- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.461
Ay renkli olur inşallah :)Benim oglan da ayni :) gozleri sanirm kahverengi olacak,orta kisim o renge dogru gidio..:)
Ay renkli olur inşallah :)
Gogus ucunu ne kadar acik tutarsan o kadar cabuk iyilesiyo, ben yara iken hic emzirmedim hatta... hep sagip verdim iyilesince biraz oyle veriyodum mememi. Madecassol, bepanten, garmastan, anestol hepsini karistirdim bi kabin icine, devamli suruyodum, evin butun perdelerini kapamistim ustumu hic kapamiyodum. Hava almasi icin. Icini ferah tut, en azindan bi sekilde bile olsa anne sutu aliyo, bunun icin eziyet cekiyosun sonuctaAnladm Canm benmde gogus uclarim yara hala canım yana yana emzryrm sagip verdgmde benmde kolayima geliyo ama aliscak diye korkyrm
Hala hissetmiyorum biliyomusunsenemtolga idrar sorunun nasil old
Benimkide aynı babası yaa çok mu baktm acabaBana cekmemis bu cocuk,ben kumral yesil gozluyum de ayni babacik kurban oldugum :) burda herkes sari ya artik parlar haha,bakalim belli de olmaz gerci
Biri iyileşmek üzere bi iyileşmedi oburu yarilms resmen içindeki et gozukuyo bi kere sagip veryosam oburunde mutlaka emzryrm gece zaten emzryorm kim uğraşcak isitmakla gece geceGogus ucunu ne kadar acik tutarsan o kadar cabuk iyilesiyo, ben yara iken hic emzirmedim hatta... hep sagip verdim iyilesince biraz oyle veriyodum mememi. Madecassol, bepanten, garmastan, anestol hepsini karistirdim bi kabin icine, devamli suruyodum, evin butun perdelerini kapamistim ustumu hic kapamiyodum. Hava almasi icin. Icini ferah tut, en azindan bi sekilde bile olsa anne sutu aliyo, bunun icin eziyet cekiyosun sonucta
Canım sanırım senin kız 1100 gram almıştı. Bizde 1300 almışız maşallah. . Ben o yüzden gerek duymuyorum uyandırmaya. . Uykuda bir besin sonuçta:))Aynen ayni saatlerde uyuyp uyaniyo benimkidebu sabah 5gibi uyanmasini beklemeden yedirdim yatirdim ama gerek varmiydi bilmiyorum
Canim bir ayda mi 1300 gr aldiCanım sanırım senin kız 1100 gram almıştı. Bizde 1300 almışız maşallah. . Ben o yüzden gerek duymuyorum uyandırmaya. . Uykuda bir besin sonuçta:))
Limon bizimde kusmamız var..kimi zaman az kimi zaman emer emmez,kesikli,sadece süt,püskürterek,usulca ....türlü türlü...bazen hiç kusmaz...bence gayet normal bunlar..kusarak gaz mı atıyor acabaSu agizdan gaz cikarma olayi beni acayip stres yapiyor, ya cikartirken kusuyor oglum yediklerini taze sut olarak yada cikarmadan yatirdoysam yataginda kesik sut olarak cikariyor. Ben mi beceremiyorum bu isi sizler nasil cikariyorsunuz, her seferinde cikiyormu gazi?
Çok fazla ağır gelmiş olmalı ki sürekli uyudu dün..ama kaliteli değil..ağlamaya bile hali yoktu..ama emdi ...ben yine azar azar biberon takviyesi yaptım..korkma limon..geçti gitti bile bakGecmis olsun, dahada iyi olur insallah. Benide acayip strese soktu simdiden.
Dogru soyluyosun, isitmak sagmakda zor. Ben sagma mecburiyetim oldugu icin boyle vermeyi de tercih edebiliyorum. Birde gece zaten uyuyo benim kiz. Ama ben gene sagmak zorundayimBiri iyileşmek üzere bi iyileşmedi oburu yarilms resmen içindeki et gozukuyo bi kere sagip veryosam oburunde mutlaka emzryrm gece zaten emzryorm kim uğraşcak isitmakla gece gece
Kesinlikle. Uyusunda buyusun demislerCanım sanırım senin kız 1100 gram almıştı. Bizde 1300 almışız maşallah. . Ben o yüzden gerek duymuyorum uyandırmaya. . Uykuda bir besin sonuçta:))
Ben hic korkmadim niyeyse.. Biz ailecek yemegin her sekline hayir demeyiz, oda bize cekmis bogazli diye sanirimen bastan beri bu sekilde gidiyoruz, yari meme yari biberon gibi. Basta zaten meme uclarim cok yara oldu, 40 cikana kadar yaraydi, o yuzden sagip vermek canimi yakmiyodu. Simdi duzeldi yarada olmuyo ama, boylede ne ictigini bilince hosuma gidiyo, memeyi tas catlasin 15 dk tutuyo doyuyomu doymuyomu anlayamiyorum. Doktora kalsa 5 dk doyuyomus gerci... Birde sut sikintim var, bebek bu kadar emdigi halde fazla, cok emzirmek istemiyorum daha cok cogalmasin diye.
Evet canım yozgatlıyız ama ailem ve diğerleri ankarda yaşıyor ben konyada gelinim.yozgatı bilmem hiç ama öyleyiz ..o yüzden hemşehrim diyorum sana..Ne demek canım geçen trt 1 de iyi fikir programında çocuk dr u söyledi ben de sizin cektiklerinizi bildigimden paylaştım canım. ..sende MJ yozgat lisin ...
Sagol canim. Insallah saglikli, hayirli evlat olurlar.
Idrar tahlilide temiz cikarsa daha bi rahatliycam. Bizimki bi derdi var gibi surekli mikirdanan bebik ya 2 dr da bu hep boyle mikir mikir mi dediler. Bende acaba bi sıkintisi mi var yoksa huyumu boyle anlamadim. Insallah derdi yokturda biyle takilmayi seviyordur
Oh gece uyuyoms ne güzelDogru soyluyosun, isitmak sagmakda zor. Ben sagma mecburiyetim oldugu icin boyle vermeyi de tercih edebiliyorum. Birde gece zaten uyuyo benim kiz. Ama ben gene sagmak zorundayim
Evet canımCanim bir ayda mi 1300 gr aldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?