- 3 Haziran 2015
- 739
- 876
- 23
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.421
maşallah dıyeyım bari.. her bebek farklıdır.
bizimki de kısa süreli bi aglama krızıne gırdı.. memeyı almadı, uyumadı. biberondan verdım
sonra memeyı 2 dk aldı
fön sesıyle uyuyoruz işte.
susmadıgı zaman ınsan önemlı bir şeyi var sanıyor.
dün de memeyı almamıstı, biberonla uyutmustum. günde 1 kere yapıyor bunu nedense.
Ne oluyomus meme terbiye olunca. Sütmü artıyor. Ayy iki çocuk büyüttüm duymadigim şeyleri 3.de duydum öğrendim. İnternetten bebek büyütmek kolaymiş.Yumuşak meme terbiye olmuş memeymis canım
KAYNAK:Facebook EMZİREN ANNELER
Rabbim bir daha sıkıntı göstermesin. Evladınızı size bağışlasın. 9 gün yoğun bakımda yattı benim bebegimde neler çektik. Allah size güç kuvvet versin.inşallah hicc biseycik yoktur. Üzmeyin kendinizi. Emzirirken hep Allahın Ya Şafii ismini zikredin. Emdiği süt bebeginize şifa olur insallah.Evet oğlum beyin kanaması geçirdi 2 ay yoğun bakımda yattı 3 kere kalbi durdu enfeksiyondan organları iflas etti beynine su topladığı için şant takıldı. Şu an evdeyiz bakalım zaman neler gösterecek bize
benimkine zil tak ..
Pipi oynadığında haberim olsun
Peki cok uyumasinin bi sakincasi varmi? Yani uyandirmak lazimmi? Doktor uyandirmayin dedi ama... Belki okumussundur ben pek net bisey bulamadimBi
Bilmiyorum ki canım
Ben ilk zamanlar aglayinca cok korkuyodum elim ayagima dolaniyodu, simdi o kadar takmiyorummaşallah dıyeyım bari.. her bebek farklıdır.
bizimki de kısa süreli bi aglama krızıne gırdı.. memeyı almadı, uyumadı. biberondan verdım
sonra memeyı 2 dk aldı
fön sesıyle uyuyoruz işte.
susmadıgı zaman ınsan önemlı bir şeyi var sanıyor.
dün de memeyı almamıstı, biberonla uyutmustum. günde 1 kere yapıyor bunu nedense.
Benim memeyi nasil adam ederiz cok merak ediyorum cok terbiyesizYumuşak meme terbiye olmuş memeymis canım
KAYNAK:Facebook EMZİREN ANNELER
yerler onu agzınıBen ilk zamanlar aglayinca cok korkuyodum elim ayagima dolaniyodu, simdi o kadar takmiyorumalt dudagi buzmedigi surece... Buzunce kiyamiyorum meme ile kavga bu aralar hepsinin favorisi sanirim, karnida gurulduyo o sira hep, yani gazdan buyuk bi ihtimal. Uyutma konusunda benim kiz en bastan beri dinlemedi o anne karni seslerini, belkide ben ustune dusup dinletmedim bilmiyorum, ama uyutmadan hic vazgecmedim. Eeee eee eee eee pisss pisss pisssss alisti ama kolay uyuyo artik insallah boyle devam eder. Uykusu oldugunda eee eee demeye basliyo cok tatli
nette okudum 7-8 saat uyuyorlarmısPeki cok uyumasinin bi sakincasi varmi? Yani uyandirmak lazimmi? Doktor uyandirmayin dedi ama... Belki okumussundur ben pek net bisey bulamadim
Yani bebeğin ihtiyacı kadar süt üreten memeNe oluyomus meme terbiye olunca. Sütmü artıyor. Ayy iki çocuk büyüttüm duymadigim şeyleri 3.de duydum öğrendim. İnternetten bebek büyütmek kolaymiş.
Bide yanina klasik muzik koyotlarımı yanıma aldım yıyıp yatıcam
23.30 da uyumustu, saat 05.00 dayanamadim, altini aldim, bi 80 cc icirdim, uyuyo zaten, geri yatiricam simdinette okudum 7-8 saat uyuyorlarmıs
senınkı normal sanırım.
Canm sen hep sagip mi verysn23.30 da uyumustu, saat 05.00 dayanamadim, altini aldim, bi 80 cc icirdim, uyuyo zaten, geri yatiricam simdi
Canım bende sordum uyandırayim mi diye. Kilo alımı iyiyse uyandırmayine dediler. Bende uyandirmiyorum.. zaten çalar saat gibi olduk hep aynı saatte:)23.30 da uyumustu, saat 05.00 dayanamadim, altini aldim, bi 80 cc icirdim, uyuyo zaten, geri yatiricam simdi
Sagol canim. Insallah saglikli, hayirli evlat olurlar.Erkek bebeklerde kolay alt açma bezini ser karnı toksa yarım saate yapar..torpayı pipiye geçir bekle canım ..ben elimle de kenarlardan tuttum cıkmasın diye. ..
Kara kara düşünüp netten bakmıstım..kolay gelsin. Bi şey çıkmaz inşallah..bak @ denizx66 ne diyor..zeki oluyorlar mış ay hadi inşallah. .hayırlı evlat olurlar.
Ayy yerim onun eeee leriniBen ilk zamanlar aglayinca cok korkuyodum elim ayagima dolaniyodu, simdi o kadar takmiyorumalt dudagi buzmedigi surece... Buzunce kiyamiyorum meme ile kavga bu aralar hepsinin favorisi sanirim, karnida gurulduyo o sira hep, yani gazdan buyuk bi ihtimal. Uyutma konusunda benim kiz en bastan beri dinlemedi o anne karni seslerini, belkide ben ustune dusup dinletmedim bilmiyorum, ama uyutmadan hic vazgecmedim. Eeee eee eee eee pisss pisss pisssss alisti ama kolay uyuyo artik insallah boyle devam eder. Uykusu oldugunda eee eee demeye basliyo cok tatli
Degeri 11 ken gozlerinin icinde olmamasi iyimis. Bizimkinin degeri 12 iken sapsariydi gozleri, simdi kenarlarinda kaldi biraz. Dedigin gibi bazen banada bembeyaz geliyor, bazende bi bakiyom turuncuya yakin sariBana bazen sarı geliyo bazen bembeyaz gözlerinin içinde hiç yok zaten ben bi sonuçlarına bakiyim
İnşallah bi sorun olmazDegeri 11 ken gozlerinin icinde olmamasi iyimis. Bizimkinin degeri 12 iken sapsariydi gozleri, simdi kenarlarinda kaldi biraz. Dedigin gibi bazen banada bembeyaz geliyor, bazende bi bakiyom turuncuya yakin sari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?