2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Agzinda mememle kesiyorum kipirdamiyo

emzırırken yapıyordum ama uyurken daha kolay oluyor.aynen bana da işkence
korkuyorum bir yerını acıtıcam dıye. bugun hep ellerı acıktı. yanında olmadıgım zaman takıyorum artık
bır de uyurken takıyorum. gözlerini çok ovuştuuryor çünkü.
yüzünü çizmesi önemlı degıl benım, gözüne gırmesın tek derdım o

dereotlu yogurdumu aldım geldım minnoşu zor uyuttum
kafayı yıcektım. yanıma yatırdım emzırdım sonra yerıne koydum, tabi ki fön eşliğinde.
yanına tşörtümü cıkarıp koydum, kokumu alsın dıye
bakalım işe yararsa en kısa zamanda uyku arkadası alıcam minnaka

Kiskanma kiziiiiiiiaaam
Saol beybisi insallah gezeceğuuz artikin
Bende bakıyorum bi karar veremedim...ne markaya ne pusete..bana araba fazla gelicek...malum burda gezilcek yer yok..yazın akşamları turlamak için...tatillerde memlekt için..puset en doğrı galba
İçine pindirdin mi ? kabartma tozsuz mamüllerin sonucuna bak

ey rabbiiimmm maşallahhhhh....
Annem kilolu birini görünce maşallah maşallah derdi..biz 4 kız çöpüz..yemiok
Şuan çöp değilimm tabi erişte diyelim..

günaydın ...
Anca doğurdun ses etmedik...

Gizledik topikçe
Bunlar gece lambası ya ...uyumaz uyuturlar..
Ağzıma gram kahve komuyom yine uyanık yine uyanıkk...

Yine aynıyız...bende rezene yaptım içiyor,okuyorum..uykummm fena ama şöyle hor hor adam solda minnoş sağımda uyudu..karanlık dinlendirici..sessizlik... Akşam şöyle 20.00 gibi uyusa ..sabah 09.00 uyansa ...tabi arada gece emzirsem
Akşam ttümm enerjim bitiyor ya...
Yopurt he
Keten çavdarda ekle koaz
Yenice çıkarıp koyuyorum bende ..
Çayım bitmek üzere..yarın akşama miso var
Kurupasta tuzlu yeter bide çay ..akşam ayaklarım mahvolcek

bende çok yoruluyorum özellikle gün içinde. bebiş cok hareketlı
akşam olmadan enerjim tükenıyor..nerde öyle aksam 8 de yatacak :=) bu saatlerde yatıyor genelde cingöz

Sör..dün rüyamda seni gördüm..1.60 boylarında makyajsız kumral omuzlarında saçı olan güzel bir hatundun..ayağında da kot vardı
Anneannen ve annen bağlantılı bir rüya idi...yaralı köpekleri hatırlıyorum..ve sen eşinle acil bir otobüs yolculuğu yapacaktınız.
ALLAH HAYRA CIKARSIN..
şimdi hatırladım

Aramızda bebek var filmini izledik minnoşla oldugu kadar ....kesinlikle izletin keainlikleeee
Kendimden bisürü şey buldum...
Kadındaki değişime iyi bakın

Cnm yaa keske o kadar kusmasa en azindan bu olmasaydi..uzulme o yine alacagi kiloyu aliyordur ins duzelir reflusu. Umarim duzelir ya sanki huy degistiriyolar gibi geliyor bana da. Dedigin gbiyim her sey luks artik vallahi,soyle biraz duzene binse de biz de anlasak yasadigimizdan..ben de of ay dedigm an tovbe ediyorum limonlu,allah baska sey vermesin bu elbet herkeste var diyorum oglustan da ozur diliyorum

Büyüme atağı döneminde olabilir canım bebeğin netten bi bak istersen

Evet canimiki hafta once doktor bu donemde demisti,cokhuzursuzdu ustelik ve on gune duzelme olur demisti..huyu degisti iyce,farkli farkli seyleryapiyor tontonum..daha 32gunluk aslinda normaldir de iste ne bileyim :/ duzelcek insallah biraz

Pembedon5 yaa demek sona kaldim anca dogurdum yine sakladiniz gercekleri benden hihh al sana kiz yerim onlarin gozu yari acik uykularini ama az uyusalar artikin dimi ama..aksam 10dan sonra uzun uyumaya basliyor en azindan gece oldugunu az da olsa fark ediyor gibi geliyor..o ayrimi az da olsa yapmis galiba yoksa neederdimmm siz hala cekiyosaniz biz ses cikarmayalim aslinda dimi

Bebekten bebeğe bünyeden bünyeye değişiyor bencee..aşıya bile tepkileri farklı oldu..bizimki uyudu ..bakalım neler göreceğiz..
O farkı anlaması için sabah uyanınca salona hamağa geçiyoruz...gece yatakodası..konuşmuyorum hiç emzirirken..ama sabah perdeleri açıyorum ,konuşuyorum..
Eğitim şart
Süreklilik ve devamlılık ilkemiz
Pembe parti olarak geleceğe umutla bakıyoruz..yatırımlarımıza güveniyoruz..
Pem parti pembe parti ...
Bıkmak yok memeye devam
Oy oy..
Halkın sesi pembenin neşesi

Masallah sana ya bu enerjiyi nerden buluyorsun boyle. Butun oylar sana feda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…