- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.481
Aynen benimki de kız canimKesinlikle. Uyusunda buyusun demislersenin bebito kiz mi erkek mi?
Kizzz bende corumluyum:)) Ha yozgat Ha Çorum farketmez:)Evet canım yozgatlıyız ama ailem ve diğerleri ankarda yaşıyor ben konyada gelinim.yozgatı bilmem hiç ama öyleyiz ..o yüzden hemşehrim diyorum sana..
Sağol içimzii ferahlattın
Canim ihmalde etme ama senin sagligin da onemliHala hissetmiyorum biliyomusunkorkuyorum tekrar ameliyat fln derler diye gitmiyorum doktora kotu bisey cikar diye
hızlı şekilde ve yatakta mı yapıyor?Annisler bizim kız kafasını sürekli sağa sola çeviriyor, sizde de durum aynı mı?
Buarada süpürge sesi artık pek işe yaramıyor maalesef(
yerım onu. pazartesı bizim de kola olacak.. öff çin işkencesı resmenOğluşum keyifsiz ..aşı olduğu kolunu dün zoraki bir iki kıpırdattı..
Bugün daha iyi tabi..ne aşı imiş...
O kol dün hiç oynamadı çok zor olmalı onın için..ama şükür sabaha kadar ateş ölçtüm..ateşimiz olmadı..dün akşam 37.5 cıkınca 1 çay kaşığı parol verdim.. Sörün dedidiği gibi ağrısı içinde..fayda etti..
midesine baskı oldugu için kusuyor olabilir. benımkınde kusma yok ama ara sıra oluyorSu agizdan gaz cikarma olayi beni acayip stres yapiyor, ya cikartirken kusuyor oglum yediklerini taze sut olarak yada cikarmadan yatirdoysam yataginda kesik sut olarak cikariyor. Ben mi beceremiyorum bu isi sizler nasil cikariyorsunuz, her seferinde cikiyormu gazi?
nasıl olsa tekrar uyumusAynen ayni saatlerde uyuyp uyaniyo benimkidebu sabah 5gibi uyanmasini beklemeden yedirdim yatirdim ama gerek varmiydi bilmiyorum
Benimkide aynı babası yaa çok mu baktm acaba
Masaallah canim allahim nazardan korusunEvet canım
Babasida diyo, yakinda biberonun basliginu atip direk kafaya dikecekbiberon kaşık maşık ver ver diyo demek ha
Kuzum benim yaa ...
Bende günde 2 kere bazen 3 kere biberon veriyorum..yoksa ne yiyo anlamıyom
Masaallah diyelim nazar degmesinBabasida diyo, yakinda biberonun basliginu atip direk kafaya dikecekcok hizli iciyo bide 5dkkada gomuyo 100cc
Tesekkur ederizMasaallah diyelim nazar degmesin
Nazar degmis bileTesekkur ederiztabiki kusuyo sonra
Ben kirpikleri dudakları benzesin demstm benzemis ama bütün yüzüBen hayranhayran cok izlerim esimiizledim de
Ya canım senin sütun çok sana soruyum benimki iki gundr köpüklü kopuklu kaka yapiyo internetten baktm sürekli onsutu aldığı için olurms ve gazı çok olurms hakkaten gazı çok oluyo emzrdkten sonra sagyrm belirli bi süreden sonra yağlı süt geliyoTesekkur ederiztabiki kusuyo sonra
Reflusu var malesef...Nazar degmis bile
Once biraz sag, ondan sonra versene memeni, sonradan gelen yagli sutu icsin, duzelir herhalde oyle. Kaka rengi onemliymis bide.Ya canım senin sütun çok sana soruyum benimki iki gundr köpüklü kopuklu kaka yapiyo internetten baktm sürekli onsutu aldığı için olurms ve gazı çok olurms hakkaten gazı çok oluyo emzrdkten sonra sagyrm belirli bi süreden sonra yağlı süt geliyo
Kaka rengi sarı normalmisnyani bende emdikten sonra sagiyodum onuda sonra veryodmOnce biraz sag, ondan sonra versene memeni, sonradan gelen yagli sutu icsin, duzelir herhalde oyle. Kaka rengi onemliymis bide.
Ahh ahhh icim gidiyor benim o kusmalara, ne emekle uretip emzirdigim sutumu bir saniyede puskurtuyor, alttan isleyip cikarsa ya. Vardir bunda da bi hayir, saglikli olsun kilo alsinda, kusmayi onemsemiyor doktorlar.Limon bizimde kusmamız var..kimi zaman az kimi zaman emer emmez,kesikli,sadece süt,püskürterek,usulca ....türlü türlü...bazen hiç kusmaz...bence gayet normal bunlar..kusarak gaz mı atıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?