- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.581
umarım düzelirlerUyusun diye almadigimiz sey kalmadi, ev besik coplugune dondu. Sallanmayida sevmiyor, hamak besik aldik, ondada durmuyor. Tiny love un titresimli ana kucagi zimbirtisini aldik 1-2 yatti simdi onada mizirdaniyor. Bide bizde reflu problemi oldugundan cok hareket edince cikariyor hemen. Ilerleyen donemde gecer insallah.
Var ben 40 im çıktı 2 gün geçmedi regl oldum.10 gün gecti yine oldum sürekli regl halinden ben.gerçi RIA taktırdı ondan mi acabaKızlar lohusalik kanamam biteli 15 gün olmuştu bugün çok az lekelenme var sanırım adet oluyorum emziren adet görmez derler. .kırk çıkıp adet gören var mı emziren anneler de
aynen öyle maalesef. geçen haftaydı bizim aşımız bacaklara yapıldı diğeri gelmemişti dahaCevap için teşekkürler. Mesajı beğendiğime bakma. Aslında hiç beğenmedim. 2 aylık bebeğe 3 tane aşı neymiş yaa?..
Canım ben de 14 kilo aldım 12 kilo gitti bugün 36 günlük oldu ben normal doğum yaptım karnım kaldı ya sarkti nasıl olacak bilmiyorum canım çok sıkılıyor daha kendi kıyafetlerini giymeye cesaret edemedim hamile kıyafetleriyle devam goguslerim cok çok büyüdükomşumda benden 20-25 gün sonra dogum yaptı.
15 kilo almıs hepsı gitmiş. ulen çok kıskandım yaaa. birazda sinir oldum
ben de dana gibi kaldım onun yanında
o ise incecik ...
k. valıdem börek yapmıstı sabah, ben hala onu yıyeyım
Birde nasıl agliyolar kıyamam yaa. Çok şükür ateşsiz atlattık. . Darısı sizeCevap için teşekkürler. Mesajı beğendiğime bakma. Aslında hiç beğenmedim. 2 aylık bebeğe 3 tane aşı neymiş yaa?..
Benim de kilolar kaldı ama hata bendr doğumdan beri tatlıya çok sardımkomşumda benden 20-25 gün sonra dogum yaptı.
15 kilo almıs hepsı gitmiş. ulen çok kıskandım yaaa. birazda sinir oldum
ben de dana gibi kaldım onun yanında
o ise incecik ...
k. valıdem börek yapmıstı sabah, ben hala onu yıyeyım
Evet ben yazmıştım. Ama şimdi anca yazıyorum :) malum sehir dişi macerası. Şimdi feribotta eve dönüş yollarında vakit buldumBugun benim tosun erkenden uyudu sasilacak bi sekilde, simdi de benim uykum yok ama ki zaten az sonra kalkar zibidi: |
Sanirim S Sinefne nin fikri idi giydigin bi giysiyi burnunun dibine koy uyumasina yardimci oluyor. Ama uuuyunca al, tosunum oyle bi sarilmis ki benim atlete burnundan nefes alacak yer kalmayacakti resmen :)
Uyusun diye almadigimiz sey kalmadi, ev besik coplugune dondu. Sallanmayida sevmiyor, hamak besik aldik, ondada durmuyor. Tiny love un titresimli ana kucagi zimbirtisini aldik 1-2 yatti simdi onada mizirdaniyor. Bide bizde reflu problemi oldugundan cok hareket edince cikariyor hemen. Ilerleyen donemde gecer insallah.
Dün gece dörttn beri emip emip uyuyan oğlum iki aylık hayatının rekorunu kırdı ve ben " Bu çocuk niye bu kadar uyuyor?" diye hayıflanıyorum.
Geçen kan şeketi, iki aylık vb. bi bilgi dolanıyordu topikte. Hatırlayan var mı?..
*Burun aspiratörü ve serum fizyolojik ile burnunu açabilirsin.Kızlar oğlum grip oldu bende oldum burnu tıkalı oksuruyor hapsuruyor.doktora goturduk çok küçük olduğu için ilaç kullandirmiyorlar. Ne yapabilirim acil yardim
Babybjorn kanguru aldimm sonundaa :) ins sever minnoss
2 aylık degıl mı? e sarılık sorunu da yok sanırım? o zaman uyumasında sorun yok :=)Mesajı yazalı iki saat oldu, hala uyuyor. Emzirdim emzirirken bile açamıyor gözlerini. Yarın da aşı var. Off!..
Kızlar lohusalik kanamam biteli 15 gün olmuştu bugün çok az lekelenme var sanırım adet oluyorum emziren adet görmez derler. .kırk çıkıp adet gören var mı emziren anneler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?