2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aşıyı kolay atlattik diye seviniyordum, kursagimda kaldi. Son yarim saattir atesi yukselmeye basladi. Caprol mu ne bi surup verdim. Insallah daha fazla yukselmez. Allah dermansiz dert vermesin, bebislerimizi korusun...
Canim kan tahlili yaptır kalsiyum ve albumin baktır muhtemelen verdiğin dvit 3 vitamini fazla gelmiş bebegine

Canım kan tahlili yaptırın kalsiyum ve albumin baktirin muhtemelen verdiğin dvit 3 vitamini fazla gelmiş bebise

Kızlar bebegim parmaklarini emiyor emzigi de veriyorum ama devamli düşüyor ağzından atıyor yani. Düştügu gibi parmaklara yumuluyor şak şuk istahla emiyor bende baş parmagini keşfedip emmeye başlar mi diye korkuyorum şimdi. Sizce eldiven mi taksam devamli. Çünkü ben eldiven hiç takiyorum 63 günlüğüz. Akla ihtiyacım var...

Benimki de emiyor eldiven takmiyorum tamam da

Uykusuz olan o degil sensin :)

Onlar gün içinde yat kalk yat kalk ooo:)

Bir de büyüme atağı denen bir kavram var onu araştırsana.
Dogru diyon o emerken, kucagimda gazini cikarirken falan surekli uyuyor. Zaten 1 saate yakin emdigini varsayarsak ve 1,5 saatte birde memede dersek, epey uyuyor bizimki :)
Buyume atagina baktim ama bizimki hep boyle oldugu icin, huy artik yada idrarinda kristaller cikmis belki bi derdi var gercektende o yuzden uyumuyor ve mizir mizir. Insallah yoktur.

Canım kan tahlili yaptırın kalsiyum ve albumin baktirin muhtemelen verdiğin dvit 3 vitamini fazla gelmiş bebise
Dvit de yarim yamalak verdim sayilir, cogunlukla unuttum, verdigimdede 3 damla. Kan vermekte iskence, uzamis sarilik muhabbetine aldilar yavrum mahvoldu aglamaktan. Yrn dr hastanede olcakmis, bakalim ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…