2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

O ara gaz iyice sıkıştıriyordur. Bizde de oluyor.

Rabbim bir daha sıkıntı göstermesin. Evladınızı size bağışlasın. 9 gün yoğun bakımda yattı benim bebegimde neler çektik. Allah size güç kuvvet versin.inşallah hicc biseycik yoktur. Üzmeyin kendinizi. Emzirirken hep Allahın Ya Şafii ismini zikredin. Emdiği süt bebeginize şifa olur insallah.

Ben ilk zamanlar aglayinca cok korkuyodum elim ayagima dolaniyodu, simdi o kadar takmiyorum alt dudagi buzmedigi surece... Buzunce kiyamiyorum meme ile kavga bu aralar hepsinin favorisi sanirim, karnida gurulduyo o sira hep, yani gazdan buyuk bi ihtimal. Uyutma konusunda benim kiz en bastan beri dinlemedi o anne karni seslerini, belkide ben ustune dusup dinletmedim bilmiyorum, ama uyutmadan hic vazgecmedim. Eeee eee eee eee pisss pisss pisssss alisti ama kolay uyuyo artik insallah boyle devam eder. Uykusu oldugunda eee eee demeye basliyo cok tatli

yerler onu agzını

Sagol canim. Insallah saglikli, hayirli evlat olurlar.
Idrar tahlilide temiz cikarsa daha bi rahatliycam. Bizimki bi derdi var gibi surekli mikirdanan bebik ya 2 dr da bu hep boyle mikir mikir mi dediler. Bende acaba bi sıkintisi mi var yoksa huyumu boyle anlamadim. Insallah derdi yokturda biyle takilmayi seviyordur

Ayy yerim onun eeee lerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…