- 25 Haziran 2015
- 576
- 464
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.601
Bizde de ana kucagi var kendimiz sallayabiliyoruz,benimki de sevmiyor..tek sevdigi sey maxi cosi ye koy uyusun..su an uzun zmndan sonra boyle uyuyor,2.5saati gecti ve alisveris merkezine gittik yeni geldik..koltuguna koy uyusun bizimki,ilginc koftee
Var ben 40 im çıktı 2 gün geçmedi regl oldum.10 gün gecti yine oldum sürekli regl halinden ben.gerçi RIA taktırdı ondan mi acaba
komşumda benden 20-25 gün sonra dogum yaptı.
15 kilo almıs hepsı gitmiş. ulen çok kıskandım yaaa. birazda sinir oldum
ben de dana gibi kaldım onun yanında
o ise incecik ...
k. valıdem börek yapmıstı sabah, ben hala onu yıyeyım
Kızlar bu Kangurular i kullanırken çift bez bağlayın bi de daha vitaminlerini eksik etmeyin.arkadaşımın kızının bacakları eğik şuanda. Aman diii m.d vitamini içinde Deivid damlayı değilde multi tabs öneriyor Dr lar.bh a denilen bi katkı maddesi varmış deii Vit de.azmis hergün ki kullanım sağlık sorunu oluşturmaz diye sağlık örgütü açıklama yapmış ama işte annelik hangisi daha az zararlı y sa onu seçiyor uz.hersey onlar içinbanada ablam verdiydi...yoğsa çok pahalı almazdım
Ama cok rahat bişiiiii cokk...güle güle kullannnbence bayılacak
Spiral. annemin deyimi y le siprailRIA nedir canım?
Dün gece dörttn beri emip emip uyuyan oğlum iki aylık hayatının rekorunu kırdı ve ben " Bu çocuk niye bu kadar uyuyor?" diye hayıflanıyorum.
Geçen kan şeketi, iki aylık vb. bi bilgi dolanıyordu topikte. Hatırlayan var mı?..
şükür ki tatlı yemıyorum. ara sıra çikolata yıyordum onu da kestım.Yerim sörr ye
. Hiç sıkıntı yapma
. Vercez biz o kiloları.Bende gece gündüz yiyom. İyice tatlıya sardim bu ara
Spiral. annemin deyimi y le siprail
şükür ki tatlı yemıyorum. ara sıra çikolata yıyordum onu da kestım.
eşim hala soruyor ister mısın ? diye.. kaç defa dedım bana sorma ve alma dıye
inadına yapıyor zaar.
değil ama çok dalga geçiyorDemek ki durumdan rahatsız deel
Ye gitsin. Benim adamda hiç rahatsız değil böyle daha iyi diyor
değil ama çok dalga geçiyor
koca g.t
gel benı de ye
bak kapı orda kenarından başla
sen adamı yersin
kadın olmuşsun sen artık
bebek senın kucagındayken nokta kadar gözüküyor
kutsal memeli...
böyle işte..
ben bi ara çok dalga gecıyordum onunla, şimdi acısını çıkarıyor
Normal canım .özel hastanede 120 tl ye taktırdı.m.bu özel hastaneleri anlamıyorum izmirde 2 yıl önce taktırdı gıda 190 tl y di.geçen sene istanbulda çıkartın şubatta .nisanda gittim hamileydim hay maşallah dedi Dr. Bende 40 ndan sonra hemen regl oldum .gidip taktırdı m.3 gün öncede perde takıyor dum inerken acele ettim sandalyenin üst kısmına popo yu bindirdikten sonra indim acıyla. Ve yine sancıları regl oldum gerçi kuyruk sokumu m ağrıyor. Ins saplanmamistir RIA rahimeNormalmi ilaclimi taktırdın. Bana doktor ilacli önerdi adetim uzun sürdüğü için. Oda 350 liraya falan mal olucak. Ve zamanla adet kesilebiliyirmus. Karar veremedim.
Ay emzirmek için uyandiriyorum gozler kayip gidiyor. 24 saat olcak nerdeyse. Sinir oldum.Canım bebeklerin 2.ayında fizyolojik anemi denen bir olay oluyormuş. Bebeklerin hayata uyumu açısından hemoglobini dusuyormus. Bu yüzden fazla uyuyorlarmis. Kıyamam ya.
Ne zaman cikti kirkiniz bizim bugun cikiyor ins uyur bizimkide cok az uyuyor uyusun istiyorum sancidan ve burun tikanikligindan uyuyamiyor yavrum. Insallah degisir40 i xikan anneler bebeklerde degisiklik oldumu bizimki bugun sabah bi 3 saat uyanik kaldi oglende 1 saat odur budur uyuyo normalmi korkmaya basliyorum bunun ceyregi kadar uyuyodu normalde
Bugun 7. Gun bugun boyle oldu ama 2 saattir uyanik bakLim saat kaci gorcezNe zaman cikti kirkiniz bizim bugun cikiyor ins uyur bizimkide cok az uyuyor uyusun istiyorum sancidan ve burun tikanikligindan uyuyamiyor yavrum. Insallah degisir
Benimde kalmadı kilom ama emzirrken ki iştah nolcakkomşumda benden 20-25 gün sonra dogum yaptı.
15 kilo almıs hepsı gitmiş. ulen çok kıskandım yaaa. birazda sinir oldum
ben de dana gibi kaldım onun yanında
o ise incecik ...
k. valıdem börek yapmıstı sabah, ben hala onu yıyeyım
Benmde öyle oluyo sıktgi için sütun dışarı akmasını engelliyo smdi oyle yapyrm yoksa o kadar süt boşa akiyoKızlar birsey farkettim goguslerim sanki sütyen taktığımda daha çabuk doluyor. Aranızda böyle hisseden var mı çünkü normalde tersi oluyormus cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?