2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah canim, gordugum kadariyla bununla ugrasan bi cok kisi var, bu grupta 5 kisi var bildigim, diger forumlarda da gordum, genelde 2-3 ay sonra gectigini yazmislar sorunsuz bi sekilde. Insallah bizimkiler daha kisa surede sorunsuz gecer gider.
Evet bende gordm niye o kadar uzun suruyo ki kendi ten rengini ne zaman anlcaz acaba :)

Kizlar benim hayatimi kurtaran gaz damlasini soylicem size simdi. Colinox damla!! Diger tum damlalari kullandim neredeyse ,hicbir ise yaramadi kizim gazdan kivrim kivrim kivraniyodu hic uyumuyodu devamli agliyodu. Bu damladan sonra bol bol uyuyo aglamadan duruyo keyifli cok sukur masallah subhanallah :)) sizede soyliyim dedim benim durumumda olan varsa denesin gercekten cok ise yaradi..

Elleri bembeyaz saçları simsiyah yüzü bi beyaz bi sari inşallah bembeyaz teni olur
Benimkininde eller pamuk gibi, saclar komur karasi :) ben bugday tenliyim esim kumral, bembeyaz cikmaz bizden. Gozlerini merak ediyorum bide su an gri, 6 aya kdr donermis. Bizim iki taraftada renkli gozler var ama ben kahverengi esim bal, bizim oglan da renkli goz zor sanirim.

Oğluşum keyifsiz ..aşı olduğu kolunu dün zoraki bir iki kıpırdattı..
Bugün daha iyi tabi..ne aşı imiş...
O kol dün hiç oynamadı çok zor olmalı onın için..ama şükür sabaha kadar ateş ölçtüm..ateşimiz olmadı..dün akşam 37.5 cıkınca 1 çay kaşığı parol verdim.. Sörün dedidiği gibi ağrısı içinde..fayda etti..

Su agizdan gaz cikarma olayi beni acayip stres yapiyor, ya cikartirken kusuyor oglum yediklerini taze sut olarak yada cikarmadan yatirdoysam yataginda kesik sut olarak cikariyor. Ben mi beceremiyorum bu isi sizler nasil cikariyorsunuz, her seferinde cikiyormu gazi?

Gecmis olsun, dahada iyi olur insallah. Benide acayip strese soktu simdiden.

bende 28 günlükten beri colinox damla kullanıyorum gerçekten iyi bir damla herkese tavsiye ederim :)

Bizdende çıkar mi blmyrm ikimzde esmerz yüzüm beyaz tenim buğday esimde esmer gozlerimiz siyah bebisn gözleri gri gbi bakalm hangi renk olcak

Oy yavrum benim kiyamam

Bende memeyi mi almyo acaba dedm niye öyle yapysn ki ben korkyrm biberona alisirsa diye
Ben hic korkmadim niyeyse.. Biz ailecek yemegin her sekline hayir demeyiz, oda bize cekmis bogazli diye sanirim en bastan beri bu sekilde gidiyoruz, yari meme yari biberon gibi. Basta zaten meme uclarim cok yara oldu, 40 cikana kadar yaraydi, o yuzden sagip vermek canimi yakmiyodu. Simdi duzeldi yarada olmuyo ama, boylede ne ictigini bilince hosuma gidiyo, memeyi tas catlasin 15 dk tutuyo doyuyomu doymuyomu anlayamiyorum. Doktora kalsa 5 dk doyuyomus gerci... Birde sut sikintim var, bebek bu kadar emdigi halde fazla, cok emzirmek istemiyorum daha cok cogalmasin diye.

Anladm Canm benmde gogus uclarim yara hala canım yana yana emzryrm sagip verdgmde benmde kolayima geliyo ama aliscak diye korkyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…