- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.721
Ben cok memnunum vok sut yapiyokızlar aranızda humana kullanan var mı
memnun musunuz
Maşallah en tosuncuk bebiş sizsiniz heralde
Ben sadece anne sütüyle besliyorum. Süt kalitesi arttirmak amaciyla her gun 1 bardak lactamil iciyorum tavsiye ederim .. Galiba en tospik biziz
Ahaahhahahaİcine atip kanser olacagima, disima atip konser olsun felsefem bubunlar küsmüyor anacim keşke küsseler
Canim humana rexene ic.bide et cok sut yapiyoKizlar sutum nerdeyse hic yok 32 gunluk olduk doktorlara kalirsa mamayi birak diyo bebegim acliktan aglio soramiyorum kimseye mama verenler ne sıklikta ve kac olcek veriyosunuz
Ahaahhahaha
Ahahahhaha
Ahahahaha
Allah belanı vermesin karı senin
Alemsin ya çok guldum çok yasa emiİcine atip kanser olacagima, disima atip konser olsun felsefem bubunlar küsmüyor anacim keşke küsseler
Ne gıcık kadınMasaallah canm bebisine benim kayinvalidede aradi bebegin kilosunu sordu soyledim yine memnun olmadi siz bebek mi doguruyosunuz benim bebeklerim hep 5 kilo dogdu diyo ne olmasini bekliyosa bebegin
Acaba baliktan mi oluyo? Sende yiyodun.1 ay önce vardı tahlıl falan yapıldı bişi çıkmadı.
2 gün önce oldu işte. yogundu bu sefer.
balgamı o sekılde atıyorlarmıs, eger sorun yoksa tabi.
Bide salya basladi yeni yeni...aynen.
Allah iyiligini versinBalığın pullarıdır o parlayan
800 cok fazla degil mihey...
nuna pepp bebek arabası ve nuna pipa oto koltuğu 800 tl buluyor..kafam çok karışık yaaa...
bi el atıverin bana...oto koltuğuda lazım bize bebek arabasıda
ucuz olanlar rahat olmayacak...
ya ement bende şaşırdım kaldım...e doğudan batuya araba ile gideriz..2 günde araba koltugu 25 kiloya kadar en uygunu...ee arabada lazım bakıyorum oda 500 oofff800 cok fazla degil mi
Insallah onemli bisey degildir canim... Neden idrar tahlili vermistiniz?Kizlar bebegimin idrar tahlilinde bol miktarda kalsiyum oksalat kristali gorulmus. Doktoruna ulasip soramadim, ciddi bisey mi diye. Bobrek tasi ile ilgiliymis bu kristal, ultrasonla bakmislardi bisey yoktu ama nerden cikti bu kristaller. Duyaniniz var mi boyle bisey bebekte?
Uykusuz olan o degil sensin :)Sesli ortamda hic uyumuyor, onu farkettim bende. Normalde emerek uyuyakali mesela dun kardesimdeydik, kalabalikta o kdr emzirdim. Gozunu kapamadi hic. Eve gelip yatak odasina gecip emzirince ilk saniyede yumdu gozlerini, besigine atinca da 5.dk da actibenim anlamadigim uykusuz nasil dayaniyor bu kadsr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?