- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.541
Tesekkurler teyzesi sizede hayirli olsunÇok güzelmiş güle güle kullanın. . Bizimde anneannemiz aldi:))
Agzinda mememle kesiyorum kipirdamiyoKızlar tırnak kesme işini nasıl yapıyosunuz
İşkence gibi geliyor bana
Uyanıkken durmuyor uyurken kesmeye çalışsam uyanıyor
Bugün hep yüzünü çizmiş kanatmış
Mecbur eldiven giydirdim
Ama zeka gelişimi için ellerinin açık olması lazımmış
kötü bişi oldugunu sanmıyorumBen pek araştırmadim ama inşallah kötü bişey değildir. . Keşfetmeye çalışıyorlar diye düşünüyorum bende
emzırırken yapıyordum ama uyurken daha kolay oluyor.aynen bana da işkenceKızlar tırnak kesme işini nasıl yapıyosunuz
İşkence gibi geliyor bana
Uyanıkken durmuyor uyurken kesmeye çalışsam uyanıyor
Bugün hep yüzünü çizmiş kanatmış
Mecbur eldiven giydirdim
Ama zeka gelişimi için ellerinin açık olması lazımmış
Bende bakıyorum bi karar veremedim...ne markaya ne pusete..bana araba fazla gelicek...malum burda gezilcek yer yok..yazın akşamları turlamak için...tatillerde memlekt için..puset en doğrı galbaKiskanma kiziiiiiiiaaam
Saol beybisi insallah gezeceğuuz artikin
evet cahillikten bilmiyordum sen deyince gordum cizgiyibende kocan gibi birazdan emziririm zaten daha 2 saat anc oldu birak biraz aglasin diyordummmm alt dudagi buzzduuuuu ilk defa gozunden yas geldi, cok pisman oldum oyle dedigime
bencede oyle... Benim kuzenim var boyle dal gibi bi kiz hilkat garibesi, Kizi var, onunda anasi gibi istahi pek yok. Saglikli olsunlarda tosun olmalari sart degil canim...
buyuyuncede anneee ben diyet yapicam der esimin bi is arkadasinin oglu var 1 yasinda, cocuk yiyecegini yiyiyor babasi gelene kadar, babasi ile tekrar sofraya oturuyor, uzerinede 1 oturusta 1 kilo mandalina yiyormus
Bebe uyumuyor artik pes edecem az kaldi yani,sonra zoruma gidiyor boyle oflamak..hemen sukur cekiyorum ama nasil uyanik kaliyor bu kadar uzun sure..ilk iki hafta boyle degildi..emer uyurdu,simdi sadece omuzda kolumda uyuycak,yatakta yok..o kdar derin uykuda gorunurken iki dk da uyaniveriyor.. Neden boyle oluuor,normal mi acaba??!!
Yine aynıyız...bende rezene yaptım içiyor,okuyorum..uykummm fena ama şöyle hor hor adam solda minnoş sağımda uyudu..karanlık dinlendirici..sessizlik... Akşam şöyle 20.00 gibi uyusa ..sabah 09.00 uyansa ...tabi arada gece emzirsemdereotlu yogurdumu aldım geldımminnoşu zor uyuttum
kafayı yıcektım. yanıma yatırdım emzırdım sonra yerıne koydum, tabi ki fön eşliğinde.
yanına tşörtümü cıkarıp koydum, kokumu alsın dıye
bakalım işe yararsa en kısa zamanda uyku arkadası alıcam minnaka
bende çok yoruluyorum özellikle gün içinde. bebiş cok hareketlıYine aynıyız...bende rezene yaptım içiyor,okuyorum..uykummm fena ama şöyle hor hor adam solda minnoş sağımda uyudu..karanlık dinlendirici..sessizlik... Akşam şöyle 20.00 gibi uyusa ..sabah 09.00 uyansa ...tabi arada gece emzirsem
Akşam ttümm enerjim bitiyor ya...
Yopurt he
Keten çavdarda ekle koaz
Yenice çıkarıp koyuyorum bende ..
Çayım bitmek üzere..yarın akşama miso var
Kurupasta tuzlu yeter bide çay ..akşam ayaklarım mahvolcek
Sör..dün rüyamda seni gördüm..1.60 boylarında makyajsız kumral omuzlarında saçı olan güzel bir hatundun..ayağında da kot vardıdereotlu yogurdumu aldım geldımminnoşu zor uyuttum
kafayı yıcektım. yanıma yatırdım emzırdım sonra yerıne koydum, tabi ki fön eşliğinde.
yanına tşörtümü cıkarıp koydum, kokumu alsın dıye
bakalım işe yararsa en kısa zamanda uyku arkadası alıcam minnaka
Ben de sudokrem kullandım. Ama kantoron yağı üstüne bişey tanımamAnneler bebisde pisi k oldu .primanin ekonomisi vardı onu bitirelim sonra Hughi es alayım dedim.pişige Johns baby ile desitin kar etmedi Sudokrem geçirdi .bundan sonra Sudokrem kullanacagim
Canim benimki haftalardir boyle baslarda soylendim biraz sonra cok pisman olup, tovbe edip sukrettim. Simdi alistim, uykusuz zombi gibiyim, dun gece biraz uyuduydu pespese, hayretler icinde kaldim. Bgn gene uykusuz nibetteyim, bide acaba karni doymadida ondan mi uyumuyor diye sagdigim anne sutunun ustune mama verdim oda hepsini cikardi, benim ustum bile batti. Cok uzgunum cunku su an gercekten ac, bende sut yok. Oyle mememde oyalaniyor. Nobete devam anlayacaginda bu gece.
Kolda uyuyor, memede uyuyor, besigine koyunca ikinci dakkada gozleri patlatip cigligi basiyor.
Tuvalete gitmek, yemek yemek luks oldu bana. Gececek elbet bugunlerde deyip sabrediyorum. Insallah cabuk duzelirler.
Büyüme atağı döneminde olabilir canım bebeğin netten bi bak istersen
Bebekten bebeğe bünyeden bünyeye değişiyor bencee..aşıya bile tepkileri farklı oldu..bizimki uyudu ..bakalım neler göreceğiz..Pembedon5 yaa demek sona kaldim anca dogurdum yine sakladiniz gercekleri benden hihh al sana kiz yerim onlarin gozu yari acik uykularini ama az uyusalar artikin dimi ama..aksam 10dan sonra uzun uyumaya basliyor en azindan gece oldugunu az da olsa fark ediyor gibi geliyor..o ayrimi az da olsa yapmis galiba yoksa neederdimmm siz hala cekiyosaniz biz ses cikarmayalim aslinda dimi
Masallah sana ya bu enerjiyi nerden buluyorsun boyle. Butun oylar sana feda olsunBebekten bebeğe bünyeden bünyeye değişiyor bencee..aşıya bile tepkileri farklı oldu..bizimki uyudu ..bakalım neler göreceğiz..
O farkı anlaması için sabah uyanınca salona hamağa geçiyoruz...gece yatakodası..konuşmuyorum hiç emzirirken..ama sabah perdeleri açıyorum ,konuşuyorum..
Eğitim şart
Süreklilik ve devamlılık ilkemiz
Pembe parti olarak geleceğe umutla bakıyoruz..yatırımlarımıza güveniyoruz..
Pem parti pembe parti ...
Bıkmak yok memeye devam
Oy oy..
Halkın sesi pembenin neşesi
3860 dgdu 2.aylk asimizdi 3.ay kontrolüne cagrdi bidaki ayMaşallah kereminize, benim oglusumda kerem. Kaç kilo doğmuştu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?