- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.741
Banada bi araba koltugu lazim, ucuz yolluya ement bende şaşırdım kaldım...e doğudan batuya araba ile gideriz..2 günde araba koltugu 25 kiloya kadar en uygunu...ee arabada lazım bakıyorum oda 500 oofff
Banada bi araba koltugu lazim, ucuz yollu
Sana özeldenmesaj attım. AnkaradaySan bende 2 tane var fiyatta anlasirizBanada bi araba koltugu lazim, ucuz yollu
Maşallah cadiya.. çok tatlı bunlar yaa insanın yiyesi geliyo:))Emzirirken o aradan parmaklarina dokunuyodum. Kac kere yakaladim, Ogrenmis cadi simdi kendi cikariyo parmagini
Canim kan tahlili yaptır kalsiyum ve albumin baktır muhtemelen verdiğin dvit 3 vitamini fazla gelmiş bebegineAşıyı kolay atlattik diye seviniyordum, kursagimda kaldi. Son yarim saattir atesi yukselmeye basladi. Caprol mu ne bi surup verdim. Insallah daha fazla yukselmez. Allah dermansiz dert vermesin, bebislerimizi korusun...
Pardon canım yanlışlıkla sana yazdimAşıyı kolay atlattik diye seviniyordum, kursagimda kaldi. Son yarim saattir atesi yukselmeye basladi. Caprol mu ne bi surup verdim. Insallah daha fazla yukselmez. Allah dermansiz dert vermesin, bebislerimizi korusun...
Canım kan tahlili yaptırın kalsiyum ve albumin baktirin muhtemelen verdiğin dvit 3 vitamini fazla gelmiş bebiseKizlar bebegimin idrar tahlilinde bol miktarda kalsiyum oksalat kristali gorulmus. Doktoruna ulasip soramadim, ciddi bisey mi diye. Bobrek tasi ile ilgiliymis bu kristal, ultrasonla bakmislardi bisey yoktu ama nerden cikti bu kristaller. Duyaniniz var mi boyle bisey bebekte?
Benimki de emiyor eldiven takmiyorum tamam daKızlar bebegim parmaklarini emiyor emzigi de veriyorum ama devamli düşüyor ağzından atıyor yani. Düştügu gibi parmaklara yumuluyor şak şuk istahla emiyor bende baş parmagini keşfedip emmeye başlar mi diye korkuyorum şimdi. Sizce eldiven mi taksam devamli. Çünkü ben eldiven hiç takiyorum 63 günlüğüz. Akla ihtiyacım var...
Ben medisana kullaniyorum memnunumKizlar cokmacil ates olcer tavsiyesine ihtiyacim var. Mumkunse temassiz olanlardan
Insallah canim. Uzamis sarilik varya o yuzden istemislerdi.Insallah onemli bisey degildir canim... Neden idrar tahlili vermistiniz?
Dogru diyon o emerken, kucagimda gazini cikarirken falan surekli uyuyor. Zaten 1 saate yakin emdigini varsayarsak ve 1,5 saatte birde memede dersek, epey uyuyor bizimki :)Uykusuz olan o degil sensin :)
Onlar gün içinde yat kalk yat kalk ooo:)
Bir de büyüme atağı denen bir kavram var onu araştırsana.
Insallah canim insallahLimonluzencefil insallah korkulcak bise degildir keske bilsem de cvplasam .. Ama ultrasonda fln gorulmediyse bise insallah korkulcak bise degil..
Dvit de yarim yamalak verdim sayilir, cogunlukla unuttum, verdigimdede 3 damla. Kan vermekte iskence, uzamis sarilik muhabbetine aldilar yavrum mahvoldu aglamaktan. Yrn dr hastanede olcakmis, bakalim ne dicek.Canım kan tahlili yaptırın kalsiyum ve albumin baktirin muhtemelen verdiğin dvit 3 vitamini fazla gelmiş bebise
Emzirirken o aradan parmaklarina dokunuyodum. Kac kere yakaladim, Ogrenmis cadi simdi kendi cikariyo parmagini
Bugün bekle istersen ....bişey olmaz dedi ebe ama yine de yaptirmayin demişti ....Kızlar bebeğin 1.ay aşısınndan sonra banyo yaptırılıyor mu? Bugün aşı olduk yaptırsam bitşey olur mu?
Canım biz de idrar tahlili yaptiricaz3nasil aldılar idrari benim bebeğim kızDvit de yarim yamalak verdim sayilir, cogunlukla unuttum, verdigimdede 3 damla. Kan vermekte iskence, uzamis sarilik muhabbetine aldilar yavrum mahvoldu aglamaktan. Yrn dr hastanede olcakmis, bakalim ne dicek.
hiç bilmiyorumAcaba baliktan mi oluyo? Sende yiyodun.
ara sıra bızde de oluyor.Bide salya basladi yeni yeni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?