2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Banyo olayini deniycem hep gunduz yikadim gece usur diye dusundum ama ne alaka, sonucta ev isisi hep ayni. Bugun 41 gunluk oldu, mama olayini bende 2 gece once denedim 60 cc likir likir icti, ohh dedim ne guzel, bitirdikten 5 sn sonra daha once ictigi anne sutuyle beraber hepsini cikardi, oyle boyle degil bi fiskirttiki ben ic camasirima kadar islandim. Mama yuzunden mi yapti, cok hizli mi icti anlamadim. Ondan onceki gece 50 cc kendi sutumu verdiydim. 2 saat uyudu. Surrender in yolladigi linkteki hassas annenin yazdigi dogru, memeden emince uyuyakalip karnini guzel doyurmuyor bencede. Bugun biriktirip gece vermeyi planliyorum ama sut cikarsa o kadar.
2.aydan sonra duzelir insallah dedigin gibi.

Premium care kullanıyorum 3 numaraya geçtik ama bacaklarında iz bırakıyor kızımın.5.600 kilosu. Artı sabah kakasini mutlaka tasiriyor bıktım yani.elimde de 3 stogu var ve bitcek gibi değil. Napıcam böyle bilmiyorum. Yanlış mı bağlıyorum napiyorum ben ya

blog sahıbının yardımcısı olmazsa kafayı yer bence
3 cocuk kolay mı? biri kendıne gelmeden 2 tane de sürprız gelmıs
ama 1 tane olup yardımcısı olan konusunda haklısın
caka satıyorlar akıllarınca

bende 3 e gectım
kilolarımız aynı sayılır. sorun yaşamadım
baglamayla alakalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…