2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

umarım düzelirler
ALLAH yardımcınız olsun
mücadele gücü diliyorum hepimize

Kızlar lohusalik kanamam biteli 15 gün olmuştu bugün çok az lekelenme var sanırım adet oluyorum emziren adet görmez derler. .kırk çıkıp adet gören var mı emziren anneler de
Var ben 40 im çıktı 2 gün geçmedi regl oldum.10 gün gecti yine oldum sürekli regl halinden ben.gerçi RIA taktırdı ondan mi acaba

Canım ben de 14 kilo aldım 12 kilo gitti bugün 36 günlük oldu ben normal doğum yaptım karnım kaldı ya sarkti nasıl olacak bilmiyorum canım çok sıkılıyor daha kendi kıyafetlerini giymeye cesaret edemedim hamile kıyafetleriyle devam goguslerim cok çok büyüdü benim durum da kilo versem de senden farksız değil inşallah toparlariz

Kızlar birsey farkettim goguslerim sanki sütyen taktığımda daha çabuk doluyor. Aranızda böyle hisseden var mı çünkü normalde tersi oluyormus cunku

Benim de kilolar kaldı ama hata bendr doğumdan beri tatlıya çok sardım
Misafir gelince hamur işi de çok yapıldı yemesem ya
10 kilo fazlam var artı doğumdan önce de beş kilo fazlam vardı puff

Dün gece dörttn beri emip emip uyuyan oğlum iki aylık hayatının rekorunu kırdı ve ben " Bu çocuk niye bu kadar uyuyor?" diye hayıflanıyorum.
Geçen kan şeketi, iki aylık vb. bi bilgi dolanıyordu topikte. Hatırlayan var mı?..

Evet ben yazmıştım. Ama şimdi anca yazıyorum :) malum sehir dişi macerası. Şimdi feribotta eve dönüş yollarında vakit buldum

Etkili olduysa sevindim :) anne kokusu gibisi yok.

Yeni annesine sarılıp koklayıp bırakan ben bile o kokuyu bir seye değişmem

Belki sefil uykusu seviyordur. Benimki de kolunu bacağını sağa sola atıp uyumaya bayılıyor. Düz yatır uyumuyor :) ben hiç sallamadım. Ama şunu farkettim. Belli bir saatten sonra gurultu ve ışık istemiyor. Belki sallama beşik vs detaylar degil ortam ısısı, ışık, gurultu, koku vs. gibi faktörler uyumasına engel oluyordur. Bunlarla ilgili değişiklikler belki işe yarar.

Kızlar oğlum grip oldu bende oldum burnu tıkalı oksuruyor hapsuruyor.doktora goturduk çok küçük olduğu için ilaç kullandirmiyorlar. Ne yapabilirim acil yardim

Mesajı yazalı iki saat oldu, hala uyuyor. Emzirdim emzirirken bile açamıyor gözlerini. Yarın da aşı var. Off!..

Kızlar oğlum grip oldu bende oldum burnu tıkalı oksuruyor hapsuruyor.doktora goturduk çok küçük olduğu için ilaç kullandirmiyorlar. Ne yapabilirim acil yardim
*Burun aspiratörü ve serum fizyolojik ile burnunu açabilirsin.
* Göğsüne ılık zeytinyağı dür sıcak havlu koy.
* Ayağına azıcık viks dürüp socak çorabını giydir.
* Ben öksürük için sekrol verdim beş gün. Dr tavsiye etmişti.
* Bir de odada ketıl kaynat, buhar yapsın.

Bunlar benım yaptıklarımdı. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…