- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.701
ohoo sen baya baya marifetlısinkıazz ekmeğimide kendim yaparem...söke 7 tahıllı unla...yoğurt ekmek sabah sabah harka oldu
Şimdi bi nutella sürim tatlı tatlı
yok emzik verdım bu seferhaydiii bitti gittiiii....şifa oldu inşallah..
Memeni nasıl verdiğini bilemedin dimi
Homhom emmiştir
evet agızdan. ama adı aşı işteRota ağızdan veriliyormuş..aşı değil
Bizde atladık hemen ay sonu doktora söyleyeceğiz...
Yaptırceezz
1 ay önce vardı tahlıl falan yapıldı bişi çıkmadı.Tekrar etmedi mi bi daha?
aslında tek sorun o anı görmek, onun dısında pek sorun olmuyor.Minige geçmiş olsun stresle bekliyorum artık
haftada 2 gün yıyorum düzenli şekilde.O zaman dün balık yidin
aynen.Benimkininde hep karni guruldar. Hep...
baya sıcakmıs sizin ev.Derece aldık..gündüz 25 derece akşam 30 derece ev..dün akşam miso vardı bide ..eviniz sıcak dedidurdular..ama hava iyiydi dün..şimdide güneşli pırıl pırıl..accık şöyle bi sokak gezsek mi
He diyodum ki , akşam tek kat alt üst ,gündüz üst iki alt kalın patiksiz ,çorap ve pofuduk ayakkabı..
Dün gece aramızda yattı ...onunda çoraplarını çıkardım ,gece sürekli kontrol ettim sıcaktı...hava alyor böylece..parmak araları alt dğişirken bakıyorum nemli oluyor bazen..amannn ne diyom ben ya
maşallah tospişeEveett ilk kontrolumuzden geldiikk:) masallah her seyi iyi ve yolunda,4770kg olmus pasacik..bu kiloyu da hic gostermiyor ya ince uzunduruyor minnos,sastim 1500kg alip gostermemesine..uzeri acik durmuyordu ztn bi agladi bi agladi birdaha agladi! Asida Allah yardimcim olsun benim de..
hay maşşallah tosunaDoktordan geldik kizlar 47 gunluguz oglus 6.400 gr 60 cm olmusdoktorun agzina bakiyo laf anlatsinda dinleyim diye adama guluyo,dedikoducu oglum benim kalca usg si cekliecekti.sira cooook fazla olunca baska zamana erteledik.. Carsiyi gezdik oglumla insanlari gorunce kendimi uzaydan gelmis gibi hissettim bizden bugunluk bu kadar ha bide yarin kaynanam geliyormus. Bebege alisveris yapacakmis ,kendini affettirmeye calisiyo ama yemezler
Doktordan geldik kizlar 47 gunluguz oglus 6.400 gr 60 cm olmusdoktorun agzina bakiyo laf anlatsinda dinleyim diye adama guluyo,dedikoducu oglum benim kalca usg si cekliecekti.sira cooook fazla olunca baska zamana erteledik.. Carsiyi gezdik oglumla insanlari gorunce kendimi uzaydan gelmis gibi hissettim bizden bugunluk bu kadar ha bide yarin kaynanam geliyormus. Bebege alisveris yapacakmis ,kendini affettirmeye calisiyo ama yemezler
maşallah tospişe
niye agladı ki?
ooo işin var seninHeralt acmada ve kiyafet degistirmede agliyor firlama ,kontrolde de ciplak kalinca baya..hic durmadi zipir
Yolda yurumeyi unutmussun diyo esimona ceza olarak kahvalti hazirlatip, bulasik makinesini bosalttirip mutfagi süpürttüm
Bi im 9 martBizim 10 mart. .şimdiden yusuf yusuf um ...herkese yapmıyormus ama tedbir şart
Balığın pullarıdır o parlayan
Gorunce korktum birden, simdi baya kaka yapti ustu parliyodu ama duzgunmu degilmi anlayamadim
İcine atip kanser olacagima, disima atip konser olsun felsefem buCanım maşallah çok iyi kilo almış benim bebis de bir ayda 1150 gr almış eve gelenler bu çocuk çok kilolu maşallah diyorlar şuan 4850 ama bana da minik geliyor sanki hic buyumuyorlar ama kıyafetlerden anlıyorum büyüyor sanırımben de sadece anne sütü veriyorum göğüsleri çok büyüdü sönük ne olacak bilmiyorum bu arada kayinvaliden iyi geliyor son gidisten sonra benim ki olsa hayatta gelmez ama seni tebrik ediyorum ben de konusabilsem söyleyemiyorum iste ben dışarı çıkmayı ben de çok ozledim ya perşembe kirkimiz çıkıyor daha rahat cikariz artik havalar da bir İsinsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?