- 7 Kasım 2015
- 828
- 980
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.501
Oyyy kiyamam ben o minnosa, sukur atlattiniz, darisi bize artikÇok fazla ağır gelmiş olmalı ki sürekli uyudu dün..ama kaliteli değil..ağlamaya bile hali yoktu..ama emdi ...ben yine azar azar biberon takviyesi yaptım..korkma limon..geçti gitti bile bak
Bez degistirme sıķliginiz ne oldu atom? Doyma belirtisi 5-6 cis dolu bezmis ya, bu kadar uyuyunca nasil oluyor. Dun oglum 15 dk arayla 2 ser saat uyudu ve bezi azcik doluydu. Normalde 4 saatte sari cizgi tamamen mavi olur bez ful dolardi. Bende panikledim sutum mu yok diye.Dogru soyluyosun, isitmak sagmakda zor. Ben sagma mecburiyetim oldugu icin boyle vermeyi de tercih edebiliyorum. Birde gece zaten uyuyo benim kiz. Ama ben gene sagmak zorundayim
Insallah canim. Demek uyku sintalleride veriyor, yerim onun aaaa larini, cok tatli bu minnoslarBenimkinin de eli kolu ayağı sürekli hareket ediyor.kendi kafasına gözüne vuruyo uyku geldi mi de..huyundandır..kundaklamsam dalamıyo uykuya bi deee aaaaa diye bagırıyo uyku geldi mi?
Meraklanma inşallah bişey cıkmayacak
Canım benim kız çok köpüklü kaka yaptı 4 Dr gezdim hepsi hiç bir sorun yok dediler gayet Normal mis kaka tahlili bile yaptırdım normal. Ön sütü biraz sağ sonra emzir düzelecekYa canım senin sütun çok sana soruyum benimki iki gundr köpüklü kopuklu kaka yapiyo internetten baktm sürekli onsutu aldığı için olurms ve gazı çok olurms hakkaten gazı çok oluyo emzrdkten sonra sagyrm belirli bi süreden sonra yağlı süt geliyo
Biberon cok gaz yapiyormus, bende biberonla verirsem hemen cikiyor.midesine baskı oldugu için kusuyor olabilir. benımkınde kusma yok ama ara sıra oluyor
bıberonla verdıgım zaman gazını çıkarıyor, emdiğinde her seferınde çıkmıyor
o da garip :=)
Masallah canim ya senin kiza. Senin bebisde reflu yokmuydu, o kdr cok bi anda alinca cikarmiyor mu? Ben korkumdan az besliyom sık araliklarla, kilo alamayacak benimki biyle giderse.Babasida diyo, yakinda biberonun basliginu atip direk kafaya dikecekcok hizli iciyo bide 5dkkada gomuyo 100cc
Bebegin kaç günlük canım? Ben de bu soruyu çok sordum sonunda bebek ne kadar istiyorsa o kadar vermek gerektiğini anladım. Srn de öyle yap doymayınca belli ediyorlar doyunca da biberonu itiyorlar. Ben iki saatte bir 60 cc vererek başlamıştım son iki haftadır 75 cc veriyordum şimdi 90 veriyorum arada özelllikle gece üç saat kadar aç kalınca 90 a çıkardım.. sende deneyerek öğrenirsin. Sadece mama veriyorum benKizlar sutum nerdeyse hic yok 32 gunluk olduk doktorlara kalirsa mamayi birak diyo bebegim acliktan aglio soramiyorum kimseye mama verenler ne sıklikta ve kac olcek veriyosunuz
Aslinda sen simdi diyene kadar saymamistim hic. Dun aksam 9 gibi babasi copleri atmisti, simdi saydim copuBez degistirme sıķliginiz ne oldu atom? Doyma belirtisi 5-6 cis dolu bezmis ya, bu kadar uyuyunca nasil oluyor. Dun oglum 15 dk arayla 2 ser saat uyudu ve bezi azcik doluydu. Normalde 4 saatte sari cizgi tamamen mavi olur bez ful dolardi. Bende panikledim sutum mu yok diye.
Saol canim, sik besleyince daha cok kusmaya basliyo ya... 2 saatte bir 100 cc veriyorum boyle daha az kusuyo. Kotu dusunme oyle kilo almayacak diye... Kusmaz olurmu ya o kadar hizli icmeye... Zor icsin diye zor gelen biberondan veriyorum ama nasil cekiyosa artik bitiriyo hemenMasallah canim ya senin kiza. Senin bebisde reflu yokmuydu, o kdr cok bi anda alinca cikarmiyor mu? Ben korkumdan az besliyom sık araliklarla, kilo alamayacak benimki biyle giderse.
bilemedimki canim... Herhalde on sutu daha cok iciyodurKaka rengi sarı normalmisnyani bende emdikten sonra sagiyodum onuda sonra veryodm
Aynen canım hızlı hızlı bi sağ bi Sol. . Keşfetmeye mi çalışıyo yoksa kulağı falan mı ağrıyor bilemedimhızlı şekilde ve yatakta mı yapıyor?
Amin canım inşallah hepimizinMasaallah canim allahim nazardan korusun
Öyle denicem bakalm inşallah düzelrCanım benim kız çok köpüklü kaka yaptı 4 Dr gezdim hepsi hiç bir sorun yok dediler gayet Normal mis kaka tahlili bile yaptırdım normal. Ön sütü biraz sağ sonra emzir düzelecek
Evet son süt baya sonra geliyobilemedimki canim... Herhalde on sutu daha cok iciyodur
Uykusuz muykusuz buyunuyor demekki :) bu babalarda fena oluyor he, benim kocada dun aksam diyorki aglayarak istedigini yaptirmayi ogreniyor bu emzirme bence beklesin diyor. 39 gunluk bebekten ne bekliyorsa artik.Aslinda sen simdi diyene kadar saymamistim hic. Dun aksam 9 gibi babasi copleri atmisti, simdi saydim copu8 bez var, hepsi cisliydi az-cok 24 saat olmadi daha.. Ama uyuyunca zaten yapmadigi bile oluyo uyanikken daha cok yapiyo. Prime premium kullaniyorum ben oyle bi gostergesi varmi hic dikkat etmedim. Canim hic oyle dusunme sutum yok falan diye, anneminde benim gibi sutu bolmus ama lanet ediyolar benim bebekligim hakkinda, hic ama hic uyumazmisim geceleri fotograflarimi gorsen sosis sosis ama... Babam bi kere camdan aticam bu cocugu yeter demis hatta hep konusulur uykusuzlugum hakkinda
Masallah senin kiza, benim oglan kibarcik, yoruluyor hemen. 50 cc yi bile biberonla 10 dk da anca bitiriyor. Sanirim bu isler genetik biraz, bende hep istahsiz yemeyen bi bebekmisim, annem dr dr gezdirirmos beni zayigim diye :) esimde oyleymis eee bebisdende baska bisey bekleyemeyiz :)Saol canim, sik besleyince daha cok kusmaya basliyo ya... 2 saatte bir 100 cc veriyorum boyle daha az kusuyo. Kotu dusunme oyle kilo almayacak diye... Kusmaz olurmu ya o kadar hizli icmeye... Zor icsin diye zor gelen biberondan veriyorum ama nasil cekiyosa artik bitiriyo hemen
sek ver anaaa sek verBabasida diyo, yakinda biberonun basliginu atip direk kafaya dikecekcok hizli iciyo bide 5dkkada gomuyo 100cc
Benim ailemde ankarada yaşıyor....Evet canım yozgatlıyız ama ailem ve diğerleri ankarda yaşıyor ben konyada gelinim.yozgatı bilmem hiç ama öyleyiz ..o yüzden hemşehrim diyorum sana..
Sağol içimzii ferahlattın
benımkı de yapıyor.nette farklı seyle yazıyor bişi anlamadım.Aynen canım hızlı hızlı bi sağ bi Sol. . Keşfetmeye mi çalışıyo yoksa kulağı falan mı ağrıyor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?