2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kontrol gunumuzdu 5700 gr 59 cm olmuş benim Keremim maşallah
.1 ayda 1100 gr almış. Bir sıkıntımız yok Hamdolsun dedik. Doktorumuz da rahat biri zaten rutin dinlemeleri yaptı geldik.kalça USG si için randevu alicaz. Rota aşısını 3.ayda dedi.ama geç değilmi? Sonradan aklıma geldi. Sormadım.
Perşembe aşımızi
da atlatsak hayirlisiyla. Bizden haberler bunlar

Sizler nasılsınız

Kac aylik minnosun ? Biz 46 gunluguz pazartesi kalca ultrasonu cekilecek

evet cahillikten bilmiyordum sen deyince gordum cizgiyi bende kocan gibi birazdan emziririm zaten daha 2 saat anc oldu birak biraz aglasin diyordummmm alt dudagi buzzduuuuu ilk defa gozunden yas geldi, cok pisman oldum oyle dedigime

bencede oyle... Benim kuzenim var boyle dal gibi bi kiz hilkat garibesi, Kizi var, onunda anasi gibi istahi pek yok. Saglikli olsunlarda tosun olmalari sart degil canim...

buyuyuncede anneee ben diyet yapicam der esimin bi is arkadasinin oglu var 1 yasinda, cocuk yiyecegini yiyiyor babasi gelene kadar, babasi ile tekrar sofraya oturuyor, uzerinede 1 oturusta 1 kilo mandalina yiyormus

Bebe uyumuyor artik pes edecem az kaldi yani,sonra zoruma gidiyor boyle oflamak..hemen sukur cekiyorum ama nasil uyanik kaliyor bu kadar uzun sure..ilk iki hafta boyle degildi..emer uyurdu,simdi sadece omuzda kolumda uyuycak,yatakta yok..o kdar derin uykuda gorunurken iki dk da uyaniveriyor.. Neden boyle oluuor,normal mi acaba??!!

Kızlar kaç gündür göremedim buraya misafirlerle uğraşıyorum yorgunluk uykusuzluk yordu beni baya bir de bubrbek sarı ihmal etmeyin diyenler ya sizden çok ben düşünüyorum azalıyor ama var hala gözünde alnında canım o benim iki aylık olsak tamamen geçse ben de rahatlayacam

Merhba kızlar bz salı günü asimizi oldk ateş vs yapmadı , aşıdan snra calpol verdm oğlum 7 kg olms msllh hmsire başka bsy verme sütun ck iyi dedi
Kerem efndi uyandı halbuki daha yeni uyumustu mesajlari okucaktm ben kacr opuldunuz

Maşallah kereminize, benim oglusumda kerem. Kaç kilo doğmuştu?

Kızlar tırnak kesme işini nasıl yapıyosunuz
İşkence gibi geliyor bana
Uyanıkken durmuyor uyurken kesmeye çalışsam uyanıyor
Bugün hep yüzünü çizmiş kanatmış
Mecbur eldiven giydirdim
Ama zeka gelişimi için ellerinin açık olması lazımmış

Canim benimki haftalardir boyle baslarda soylendim biraz sonra cok pisman olup, tovbe edip sukrettim. Simdi alistim, uykusuz zombi gibiyim, dun gece biraz uyuduydu pespese, hayretler icinde kaldim. Bgn gene uykusuz nibetteyim, bide acaba karni doymadida ondan mi uyumuyor diye sagdigim anne sutunun ustune mama verdim oda hepsini cikardi, benim ustum bile batti. Cok uzgunum cunku su an gercekten ac, bende sut yok. Oyle mememde oyalaniyor. Nobete devam anlayacaginda bu gece.
Kolda uyuyor, memede uyuyor, besigine koyunca ikinci dakkada gozleri patlatip cigligi basiyor.
Tuvalete gitmek, yemek yemek luks oldu bana. Gececek elbet bugunlerde deyip sabrediyorum. Insallah cabuk duzelirler.

Büyüme atağı döneminde olabilir canım bebeğin netten bi bak istersen

iyi geceler uykusuz anneler :)
bu 3lü aşıdan sonra bebişim doğru düzgün emmiyor böyle bir durum sizdede mevcut mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…