2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Masaalah cnm bebisine insan uzunca bi sure evden cikmayinca uzayli gibi etrafa garip garip bakio

Canım maşallah bebeğine boyuda kilosuda aman nazar degmesin:)

Ustelik etrafimdaki herkes cok minik oldugunu soyluyorlar 32. Gun bugun 3340 dogdu ama haala herkes 4 kilo bile yok diyorlar icli galiba

Aynen bizimkiler de minnak bu diyorlar..bizm de 33.gunumuz bugun :) saglikli olsun da o yeter,aliyorlar uzuyorlar mutlaka daha buyuk goruncekler ilerde :)

Ustelik etrafimdaki herkes cok minik oldugunu soyluyorlar 32. Gun bugun 3340 dogdu ama haala herkes 4 kilo bile yok diyorlar icli galiba
Masallah canim bir ayda 2 kilo almis bebisin, sadece anne sutuyle mi?
Ne yiyip ne iciyorsun? Benimki sadece 660 gr almisti ilk ay kontrolunde, bu cmt tekrar tarti kontrolu var, insallah almistir, bana almamis gibi geliyor.

Masallah canim alpiskoya, guzel kilo almis

Doktor diyor 3saate emzir,her istediginde degil..oyun niyetine degil eglenmek icin degil acligini gidermek icin meme emmesi gerektigini ogrensin.. ....ile guldum adam bazen yarim saate emmek istiyor

Masallah canim bir ayda 2 kilo almis bebisin, sadece anne sutuyle mi?
Ne yiyip ne iciyorsun? Benimki sadece 660 gr almisti ilk ay kontrolunde, bu cmt tekrar tarti kontrolu var, insallah almistir, bana almamis gibi geliyor.
Tsk ederim tatlim evet sadece anne sutu ile besleniyor yediklerime gelince allah ne verdiyse yiyorum ama mutlaka rezene iciyorum ekmekten daha cok yemekleri yiyorum birazda yapidan galiba

Aynen bizimkiler de minnak bu diyorlar..bizm de 33.gunumuz bugun :) saglikli olsun da o yeter,aliyorlar uzuyorlar mutlaka daha buyuk goruncekler ilerde :)
Bi gun buyuksunuz demek bizden allaha bebislerimizi korusun canim ben minnak gorunmelerine bayiliyorum hatta hic buyumese hep bu masumlugu bu safligi kalsa diyorum

Canım maşallah çok iyi kilo almış benim bebis de bir ayda 1150 gr almış eve gelenler bu çocuk çok kilolu maşallah diyorlar şuan 4850 ama bana da minik geliyor sanki hic buyumuyorlar ama kıyafetlerden anlıyorum büyüyor sanırım ben de sadece anne sütü veriyorum göğüsleri çok büyüdü sönük ne olacak bilmiyorum bu arada kayinvaliden iyi geliyor son gidisten sonra benim ki olsa hayatta gelmez ama seni tebrik ediyorum ben de konusabilsem söyleyemiyorum iste ben dışarı çıkmayı ben de çok ozledim ya perşembe kirkimiz çıkıyor daha rahat cikariz artik havalar da bir İsinsa

Masaallah canm bebisine benim kayinvalidede aradi bebegin kilosunu sordu soyledim yine memnun olmadi siz bebek mi doguruyosunuz benim bebeklerim hep 5 kilo dogdu diyo ne olmasini bekliyosa bebegin

Tsk ederim tatlim evet sadece anne sutu ile besleniyor yediklerime gelince allah ne verdiyse yiyorum ama mutlaka rezene iciyorum ekmekten daha cok yemekleri yiyorum birazda yapidan galiba
O zaman tekrar masallah :) rezene bende iciyorum, lactamil, lactabol, mamsel tee Allah ne verdiyse iciyorum, yemek olayina pek dikkat edemiyorum, yalniz ve aglak bi bebe olunca basindan ayrilamiyom, kendimi sivi tuketimine verdim. Bebislede alakali bi durum sanirim, bizimki 1 saat memede duruyor ama toplasan 5 dk emiyor geri kalanini uyuyor, malum baska yerde uyuyamiyor cunku :)

Kiyamam yaa aglayan cocuk cok zor sukur ki emiyor benm ilk bebegim asla emmek istemiyordu aglamaktan mosmor oluyordu kolikti o yuzden bilirim aglayan bebegin zorlugunu allah yardim etsin saglik versin

Masaallah canm bebisine benim kayinvalidede aradi bebegin kilosunu sordu soyledim yine memnun olmadi siz bebek mi doguruyosunuz benim bebeklerim hep 5 kilo dogdu diyo ne olmasini bekliyosa bebegin

Dogum kilosu kotu degilmis ki bnmki de 3525 dogdu ve su an icin de iyi gidiyo..seninki de masallah iyi,onemli olan sonrasinda beslenmesi nasil,kilo alimi nasil.. Sukur saglikli ya opup basina koysun kilolari Amann bu kv ne istio anlayamicaz sanirim asla

Sorma dogdugunda ay nasil zayif cok kucuk hic mi babana cekmedin deyip durdu sutum gelsin diye esime yesillik aldirdim amaann biz eskiden bogazimiza yiyecek bisey bulamiyoduk nasil sutumuz oluyodu diyo bir ayda 2 kg yakin almis ama begenmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…