- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.901
inşallah 6. aya kadar yeterız mınnoşlara. fazla vermıyordum ama artık 100-110 cc içiyorSör,yapıyorum ve artıyor..
Gece uyumadan önce meme emiyor azıcık sonra biberonla veriyorum uyuyor...
Gece kıpırdanıyor biberonla veriyorum uyuyor ...çok etkili...
Kıb nebirileri hemen kib yapmıs da ondan
Bugün sabaha karşı sağdım yine..onu ikiye bölüyorum..ama aşı vuruldu uyudu çokinşallah 6. aya kadar yeterız mınnoşlara. fazla vermıyordum ama artık 100-110 cc içiyor
önceden sagardım 3-4 öğün cıkardı
şimdi gece 2 öğün çıkarsam sevınıyorum
sürekli memede tabii ki benımkı gündüz. gece yapıyorum o işi artık
Biz gittik USG ye çok şükür normalmisselamlar, e bebekten 2 li tulum almıstım. ulen hala bol gelıyor yaa
sankı 2 aylık bebek olacak 8-9 kilo
az dar yapaydınız ya şunu.. kalça usg sı için kontrole gıdıcez bugün.
bol bol marul, dereotu, yeşil sogan yiyin ve üzerine su içip dinlenin.
ya da bebiş uyuyunca 1 saatte olsa uyuyun
sütünüzün arttıgını o gün göreceksınız! ee tabii sagarsanız bır de daha artar. göğüsleri hep boş bırakın
bebişlere gece için 2 öğün hazırlasanız, hem ne kadar içtiğini görürsünüz, hem karnı fazla tok olur, hem de uyku saatı uzar.
sabaha kadar da sızın göğüsler dolar
sonra yıne boşalt :=) böyle kısır döngü işte
Gece biberonla nasil veriyorsun kalkıp ısıtmak falan zaman alıyor zaten minik agliyor fırsat bulamıyorum mecbur emziriyorum sagdiklarimi gündüz verebiliyorum ancakselamlar, e bebekten 2 li tulum almıstım. ulen hala bol gelıyor yaa
sankı 2 aylık bebek olacak 8-9 kilo
az dar yapaydınız ya şunu.. kalça usg sı için kontrole gıdıcez bugün.
bol bol marul, dereotu, yeşil sogan yiyin ve üzerine su içip dinlenin.
ya da bebiş uyuyunca 1 saatte olsa uyuyun
sütünüzün arttıgını o gün göreceksınız! ee tabii sagarsanız bır de daha artar. göğüsleri hep boş bırakın
bebişlere gece için 2 öğün hazırlasanız, hem ne kadar içtiğini görürsünüz, hem karnı fazla tok olur, hem de uyku saatı uzar.
sabaha kadar da sızın göğüsler dolar
sonra yıne boşalt :=) böyle kısır döngü işte
Gece biberonla nasil veriyorsun kalkıp ısıtmak falan zaman alıyor zaten minik agliyor fırsat bulamıyorum mecbur emziriyorum sagdiklarimi gündüz verebiliyorum ancak
Bu gece yapayım bakayım becerebilecekmiyimbenimki kıpırdamaya başlayınca fırlıyıp hazırlıyom kız...böylece sıcacık vücudu soğumuyo
En iyi yer izmir mis .değerini bilemedimBesiktastan baska semte geldim. Yine alisamiyosun istanbul ici bile
En iyi yer izmir mis .değerini bilemedim
Küçükizler. ComPembedon5 kocama gosterdim bizde yapalim dedi. Nerden ne kadara aldin canm
Tamam canim kocam alcakKüçükizler. Com
Farklı secenekler mevcut...
Bida alcaz
Güle güle giysin minnoşİtinayla kaynana soyulup soğana çevirilir
Ahahahahahhaİtinayla kaynana soyulup soğana çevirilir
Canım sen yine bir doktora görün beNormal dogum yapan arkadaslara sorayim,benim uc dikisim vardi ortadakidusmus ama ustteki ve alttaki duruyor. Acima yapmiyor zorlarsam anca ama ustteki dikisin etrafinda bosluk var..yani et simsiki sarmalamamis..o dikis dusse o kisimkaynar mi acaba kafama takildi cok..oyle kontrol de etmiyordum duzenli..sanki dikis dusunce orasi acik kalcakmis gbi bi his olustu..
Canım evet azaldı ama var hala sarılık inşallah geçer evet canım ankaradayim ben doğumu memorialda yaptım doğumdan sonra da oraya gittim bir kaç kez ama çok pahalı geldi şuan doktor arıyorum ama bulamadım henüz sen canım kCanım sarılık varsa sık emmesi gerekebilir. Bizim de ilk başlarda vardı sarılık. O zmnlar 2 saatte bir emziriyordum kesin.. Sen de ankaradasın glb. Hangi hastaneye götürüyorsun bebişi?
Maşallah çok güzel şeyler almış kendini affettirmis senin kaynanaİtinayla kaynana soyulup soğana çevirilir
Maşallah çok güzel hepsi de senin kaynana affettirmis kendiniİtinayla kaynana soyulup soğana çevirilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?