- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.641
Ne kadar da gercek hayat, cogumuzun yasadigi. Agzina saglik dilimize tercuman olmussun
Bu kadar güzel anlatılır kendimi buldum
Banyo olayini deniycem hep gunduz yikadim gece usur diye dusundum ama ne alaka, sonucta ev isisi hep ayni. Bugun 41 gunluk oldu, mama olayini bende 2 gece once denedim 60 cc likir likir icti, ohh dedim ne guzel, bitirdikten 5 sn sonra daha once ictigi anne sutuyle beraber hepsini cikardi, oyle boyle degil bi fiskirttiki ben ic camasirima kadar islandim. Mama yuzunden mi yapti, cok hizli mi icti anlamadim. Ondan onceki gece 50 cc kendi sutumu verdiydim. 2 saat uyudu. Surrender in yolladigi linkteki hassas annenin yazdigi dogru, memeden emince uyuyakalip karnini guzel doyurmuyor bencede. Bugun biriktirip gece vermeyi planliyorum ama sut cikarsa o kadar.Seni çok iyi anlıyorum benim de öyleydi ama 2. Aya doğru biraz daha iyi sanki. Gece banyo yaptırıp yatır bence faydası olur. Banyo yaptir hızlıca giydir ve hemen emzirmeye geç miyisir uyur
Uyuduktan sonra bekle azcık hemen yatağına koyma derinlessin uykusu. Bu arada banyodan 2 saat önce mama verebilirsin bilmiyorum mama veriyor musun ama benim mesela akşamüstü artık göğsümde süt kalmıyor hissediyorum bu sebeple her gün 90 cc mama veriyorum kızım 63 gunluk
bana hiç bahsedilmedi 3. dozKzlar sizee bsy sorucam 3.doz tetenozunuzu oldunuzmu bn pazartesi gidicm offf gene kkaç gün kolum agricakk
oglumla berbr olucktm vazgectm onn ağrısı aateşi olr ilglenmm dedm ebeye mmüsait oldgnda gelrsn yaparz didiii
aslında daha 2 ay oldu.. zamanımız varKapı orda kenarından başla süpermis
Benim çocuklar geçiyor dalgayi
Hala hamile gibiymisim
Vurdummu indircek gibi duruyomusum
blog sahıbının yardımcısı olmazsa kafayı yer benceSör link okudum..eğitici ve güzeldi..bu tür yazılar okudum hep ilginç olan yardımcılarının vs olması..o zaman fark ettim..
Bi kere biz herşeyi kendimiz yapıyoruz ,akşama ne pişirsem ( genelde hızlı ve pratik olan ama beslenme için uzun uğraştırıcı olanlarda) yapılıyor..deterejan ,yağ bitti,adam gelirken su al ,aaaaaa ekmek yokmuş al gel aşkım (sofradan kalkıp ekmek almalar) dolaba akan süt kurur temizlenecek,ocak sil ,özellikle sürekli tuvaletleri hijyenik tutma....haaa süt sağ haydi kolay ...o dezenfekte edilecek sıcak suda beklet ,git yıka,emzik biberon kaynat allaaaaahhhhh 15 dk kaynıyorlar...yerler sürekli siliniyor viledalı su hep hazır..çay koy ,bulaşık yıka,makinadan boşalt ,ütü,çamaşır at,oğlan ağla oğlan sus
Oğlan acık,a
Gaz
Gaz
Gaz
Ingaaa aaaaa ınaaaaaaa hhhhh
Koş koş
Innnnnaaa. Aaahhhhhh
Koş koş
Terle ,koktun mu ,kendini leş gibi mi hissediyorsun du bakalım oğlan uyusun rahatca banyo yaparsın...
Gece 01.30 al sana banyo keyfi..
Pil bitttiii,gözler akıyor...
Rezene iç
Eyvah incir kayısı yemedin
Koş koş
Ye
Annen arar ,konuş konuş...
Kariş watsap yazan var
Tamam tamammmm
Oku oku cevap yaz ,foto at...
Koş koş çay fakurdadı ..
Adam eve şunlar lazım
Adam şu eksik
Bu bitti
Oooohoooo
Aklıma gelen daha cooookk şey var...
Minnoş keyifsiz olup kaka yapamayıp ıkınırken çaresiz üzül bekle...
Tüm bu şeylere ve daha fazlasına hergün enerji gerek...emek gerekkk...
Evet yalnız başıma yapıyorum ...
Söylenmiyorum asla seviyorum ...
Ve bebeğimde ben bu dünya içindeyken koşullarıma göre büyüyecek..herkesin bebeği ve yetişmesi kendine özledir..maneviyat özeldir...
Bu tür yazılar okudukça gülümsüyorum özellikle yardımcısı olupta sadece bebekle ilgilenen anneler yazınca...
Yada bu tür arkadaşlar akıl verince..
Yük omuza fazla binmesin ...
Zira ağır gelir ...
Parkur uzun,çok uzun...
Tempolu koşun anneler...
Eksik kalanlar hep olur..
2.5 ayı dolduruyoruz bile...
Offff ne yazdım be
Geçen kocişin arkadaşının yeni tanıştığımız eşide akıl veriyoohaftada 3 gün yardımcım geliyor diyor ve çocuk büyütme dersleri veriyor bana
Hı hı dedim..aaaa evet evet dedim..
Karıyı boğacaktım
evet bu sekılde. dün benımkınde de vardıKizlar mukuslu kaka boyle mi oluyor? Bi tufah yapmis bugun bu kaka cumartesi balik yedim farkli olarak baska biseyde yemedim degisik...
bende 3 e gectımPremium care kullanıyorum 3 numaraya geçtik ama bacaklarında iz bırakıyor kızımın.5.600 kilosu. Artı sabah kakasini mutlaka tasiriyor bıktım yani.elimde de 3 stogu var ve bitcek gibi değil. Napıcam böyle bilmiyorum. Yanlış mı bağlıyorum napiyorum ben ya
hem süt olsun, hem aclıgımızı alsınSurrender harikasın
Dereotlu yoğurt dedin...
Yulaf kepeği,çavdar kepeği yemek kabustu...yoğurda dereotu koydum ,kepekleride ekledim..nefisss nefisssss....
1 nomrasın
Bizim verem asisi perşembe günü yapılacak nasil geçti bebik ağladı miaşımızı olduk . rotavirüsü aşısını sordum
ya aynı gün olmalı, ya da 1 ay sonra.. e dogal olarak 1 ay sonraya kaldı.
baya agladı.. bır de cok hareketlı oldugu için biraz güç uygulamak zorunda kaldık üzerınde.Bizim verem asisi perşembe günü yapılacak nasil geçti bebik ağladı mi
Minige geçmiş olsun stresle bekliyorum artıkbaya agladı.. bır de cok hareketlı oldugu için biraz güç uygulamak zorunda kaldık üzerınde.
emzık verdım sustu bı sekılde
O zaman dün balık yidinevet bu sekılde. dün benımkınde de vardı
hem süt olsun, hem aclıgımızı alsın
Tekrar etmedi mi bi daha?evet bu sekılde. dün benımkınde de vardı
Benimkininde hep karni guruldar. Hep...Canım bizim çoğu zaman kakamız böyle, gidince doktora götürüp soracam,huzursuz uyumayan bi oğlum var, alerjiden supheleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?