2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Derece aldık..gündüz 25 derece akşam 30 derece ev..dün akşam miso vardı bide ..eviniz sıcak dedidurdular..ama hava iyiydi dün..şimdide güneşli pırıl pırıl..accık şöyle bi sokak gezsek mi
He diyodum ki , akşam tek kat alt üst ,gündüz üst iki alt kalın patiksiz ,çorap ve pofuduk ayakkabı..
Dün gece aramızda yattı ...onunda çoraplarını çıkardım ,gece sürekli kontrol ettim sıcaktı...hava alyor böylece..parmak araları alt dğişirken bakıyorum nemli oluyor bazen..amannn ne diyom ben ya

Aslinda cumartesi balik yedim ama, pazarda ayran ve sutlu tatli yedim
Ya bende balık yediğimde dikkat edeyim..kızım saçmalama ayran diyo ertesi güne..bişi olmaz ...normal normalll....emzirmeye devam et...hiç yeşil yapmadı mı atom onun gibi geçicidir..bida yapınca düzelir inşallah

Cok sicak ev, buharlasacaksiniz. Merkezi sistem sanirim, bizim evde merkezi 25 oluyordu hep, kullanilmayan odalarin petegini komple kapattik, digerlerinide gunduz kapatip, gece aciyoruz anca 23 e dustu. Uzerinde hep ust 2 kat, alt tek kat, ince pamuklu penyeler oluyor. Patik vazgecilmezimiz, ayaklari ve elleri cok usuyor bu minigin. Eldivenide eli cok usudugunde kisa sureli geciriyom isinsin diye. Yatarken ustune pamuklu ince battaniye 2 tane.
Benim aklima takilan emzirirken ustune bisey ortuyormusunuz?

İnce giydiriyorum yada yelekle destekliyorum..bir iki haftadadır örtmüyorum emzirirken çünkü hem terliyor kafası..birde herzaman örtü almayı unutuyorum..genelde emzirirken yanda yeleği falan varsa ayaklarına atıyorum..cok kat kat alışmasın öyle gidecek sonra..birde birkaç defa dışarı cıkıp gelince..daha netleştim..evde cok giyinirse dışarda ne giyicek
Ev merkezi sistem..benle alakalı bi durum yok suan yanmıyor ama ev 25 derece.. Hava sıcak bugün

Yok tatlim yesil yapmadi hic, simdi birakmis biraz daha bu normaldi ama suan mesaji duzenliyorum asil kakayi simdi birakti buyuk adam gibi ses geldi aciyorum hemen

Maxi cosi de benimkisi de uyuyabiliyor. Ama ben uzun saatler durunca sanki boynu agriyabilir gibi hissediyorum böyle one doğru eğik gibi duruyor ya. Ama sonra oyle olsa uyanır diyorum. Kafamda deli sorular xxx
Aynen cnm ben ona katip yatirmiyorum,bi yere gidecegimizde malum kullanildigi icin o zaman guzel uyuyor.ztn en uzun sure 1saat kullaniyoruz o da kuzenime giderken..yol ne kdr surerse o kadar,yoksa dedigin gbi boynu fln agriyabilir

Eveett ilk kontrolumuzden geldiikk:) masallah her seyi iyi ve yolunda,4770kg olmus pasacik..bu kiloyu da hic gostermiyor ya ince uzunduruyor minnos,sastim 1500kg alip gostermemesine..uzeri acik durmuyordu ztn bi agladi bi agladi birdaha agladi! Asida Allah yardimcim olsun benim de..

Bizimde bigundu asimiz masaallah cnm bizimki pek aglamadi bizde 5300 olmusuz ama bizimde hic belli degl

Doktordan geldik kizlar 47 gunluguz oglus 6.400 gr 60 cm olmusdoktorun agzina bakiyo laf anlatsinda dinleyim diye adama guluyo,dedikoducu oglum benimkalca usg si cekliecekti.sira cooook fazla olunca baska zamana erteledik.. Carsiyi gezdik oglumla insanlari gorunce kendimi uzaydan gelmis gibi hissettim bizden bugunluk bu kadar ha bide yarin kaynanam geliyormus. Bebege alisveris yapacakmis ,kendini affettirmeye calisiyo ama yemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…