluktaysa goturur bi daha baktiririm ki insallah gerek kalmaz gecer gider.
Allah bebeğinizi size bağışlasın, inşallah en kısa sürede tüm sağlık sorunlarından kurtulursunuz. Kalbim sizinleEvet oğlum beyin kanaması geçirdi 2 ay yoğun bakımda yattı 3 kere kalbi durdu enfeksiyondan organları iflas etti beynine su topladığı için şant takıldı. Şu an evdeyiz bakalım zaman neler gösterecek bize
Yumuşak meme terbiye olmuş memeymis canımKızlar sutunuzun artması için ne yapıyorsunuz ictiginiz ekstra ne var ve ne kadar iciyorsunuz benim göğüslerimin sert olmuyor sütüm azaldı gibi
maşallah dıyeyım bari.. her bebek farklıdır.Valla bende anlamadim, ben yedirmesem daha uyuyacakti yani, gunduz uyumuyo dediydimya,, 2 gundur gunduzde uyumaya basladi. Ne bileyim herkes uyumayan cocuktan sikayet ediyo, annem bile ayyy sen ne naalet uyumayan bi kizdin diyoAtesi matesi yok, huysuzluk her zamanki huysuzluk gaz kaka sut mizmizligi o kadar. Uyusa dert uyumasa dert. Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?