- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.521
çok güzel. güle güle kullanın bebişleKizlar mercedes hediye geldi nasil
Saol canisiçok güzel. güle güle kullanın bebişle
Kizlar mercedes hediye geldi nasil
Kiskanma kiziiiiiiiaaamher bişi hedaye her biiiişşiiiii
Kocanda hedayedir
güzelmiş...minnoşşşşş bol bol gezsin gari anacuğu
Kac aylik minnosun ? Biz 46 gunluguz pazartesi kalca ultrasonu cekilecekKontrol gunumuzdu 5700 gr 59 cm olmuş benim Keremim maşallah
.1 ayda 1100 gr almış. Bir sıkıntımız yok Hamdolsun dedik. Doktorumuz da rahat biri zaten rutin dinlemeleri yaptı geldik.kalça USG si için randevu alicaz. Rota aşısını 3.ayda dedi.ama geç değilmi? Sonradan aklıma geldi. Sormadım.
Perşembe aşımızi
da atlatsak hayirlisiyla. Bizden haberler bunlar
Sizler nasılsınız
Kac aylik minnosun ? Biz 46 gunluguz pazartesi kalca ultrasonu cekilecek
O zaman biz erken cekilecez bunun bi standardi yok demek ki2 aylik canım. Bizde hafta içinde cektiricez inşallah.
evet cahillikten bilmiyordum sen deyince gordum cizgiyiUykusuz muykusuz buyunuyor demekki :) bu babalarda fena oluyor he, benim kocada dun aksam diyorki aglayarak istedigini yaptirmayi ogreniyor bu emzirme bence beklesin diyor. 39 gunluk bebekten ne bekliyorsa artik.
Bez sıkligin iyimis bizimde o kdr oluyor, hepsi tam dolu olmuyor ama cis oluyor mutlaka, cok uyudugunda olmadi bi tek.
Bende premium care kullaniyorum dikine sari bi cizgi var bebis isedikce maviye donuyor
bencede oyle... Benim kuzenim var boyle dal gibi bi kiz hilkat garibesi, Kizi var, onunda anasi gibi istahi pek yok. Saglikli olsunlarda tosun olmalari sart degil canim...Masallah senin kiza, benim oglan kibarcik, yoruluyor hemen. 50 cc yi bile biberonla 10 dk da anca bitiriyor. Sanirim bu isler genetik biraz, bende hep istahsiz yemeyen bi bebekmisim, annem dr dr gezdirirmos beni zayigim diye :) esimde oyleymis eee bebisdende baska bisey bekleyemeyiz :)
sek ver anaaa sek ver
yakında elindeği ekmeği alıp yir bu cadaloz
aaaaaaaa a a aa aa a a a a a a a a a aa y y y y y y y y
çoo o k kk kk k kk k kk k
se vi li oooooooooo o oo o o o oo o o o oo o o oo lllaaaaa r r r rr r r r r r r
Ben pek araştırmadim ama inşallah kötü bişey değildir. . Keşfetmeye çalışıyorlar diye düşünüyorum bendebenımkı de yapıyor.nette farklı seyle yazıyor bişi anlamadım.
kulak olsaydı emzırmeye izin vermezdi
Çok güzelmiş güle güle kullanın. . Bizimde anneannemiz aldi:))Kizlar mercedes hediye geldi nasil
Maşallah kereminize, benim oglusumda kerem. Kaç kilo doğmuştu?Merhba kızlar bz salı günü asimizi oldk ateş vs yapmadı , aşıdan snra calpol verdm oğlum 7 kg olms msllh hmsire başka bsy verme sütun ck iyi dedi
Kerem efndi uyandı halbuki daha yeni uyumustu mesajlari okucaktm ben kacr opuldunuz
Dr browns kullanan canimBiberon cok gaz yapiyormus, bende biberonla verirsem hemen cikiyor.
Midesine dikkat ediyorum ama olmuyor iste..
Ne zaman bitiyor bu gaz cikarma olayi acaba
Canim benimki haftalardir boyle baslarda soylendim biraz sonra cok pisman olup, tovbe edip sukrettim. Simdi alistim, uykusuz zombi gibiyim, dun gece biraz uyuduydu pespese, hayretler icinde kaldim. Bgn gene uykusuz nibetteyim, bide acaba karni doymadida ondan mi uyumuyor diye sagdigim anne sutunun ustune mama verdim oda hepsini cikardi, benim ustum bile batti. Cok uzgunum cunku su an gercekten ac, bende sut yok. Oyle mememde oyalaniyor. Nobete devam anlayacaginda bu gece.Bebe uyumuyor artik pes edecem az kaldi yani,sonra zoruma gidiyor boyle oflamak..hemen sukur cekiyorum ama nasil uyanik kaliyor bu kadar uzun sure..ilk iki hafta boyle degildi..emer uyurdu,simdi sadece omuzda kolumda uyuycak,yatakta yok..o kdar derin uykuda gorunurken iki dk da uyaniveriyor.. Neden boyle oluuor,normal mi acaba??!!
Bebe uyumuyor artik pes edecem az kaldi yani,sonra zoruma gidiyor boyle oflamak..hemen sukur cekiyorum ama nasil uyanik kaliyor bu kadar uzun sure..ilk iki hafta boyle degildi..emer uyurdu,simdi sadece omuzda kolumda uyuycak,yatakta yok..o kdar derin uykuda gorunurken iki dk da uyaniveriyor.. Neden boyle oluuor,normal mi acaba??!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?