2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anladm Canm benmde gogus uclarim yara hala canım yana yana emzryrm sagip verdgmde benmde kolayima geliyo ama aliscak diye korkyrm
Gogus ucunu ne kadar acik tutarsan o kadar cabuk iyilesiyo, ben yara iken hic emzirmedim hatta... hep sagip verdim iyilesince biraz oyle veriyodum mememi. Madecassol, bepanten, garmastan, anestol hepsini karistirdim bi kabin icine, devamli suruyodum, evin butun perdelerini kapamistim ustumu hic kapamiyodum. Hava almasi icin. Icini ferah tut, en azindan bi sekilde bile olsa anne sutu aliyo, bunun icin eziyet cekiyosun sonucta

Biri iyileşmek üzere bi iyileşmedi oburu yarilms resmen içindeki et gozukuyo bi kere sagip veryosam oburunde mutlaka emzryrm gece zaten emzryorm kim uğraşcak isitmakla gece gece

Aynen ayni saatlerde uyuyp uyaniyo benimkide bu sabah 5gibi uyanmasini beklemeden yedirdim yatirdim ama gerek varmiydi bilmiyorum
Canım sanırım senin kız 1100 gram almıştı. Bizde 1300 almışız maşallah. . Ben o yüzden gerek duymuyorum uyandırmaya. . Uykuda bir besin sonuçta:))

Limon bizimde kusmamız var..kimi zaman az kimi zaman emer emmez,kesikli,sadece süt,püskürterek,usulca ....türlü türlü...bazen hiç kusmaz...bence gayet normal bunlar..kusarak gaz mı atıyor acaba

Biri iyileşmek üzere bi iyileşmedi oburu yarilms resmen içindeki et gozukuyo bi kere sagip veryosam oburunde mutlaka emzryrm gece zaten emzryorm kim uğraşcak isitmakla gece gece
Dogru soyluyosun, isitmak sagmakda zor. Ben sagma mecburiyetim oldugu icin boyle vermeyi de tercih edebiliyorum. Birde gece zaten uyuyo benim kiz. Ama ben gene sagmak zorundayim

biberon kaşık maşık ver ver diyo demek ha
Kuzum benim yaa ...
Bende günde 2 kere bazen 3 kere biberon veriyorum..yoksa ne yiyo anlamıyom

Ne demek canım geçen trt 1 de iyi fikir programında çocuk dr u söyledi ben de sizin cektiklerinizi bildigimden paylaştım canım. ..sende MJ yozgat lisin ...
Evet canım yozgatlıyız ama ailem ve diğerleri ankarda yaşıyor ben konyada gelinim.yozgatı bilmem hiç ama öyleyiz ..o yüzden hemşehrim diyorum sana..

Sağol içimzii ferahlattın

Benimkinin de eli kolu ayağı sürekli hareket ediyor.kendi kafasına gözüne vuruyo uyku geldi mi de..huyundandır..kundaklamsam dalamıyo uykuya bi deee aaaaa diye bagırıyo uyku geldi mi?

Meraklanma inşallah bişey cıkmayacak

kızlar benim bebeğim 40 günlük bikaç haftadır boş boş öğürüyo üstten gazıda çıkıyo anlamıyorum doktor çok emmekten oluyodur 3 saatte bir emzir dedi 2 saatte bir emdiğide oluyo 4 saattete ama bu öğürme geçmedi hergün var çok üzülüyorum ağzını şekilden şekile sokuyo nedendir bilen varmı doktorumuzu aradım takip et geçmezse ptesi getir dedi korkuoyrum bişey varsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…