2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dogru soyluyosun, isitmak sagmakda zor. Ben sagma mecburiyetim oldugu icin boyle vermeyi de tercih edebiliyorum. Birde gece zaten uyuyo benim kiz. Ama ben gene sagmak zorundayim
Bez degistirme sıķliginiz ne oldu atom? Doyma belirtisi 5-6 cis dolu bezmis ya, bu kadar uyuyunca nasil oluyor. Dun oglum 15 dk arayla 2 ser saat uyudu ve bezi azcik doluydu. Normalde 4 saatte sari cizgi tamamen mavi olur bez ful dolardi. Bende panikledim sutum mu yok diye.

Insallah canim. Demek uyku sintalleride veriyor, yerim onun aaaa larini, cok tatli bu minnoslar

Canım benim kız çok köpüklü kaka yaptı 4 Dr gezdim hepsi hiç bir sorun yok dediler gayet Normal mis kaka tahlili bile yaptırdım normal. Ön sütü biraz sağ sonra emzir düzelecek

midesine baskı oldugu için kusuyor olabilir. benımkınde kusma yok ama ara sıra oluyor
bıberonla verdıgım zaman gazını çıkarıyor, emdiğinde her seferınde çıkmıyor
o da garip :=)
Biberon cok gaz yapiyormus, bende biberonla verirsem hemen cikiyor.
Midesine dikkat ediyorum ama olmuyor iste..
Ne zaman bitiyor bu gaz cikarma olayi acaba

Kizlar sutum nerdeyse hic yok 32 gunluk olduk doktorlara kalirsa mamayi birak diyo bebegim acliktan aglio soramiyorum kimseye mama verenler ne sıklikta ve kac olcek veriyosunuz
Bebegin kaç günlük canım? Ben de bu soruyu çok sordum sonunda bebek ne kadar istiyorsa o kadar vermek gerektiğini anladım. Srn de öyle yap doymayınca belli ediyorlar doyunca da biberonu itiyorlar. Ben iki saatte bir 60 cc vererek başlamıştım son iki haftadır 75 cc veriyordum şimdi 90 veriyorum arada özelllikle gece üç saat kadar aç kalınca 90 a çıkardım.. sende deneyerek öğrenirsin. Sadece mama veriyorum ben

Aslinda sen simdi diyene kadar saymamistim hic. Dun aksam 9 gibi babasi copleri atmisti, simdi saydim copu 8 bez var, hepsi cisliydi az-cok 24 saat olmadi daha.. Ama uyuyunca zaten yapmadigi bile oluyo uyanikken daha cok yapiyo. Prime premium kullaniyorum ben oyle bi gostergesi varmi hic dikkat etmedim. Canim hic oyle dusunme sutum yok falan diye, anneminde benim gibi sutu bolmus ama lanet ediyolar benim bebekligim hakkinda, hic ama hic uyumazmisim geceleri fotograflarimi gorsen sosis sosis ama... Babam bi kere camdan aticam bu cocugu yeter demis hatta hep konusulur uykusuzlugum hakkinda

Son düzenleme:
Masallah canim ya senin kiza. Senin bebisde reflu yokmuydu, o kdr cok bi anda alinca cikarmiyor mu? Ben korkumdan az besliyom sık araliklarla, kilo alamayacak benimki biyle giderse.
Saol canim, sik besleyince daha cok kusmaya basliyo ya... 2 saatte bir 100 cc veriyorum boyle daha az kusuyo. Kotu dusunme oyle kilo almayacak diye... Kusmaz olurmu ya o kadar hizli icmeye... Zor icsin diye zor gelen biberondan veriyorum ama nasil cekiyosa artik bitiriyo hemen

Uykusuz muykusuz buyunuyor demekki :) bu babalarda fena oluyor he, benim kocada dun aksam diyorki aglayarak istedigini yaptirmayi ogreniyor bu emzirme bence beklesin diyor. 39 gunluk bebekten ne bekliyorsa artik.
Bez sıkligin iyimis bizimde o kdr oluyor, hepsi tam dolu olmuyor ama cis oluyor mutlaka, cok uyudugunda olmadi bi tek.
Bende premium care kullaniyorum dikine sari bi cizgi var bebis isedikce maviye donuyor

Masallah senin kiza, benim oglan kibarcik, yoruluyor hemen. 50 cc yi bile biberonla 10 dk da anca bitiriyor. Sanirim bu isler genetik biraz, bende hep istahsiz yemeyen bi bebekmisim, annem dr dr gezdirirmos beni zayigim diye :) esimde oyleymis eee bebisdende baska bisey bekleyemeyiz :)

Babasida diyo, yakinda biberonun basliginu atip direk kafaya dikecek cok hizli iciyo bide 5dkkada gomuyo 100cc
sek ver anaaa sek ver
yakında elindeği ekmeği alıp yir bu cadaloz
aaaaaaaa a a aa aa a a a a a a a a a aa y y y y y y y y
çoo o k kk kk k kk k kk k
se vi li oooooooooo o oo o o o oo o o o oo o o oo lllaaaaa r r r rr r r r r r r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…