- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.841
Nereeee gittin niegaraya mıEvenflo markası dayton Ohai dan Niagara ya gitmişilgimız var beybi ile
Kargo ile gider mi ki bi soranm bakam
2 aylık olduk hala baby më pamukla siliom.tas su pamuk nereye kadar .allah razı olsun.bitince bende alamBaby me ıslak mendil harijaaa harikaaa kadınlarrrrr
Pişik yok,pratik harika rahatlık..
Ben çok gezdim eşim sağolsun farklı zamanlarda daha da geZecem nasipseNereeee gittin niegaraya mı
Len o şelaleyemiii
Aha bana bişi oliğğ
Yaa muş izmir yolu 3 yıl oğluş pincek
0-25 800 tl beğendiğim ..
Anam anlamıyorum netten de...burda bi boh yok...yorum oku al canım cıkıo
Sağolasın. Allah kimseye yavrusu ile imtihan etmesinçok geçmiş olsun .
Insallah oyledir canim. Bende oyle olmasini umit ederek bugun guzelce yikayip, sungerle temizledikten sonra ornek alip yolladim hastaneye.Bence ona kaka dan bulaştı. Ben o poşetler den takar len önce sildim Batı konla sonra yıkadım su ile sora taktım .ona rağmen benim Afacan hepsine hem piş hem kaka yaptı. Sonunda da sonda ile aldı Dr. Ins bişey yoktur
Trip ya muş ptt ye gönderirsen2 aylık olduk hala baby më pamukla siliom.tas su pamuk nereye kadar .allah razı olsun.bitince bende alam
Biz 2 aylık olacağız hala var .sıkma canını hiç bişeyi yoktur bebeğin inş.Insallah oyledir canim. Bende oyle olmasini umit ederek bugun guzelce yikayip, sungerle temizledikten sonra ornek alip yolladim hastaneye.
Sonda ile de yazik olmus senin bebise. Bizimde basimiza bu uzamis sarilik muhabbetine geldi bunlar. Internette idrar yolu enfeksiyonunu okudum boyle kucuk bebislerde bi belirti oluyormus oda, enfeksiyonun kendisi sariligi uzatiyormus. Ondan biraz canim sıkıldı ama insallah oyle degildir.
Yalancı agliyor anladimgaz sancısı, açlık, can sıkıntısını anlıyorum :=)
gaz sancısı genelde uykuda yakalıyor ve basıyor çığlığı.
açlıkta da baya gıcık aglıyor, aşırı açsa kımse susturamıyor.
canı sıkıldıgında yalancı aglıyor, anlıyorsun yani yalandan agladını
Malta adasına gidicez fi tarihindeBen çok gezdim eşim sağolsun farklı zamanlarda daha da geZecem nasipse
Geçen sene bu zamanlar Paris'te y dim.mayısta Belçika hollanda Amsterdam yaptım. .inş sende bi vesileyle bol bol gezersinMalta adasına gidicez fi tarihindehayal hayal...
Sapancadan muşa gelince benim devreler yandı
3 yıl sonra muğlaya gidicez
Geçen sene bu zamanlar Paris'te y dim.mayısta Belçika hollanda Amsterdam yaptım. .inş sende bi vesileyle bol bol gezersinMalta adasına gidicez fi tarihindehayal hayal...
Sapancadan muşa gelince benim devreler yandı
3 yıl sonra muğlaya gidicez
Taam sana yollayım evde boş boş duracağı na bi işe yarasın .özelden adres at .bende hesap num. Yollarım sanaTrip ya muş ptt ye gönderirsenalayım ya..0-13 kilo ..sonra 25 alırız..
Bebek arabası alınca otoyu ertelediydik
Onuda nuna pepp aldık bakalım oerşembeye geliyor
90 a hesap no verirsin alırım ben..bide kargo ptt den ptt şubeye çok tutmuo
Allah razı olsun...3 gündür oto koltuğu araba bakmaktan netide bitirdim
Seni bana Allah mı gönderdi
Geçen sene bu zamanlar Paris'te y dim.mayısta Belçika hollanda Amsterdam yaptım. .inş sende bi vesileyle bol bol gezersin
Taam sana yollayım evde boş boş duracağı na bi işe yarasın .özelden adres at .bende hesap num. Yollarım sana
bakiyooo m zaten bu yıl bebek seviyoz.önceki yıl 10 yılın balayini yaptik
Otur bebeğ bak....
Geçen sene bu zamanlar romadaydik eşimle tey teyyy hepsi hayal oldu en az 3 sene gidemeyiz bebisleGeçen sene bu zamanlar Paris'te y dim.mayısta Belçika hollanda Amsterdam yaptım. .inş sende bi vesileyle bol bol gezersin
Tamam canım bende en kisa zamanda yollarım sana .yarın kalça USG si var bebisin
Ayın 15 i maayış günü... O gün yollarım parayı...
Bizde 3 yıl içinde göreve gidece z inş yurt dışına bakalım neresi olacakGeçen sene bu zamanlar romadaydik eşimle tey teyyy hepsi hayal oldu en az 3 sene gidemeyiz bebisle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?