- 29 Nisan 2015
- 124
- 244
- 23
- 30
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.561
3860 dgdu 2.aylk asimizdi 3.ay kontrolüne cagrdi bidaki ayMaşallah kereminize, benim oglusumda kerem. Kaç kilo doğmuştu?
Masallah sana ya bu enerjiyi nerden buluyorsun boyle. Butun oylar sana feda olsun
Canim ben gebelik kolestazina yakalandim sulalemde bile yoktu.gozum korktu 1000 uc ihtumal dahi olsa yaptracam.@ lavantakokusu07 andPembedon5
Kızceler ben yaptırmıycam rota virüsü tantanasını
Bi tohtor bi eczacı atkadaşıma sordum..para sıçıyosan yaptır dedi ikisi de af buyrun..
Eee mıçmadığma göre ??
Onlar kendi yavrucaklarına yaptırmamış..daha yeni bebekleri de..
1000 de 3 yakalanma ihtimali oluyormus..inşallah olmasın bişicik kuzulara..face yazdım burada yazayım aranızda hala face olmayan kızcelrr varSurrender and Pembedon5 isim verip rencide etmek istemiyorum Surrender and Pembedon5
Yoksa farkında değilim sanmasınlarSurrender and Pembedon5
Emzirenlerde adet gorebilir cnm kimisi daha erken kimisi daha gec olur hepsi buKızlar lohusalik kanamam biteli 15 gün olmuştu bugün çok az lekelenme var sanırım adet oluyorum emziren adet görmez derler. .kırk çıkıp adet gören var mı emziren anneler de
hayrolsun inşallahSör..dün rüyamda seni gördüm..1.60 boylarında makyajsız kumral omuzlarında saçı olan güzel bir hatundun..ayağında da kot vardı
Anneannen ve annen bağlantılı bir rüya idi...yaralı köpekleri hatırlıyorum..ve sen eşinle acil bir otobüs yolculuğu yapacaktınız.
ALLAH HAYRA CIKARSIN..
şimdi hatırladım
BennnnnnKızlar lohusalik kanamam biteli 15 gün olmuştu bugün çok az lekelenme var sanırım adet oluyorum emziren adet görmez derler. .kırk çıkıp adet gören var mı emziren anneler de
yarın aşı var
aynısı bizdede vardıCanim benimki haftalardir boyle baslarda soylendim biraz sonra cok pisman olup, tovbe edip sukrettim. Simdi alistim, uykusuz zombi gibiyim, dun gece biraz uyuduydu pespese, hayretler icinde kaldim. Bgn gene uykusuz nibetteyim, bide acaba karni doymadida ondan mi uyumuyor diye sagdigim anne sutunun ustune mama verdim oda hepsini cikardi, benim ustum bile batti. Cok uzgunum cunku su an gercekten ac, bende sut yok. Oyle mememde oyalaniyor. Nobete devam anlayacaginda bu gece.
Kolda uyuyor, memede uyuyor, besigine koyunca ikinci dakkada gozleri patlatip cigligi basiyor.
Tuvalete gitmek, yemek yemek luks oldu bana. Gececek elbet bugunlerde deyip sabrediyorum. Insallah cabuk duzelirler.
2 bacak 1 kol
Uyusun diye almadigimiz sey kalmadi, ev besik coplugune dondu. Sallanmayida sevmiyor, hamak besik aldik, ondada durmuyor. Tiny love un titresimli ana kucagi zimbirtisini aldik 1-2 yatti simdi onada mizirdaniyor. Bide bizde reflu problemi oldugundan cok hareket edince cikariyor hemen. Ilerleyen donemde gecer insallah.aynısı bizdede vardı
saatlerce ağlalamadan sonra zar zor uyuyordu
yatağa koyar koymaz gözleri şipil şipil açıyordu
biz çareyi kendiliğinden sallanan beşikte bulduk
tavsiye ederim
Cevap için teşekkürler. Mesajı beğendiğime bakma. Aslında hiç beğenmedim. 2 aylık bebeğe 3 tane aşı neymiş yaa?..
Uyusun diye almadigimiz sey kalmadi, ev besik coplugune dondu. Sallanmayida sevmiyor, hamak besik aldik, ondada durmuyor. Tiny love un titresimli ana kucagi zimbirtisini aldik 1-2 yatti simdi onada mizirdaniyor. Bide bizde reflu problemi oldugundan cok hareket edince cikariyor hemen. Ilerleyen donemde gecer insallah.
Uyusun diye almadigimiz sey kalmadi, ev besik coplugune dondu. Sallanmayida sevmiyor, hamak besik aldik, ondada durmuyor. Tiny love un titresimli ana kucagi zimbirtisini aldik 1-2 yatti simdi onada mizirdaniyor. Bide bizde reflu problemi oldugundan cok hareket edince cikariyor hemen. Ilerleyen donemde gecer insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?