2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ahahahahahha
Ahahahahahahaha
Mikkkkkropsun sen
Ahahahahahaah
iltifat saydım

biz gittiğimizde 1 tane çeyrek kopardık bedavaya gitmeyin

Süpersin bacım senden ders almamız lazım
banada hediye almış

Bende herifi gazliyorum, toplu bi para aldirticam
herifler gazla çalışıyor bacım

Kesinlikle çok güzel bir hatıra. Ben 10 günlükken yaptım ayak izini. 1 aylıkken de ellerini ve tekrar ayaklarını yaptım :) çerçeve içine yapıştıracağım.

Doğumda ayak izini de almışlardı. Benim de doğduğum gibi alınan ayak izim ve resmim var. Yanyana onun hatıra kutusunda ekleyeceğim :)

Kendi doğum kartıma ve doğum bilekliğime bakınca çok farklı hissediyorum. eminim o da büyüyünce senin de söylediğin gibi her noktasına ayrı bakar :)

Yaza bida alcam ..
Ne gadan güzel...her anınıdoya doya yaşıyorum sinef
Nanananannana
Nannaaañnaanan

Yaza bida alcam ..
Ne gadan güzel...her anınıdoya doya yaşıyorum sinef
Nanananannana
Nannaaañnaanan
:) valla şimdi Bebek olmak varmış. Her türlü hatıra itina ile hazırlanır. Anacıklar 10 numara 5 yıldız

Bir de boyalar var onlara da bak bence. Kartonu 12ye bölüp her ay bir iz ekleyip çerçeve yapabilirsin :)

Kizlar ya 2 aylik bebitolariniz ne kadar sure ile memede kaliyor? Biberonla kac cc iciyorlar?
canım yarım saat sürüyor iki memeyi emmesi benimki bayaa bi ehlikeyifte biberonu 3 cc (70 cc'ye tekabül ediyor)günde üç kere veriyorum..hele gece yatarken verdiğim çok işe yarıyor uzun süre uyanmıyor bu sayede..bide biberon kullanma memeyi bırakır demişlerdi alakası yok en azından benim bebeğim sorun çıkarmadı çok şükür,emiyor beni de

Bende su bazlı zararsız bıya var ama...emin değilim ki..

Taş boyası..
El izi yapıcam eşim ben ve oğluşun
Araştırmaktan yılmadım ..

merhabalar güzel anneler :)
galiba kırkını doldurmayan bir iki kişi kaldı. bişey soracağım. size doktorunuz kırk çıkmasından bahsetti mi? kırkında baya kan gelir demişti. ona denirmiş. gelirse adetlerin düzenli olur dedi. benim birkaç gün önceden gelmeye başladı. yoğun değil ama adet kanaması gibi. ağrısı da oldu hatta. şuan belim bile ağrıyor. bugün kırkımz.

@msg38 @yakamoz88
Benim 24. Gün kesildi bi daha da gelmedi canım 44 bugün

@msg38 @yakamoz88

Benim 24. Gün kesildi bi daha da gelmedi canım 44 bugün
benim hep geldi. bazen sarı bazen kahverngi gibi falan. kırka birkaç gün kala kırmıza döndü işte. doktor 45 günde sürebilir demişti. bakalım yarın ne olacak..
dediği gibiyse adetlerim düzenli olacak diye seviniyorum açıkcası. :)

2. Ayini dolduran anneler bebisleriniz gündüz ve gece uykulari nasil? Kaçar saat uyuyor lar. Gündüz hangi saatlerde uyuyor lar?

Kızlar bugun bebegim kakasini sıvı yapıyor rengi sari ishal mi oldu bilemedim gaz da bunaltiyor geceden beri uyumadi kıvranıp duruyor ne yapacağını bilemedim ateşi de yok üstelik ben kabizim bir kacgundur bebis niye boyle oldu bir de önceden her bez de kakamiz oluyordu simdi azaldı 39 gün olduk bugün

benimkinin çoğunluk hep öyle. yani aslında hep öyle. sıvı ve sarı. bazen bir saat arayla yapıyor. bazen altı saat arayla. hala bir düzeni yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…