- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.881
Besiktastan baska semte geldim. Yine alisamiyosun istanbul ici bileSağlık olsun .ben de angaraya alışmış deilim .hele ki istanbul Beşiktaş tan sonra
Sen sıraylan okuyageliltifat ediyosunn
Besiktastan baska semte geldim. Yine alisamiyosun istanbul ici bile
Bende uyucam ... Biri sagimda horluyo, digeri solumda minnos minnos sesler cikariyoSen sıraylan okuyagel
Ben uyucam ...
Deli karı-kocalar sizi
Offff ben artik yasamak istemiyorumki istanbuldabağa bah...
Şımarma istanbulumdasın...
Ben nedem be
Tuvalettemisin suan?Bugün çok osurdum
Hayaller paris, hayatlar musGeçen sene bu zamanlar romadaydik eşimle tey teyyy hepsi hayal oldu en az 3 sene gidemeyiz bebisle
Canım bizim doktorumuz artık öyle uyandırmayın ne kadar uyursa uyusun dedi kilo alımı gayet iyi olduğu için. Bizimki de henüz 35 günlük
Yalnız mesajı geri kaybettim etiketleyemedim. Birisi bebeğinin 10 saat uyuduğunu yazmış hasta oldum yaaaamaşallah
Yaa bende istiyorum...MUTLAKA OKUYUN
Anneler...
Az önce küçükizler den aldığımız kalıbı çıkardık..eşimde bende ağladık...harika birşey...minicik eli tırnakları kıvrımları boğumları avcumuZdaydı...
Beebeğime bence en güzel hediye..fotoğraf ve videoda dokunamaz ama büydüğü eşşek kadar olduğu bir zaman belki ben ölmüş bile olabilirim dokunup ağlar belki kendi eline
Kıvrımlarına dokunur...
Nolur sizde yapın.ayakta yaptık ama aceleden iyi karamadım..eli gibi tam değil ama oda harika oldu..bide anne bebek alcak eşim..
Foto atarım size isterseniz..ama bi bakın ..
Çok duygulandım...
Uyucakken size yazıyorum..
Ne olur kaçırmayın sadece bi girin fiyatlarıda uygun..
Başka sitelerdende bakın aman beni reklam yapıyo sanmayında..
Altın rengine boyucaz bir kaç gün sonra..
Eminim sizinde gözleeiniz dolacak...
Ay şaka bile yaptık pipisini yapalım diyebak ya bide gülüyorum..
Hep bu dr lar iste takıntılı yaptıSerum fizyolojik damlatiyoz zarari olmuyoda anne sutunun ne zarari olacak allasen...
Foto isterizzzMUTLAKA OKUYUN
Anneler...
Az önce küçükizler den aldığımız kalıbı çıkardık..eşimde bende ağladık...harika birşey...minicik eli tırnakları kıvrımları boğumları avcumuZdaydı...
Beebeğime bence en güzel hediye..fotoğraf ve videoda dokunamaz ama büydüğü eşşek kadar olduğu bir zaman belki ben ölmüş bile olabilirim dokunup ağlar belki kendi eline
Kıvrımlarına dokunur...
Nolur sizde yapın.ayakta yaptık ama aceleden iyi karamadım..eli gibi tam değil ama oda harika oldu..bide anne bebek alcak eşim..
Çok duygulandım...
Ben her gün çok osuruyomBugün çok osurdum
MUTLAKA OKUYUN
Anneler...
Kıvrımlarına dokunur...
Çok duygulandım...
aksam karanlik odada telefonun el fenerini aciyorum, duvara ellerimizle golgeler yapiyoruz cok egleniyo
birileri hemen kib yapmıs da ondanBuraya link yazınca niye hep sorun oluşuyor
Ben her gün çok osuruyom
Sör,yapıyorum ve artıyor..selamlar, e bebekten 2 li tulum almıstım. ulen hala bol gelıyor yaa
sankı 2 aylık bebek olacak 8-9 kilo
az dar yapaydınız ya şunu.. kalça usg sı için kontrole gıdıcez bugün.
bol bol marul, dereotu, yeşil sogan yiyin ve üzerine su içip dinlenin.
ya da bebiş uyuyunca 1 saatte olsa uyuyun
sütünüzün arttıgını o gün göreceksınız! ee tabii sagarsanız bır de daha artar. göğüsleri hep boş bırakın
bebişlere gece için 2 öğün hazırlasanız, hem ne kadar içtiğini görürsünüz, hem karnı fazla tok olur, hem de uyku saatı uzar.
sabaha kadar da sızın göğüsler dolar
sonra yıne boşalt :=) böyle kısır döngü işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?