2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar oğlum grip oldu bende oldum burnu tıkalı oksuruyor hapsuruyor.doktora goturduk çok küçük olduğu için ilaç kullandirmiyorlar. Ne yapabilirim acil yardim
Cnm biz 1 haftalikken grip olduk kizimla maalesef. Bebis için 2 3 saatte bir burnuna fizyolojik damla damlat ama küçük sisenin yarisini bir buna diğer yarisini diğer burna damlayı otro bebe ile çek. Ne kadar sık yaparsan o kadar iyi. Benim kizimdan devamli balgam sumuk çıkıyordu. Ve soğuk buhar makinesi al Fındıkzade de bu tarz malzemeleri satan yerlerden al ama. Biz yenidogan uzman doçent Dr a götürdük kızımı memorialda o doktorun tavsiyelerine düzeldi kızım.

Teeyy teyyyy...
Aahaahahaha

Sen misin adamı 9 ay ve + larla ürküterek iş yaptıran
Kapının kenarı saba sabab

Sör link okudum..eğitici ve güzeldi..bu tür yazılar okudum hep ilginç olan yardımcılarının vs olması..o zaman fark ettim..
Bi kere biz herşeyi kendimiz yapıyoruz ,akşama ne pişirsem ( genelde hızlı ve pratik olan ama beslenme için uzun uğraştırıcı olanlarda) yapılıyor..deterejan ,yağ bitti,adam gelirken su al ,aaaaaa ekmek yokmuş al gel aşkım (sofradan kalkıp ekmek almalar) dolaba akan süt kurur temizlenecek,ocak sil ,özellikle sürekli tuvaletleri hijyenik tutma....haaa süt sağ haydi kolay ...o dezenfekte edilecek sıcak suda beklet ,git yıka,emzik biberon kaynat allaaaaahhhhh 15 dk kaynıyorlar...yerler sürekli siliniyor viledalı su hep hazır..çay koy ,bulaşık yıka,makinadan boşalt ,ütü,çamaşır at,oğlan ağla oğlan sus
Oğlan acık,a
Gaz
Gaz
Gaz
Ingaaa aaaaa ınaaaaaaa hhhhh
Koş koş
Innnnnaaa. Aaahhhhhh
Koş koş
Terle ,koktun mu ,kendini leş gibi mi hissediyorsun du bakalım oğlan uyusun rahatca banyo yaparsın...
Gece 01.30 al sana banyo keyfi..
Pil bitttiii,gözler akıyor...
Rezene iç
Eyvah incir kayısı yemedin
Koş koş
Ye
Annen arar ,konuş konuş...
Kariş watsap yazan var
Tamam tamammmm
Oku oku cevap yaz ,foto at...
Koş koş çay fakurdadı ..
Adam eve şunlar lazım
Adam şu eksik
Bu bitti
Oooohoooo
Aklıma gelen daha cooookk şey var...
Minnoş keyifsiz olup kaka yapamayıp ıkınırken çaresiz üzül bekle...
Tüm bu şeylere ve daha fazlasına hergün enerji gerek...emek gerekkk...
Evet yalnız başıma yapıyorum ...
Söylenmiyorum asla seviyorum ...
Ve bebeğimde ben bu dünya içindeyken koşullarıma göre büyüyecek..herkesin bebeği ve yetişmesi kendine özledir..maneviyat özeldir...
Bu tür yazılar okudukça gülümsüyorum özellikle yardımcısı olupta sadece bebekle ilgilenen anneler yazınca...
Yada bu tür arkadaşlar akıl verince..
Yük omuza fazla binmesin ...
Zira ağır gelir ...
Parkur uzun,çok uzun...
Tempolu koşun anneler...
Eksik kalanlar hep olur..
2.5 ayı dolduruyoruz bile...
Offff ne yazdım be
Geçen kocişin arkadaşının yeni tanıştığımız eşide akıl veriyoo haftada 3 gün yardımcım geliyor diyor ve çocuk büyütme dersleri veriyor bana
Hı hı dedim..aaaa evet evet dedim..
Karıyı boğacaktım

Dünya laf ettim yazmayı unuttum..bu gece rutin işinde yüzde yüz haklı..doğduğundan beri loş ışıkta uyuttum..çok nadir salonda uyuyakaldı da yatağına taşıdım..bende salonda tv ,ışık uyaran cok olunca eşim tv karşısında iken hala yatak odasına geçiyorım..
Dıgım emiyor,gazı geliyor,kucağımda geziyoruz accık ,sonra pış pış eee eeee atom gibi ...
Sonra meme ,emzik kavgası..
Vakit geçiyor...
Biberonda süt getiriyorum içiyor uyuyor..
Genelde yatapımız üstünde ..ya yatağı aşağıda kalıyor indir kaldır ,dönenceye kafası çarpacak,daha kafa riskli...şu an böyle...
Katıldığım diğeri gece süt sağma..artık gece emmesi uzadı 4 saate cıktı..ee memeyi boşaltmak gerek..bende diyorum bu meme bu sütü yapıyorsa bu süt içilecek
Allah bu kadar cc bana vermiş ne cok ne az
Demek bu kadar içmeli
Gündüz içiririz ..sevdim o işide..

Bizde de ana kucagi var kendimiz sallayabiliyoruz,benimki de sevmiyor..tek sevdigi sey maxi cosi ye koy uyusun..su an uzun zmndan sonra boyle uyuyor,2.5saati gecti ve alisveris merkezine gittik yeni geldik..koltuguna koy uyusun bizimki,ilginc koftee
Ne guzel uyudugu bisey varmis canim en azindan, bizimki maxicosiye koudugun an aglamaya basliyor, bi tek arabada susuyor oda belli bi sure sonra gene agliyor. Bi derdi mi var, huyumu boyle anlamadim gitti. 40 imizda cikti, hafi hayirlisi

Sesli ortamda hic uyumuyor, onu farkettim bende. Normalde emerek uyuyakali mesela dun kardesimdeydik, kalabalikta o kdr emzirdim. Gozunu kapamadi hic. Eve gelip yatak odasina gecip emzirince ilk saniyede yumdu gozlerini, besigine atinca da 5.dk da acti benim anlamadigim uykusuz nasil dayaniyor bu kadsr

Seni çok iyi anlıyorum benim de öyleydi ama 2. Aya doğru biraz daha iyi sanki. Gece banyo yaptırıp yatır bence faydası olur. Banyo yaptir hızlıca giydir ve hemen emzirmeye geç miyisir uyur
Uyuduktan sonra bekle azcık hemen yatağına koyma derinlessin uykusu. Bu arada banyodan 2 saat önce mama verebilirsin bilmiyorum mama veriyor musun ama benim mesela akşamüstü artık göğsümde süt kalmıyor hissediyorum bu sebeple her gün 90 cc mama veriyorum kızım 63 gunluk

Bizde de ana kucagi var kendimiz sallayabiliyoruz,benimki de sevmiyor..tek sevdigi sey maxi cosi ye koy uyusun..su an uzun zmndan sonra boyle uyuyor,2.5saati gecti ve alisveris merkezine gittik yeni geldik..koltuguna koy uyusun bizimki,ilginc koftee

Maxi cosi de benimkisi de uyuyabiliyor. Ama ben uzun saatler durunca sanki boynu agriyabilir gibi hissediyorum böyle one doğru eğik gibi duruyor ya. Ama sonra oyle olsa uyanır diyorum. Kafamda deli sorular xxx

Kizlar mukuslu kaka boyle mi oluyor? Bi tufah yapmis bugun bu kaka cumartesi balik yedim farkli olarak baska biseyde yemedim degisik...

Eklentiler

• image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 113

Okurken yoruldum pembik.
Ben eşime bunları anlatinca;
Cennet boşuna sizin ayaklariniza verilmemiş. Kadınlık, analık zor diyor.
Rahatliyorum bir anda. çok şükür
İyiki anayiz

Bu kadar güzel anlatılır kendimi buldum

Kırk mevludumuzu okuttuk nihayet,inanılmaz yorucuydu valla, bi kişide oğlunu biraz avutayim sen dinlen demedi, annem kardeşim inanılmaz yoruldu lar, haklarını odeyemem valla... mevludumuzu kendi memleketimde okuttuk, tüm akrabalar burda çünkü işin komiği kayinvaldem kendisini çağırmamizi bekliyordu çağırdım mi hayir yiyorsa kendi evinde okusun bir daha,işi gücü misafir gibi gelip gitmek zaten

Ne kadar da gercek hayat, cogumuzun yasadigi. Agzina saglik dilimize tercuman olmussun

Okurken yoruldum pembik.
Ben eşime bunları anlatinca;
Cennet boşuna sizin ayaklariniza verilmemiş. Kadınlık, analık zor diyor.
Rahatliyorum bir anda. çok şükür
İyiki anayiz
Olan biteni gören onlar...bazen akşam işten gelince der ,gece her gözümü açtığımda ayaktaydın biraz dinlen der...anlaması yetiyor be
Çok yorulunca bi duble kredi kartı kullanıyorum,ferahlatıyore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…