2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben gebelik kolestazina yakalandim sulalemde bile yoktu.gozum korktu 1000 uc ihtumal dahi olsa yaptracam.

Kızlar lohusalik kanamam biteli 15 gün olmuştu bugün çok az lekelenme var sanırım adet oluyorum emziren adet görmez derler. .kırk çıkıp adet gören var mı emziren anneler de

hayrolsun inşallah

benim cingöz açtı yıne gözleri.. illa bi ses olacak uyuması için. müzik bitti uyandı hemen.

bir de elleriyle çok burnuna dokunuyor, kıpkırmızı oluyor burnu

Kızlar lohusalik kanamam biteli 15 gün olmuştu bugün çok az lekelenme var sanırım adet oluyorum emziren adet görmez derler. .kırk çıkıp adet gören var mı emziren anneler de
Bennnnnn

40 bitti...3-5 gün içinde tuhaftan regli başladı..10 gün azlı coklu sürdü..evet kahvesi pembesi kokusu mokusu ileee...

aynısı bizdede vardı
saatlerce ağlalamadan sonra zar zor uyuyordu
yatağa koyar koymaz gözleri şipil şipil açıyordu
biz çareyi kendiliğinden sallanan beşikte bulduk
tavsiye ederim

aynısı bizdede vardı
saatlerce ağlalamadan sonra zar zor uyuyordu
yatağa koyar koymaz gözleri şipil şipil açıyordu
biz çareyi kendiliğinden sallanan beşikte bulduk
tavsiye ederim
Uyusun diye almadigimiz sey kalmadi, ev besik coplugune dondu. Sallanmayida sevmiyor, hamak besik aldik, ondada durmuyor. Tiny love un titresimli ana kucagi zimbirtisini aldik 1-2 yatti simdi onada mizirdaniyor. Bide bizde reflu problemi oldugundan cok hareket edince cikariyor hemen. Ilerleyen donemde gecer insallah.

Cevap için teşekkürler. Mesajı beğendiğime bakma. Aslında hiç beğenmedim. 2 aylık bebeğe 3 tane aşı neymiş yaa?..
itolitler ...gayet hızlı ve seri yapıolla
Şimdiden geçmiş olsun ...inşallah kolayca atlatır..bizimki bugün 3. Gün uyuyor yine...bu kadar uyumazdı...

En azından ağlamıyor..bi emerken gıcıklık yapıyor..em çek em çek em çek ...
Gazda yok ...

kız hamağı sever ay...
İçini destekle valla bak.. Bizim minok az nalet değil...
Uyuyor içinde durunca ıhıh ıhıhı yapıyor sallıyoruz ... Demek şekerleme yapıypr
Eşşek

Bizde de ana kucagi var kendimiz sallayabiliyoruz,benimki de sevmiyor..tek sevdigi sey maxi cosi ye koy uyusun..su an uzun zmndan sonra boyle uyuyor,2.5saati gecti ve alisveris merkezine gittik yeni geldik..koltuguna koy uyusun bizimki,ilginc koftee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…