- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.941
Gece 11-12 gibi uyuyo 6 gibi ya mizirdiriyo ben meme veriyorum yada uyanmazsa ben tikiyorum. 9 ve 12 de tekrar besliyorum. Sonra gece yatana kadar gunduz sadece sekerleme yapardi, 1 haftadir uyut beni diye kiyameti kopariyo mecbur uyuytuyorum, yatinca susuyo2. Ayini dolduran anneler bebisleriniz gündüz ve gece uykulari nasil? Kaçar saat uyuyor lar. Gündüz hangi saatlerde uyuyor lar?
Benim sut hala sari ya. Dolaba koyunca ustu kaymak bagliyo resmen. Sari yada beyaz olunca ne oluyo acabaAtom 3-5 dakka...ama hızlı ..biberonla günde iki kere veriyorum 70-80 cc ..tam bilmiyorum ama süt yağlandı galiba beyaz beyaz
Bende hem biberon hem meme veriyorum. Aliyo valla. Gerci dunden beri biberona bi soguk yaklasiyo diliylen oynuyo falan. Iki memeyi birden mi veriyosun bir ogununde?canım yarım saat sürüyor iki memeyi emmesi benimki bayaa bi ehlikeyiftebiberonu 3 cc (70 cc'ye tekabül ediyor)günde üç kere veriyorum..hele gece yatarken verdiğim çok işe yarıyor uzun süre uyanmıyor bu sayede..bide biberon kullanma memeyi bırakır demişlerdi alakası yok en azından benim bebeğim sorun çıkarmadı çok şükür,emiyor beni de
Kızlar bugun bebegim kakasini sıvı yapıyor rengi sari ishal mi oldu bilemedimgaz da bunaltiyor geceden beri uyumadi kıvranıp duruyor ne yapacağını bilemedim ateşi de yok üstelik ben kabizim bir kacgundur bebis niye boyle oldu bir de önceden her bez de kakamiz oluyordu simdi azaldı 39 gün olduk bugün
Bende hem biberon hem meme veriyorum. Aliyo valla. Gerci dunden beri biberona bi soguk yaklasiyo diliylen oynuyo falan. Iki memeyi birden mi veriyosun bir ogununde?
saol tatlim alpiskoya selamlarSenin kiz tam bicirik bak haa bayiliyrm aranizdaki iliskiye :) ve de simdiden istediklerini nasil da yaptirtiyo sana :) atommm yandinn atomm :)
merhabalar güzel anneler :)
galiba kırkını doldurmayan bir iki kişi kaldı. bişey soracağım. size doktorunuz kırk çıkmasından bahsetti mi? kırkında baya kan gelir demişti. ona denirmiş. gelirse adetlerin düzenli olur dedi. benim birkaç gün önceden gelmeye başladı. yoğun değil ama adet kanaması gibi. ağrısı da oldu hatta. şuan belim bile ağrıyor. bugün kırkımz.
Tuh gece 12 sabah 10 olsaymış o tadından yenmezmişnesli_ankara06 bendim yazan :) ama ilk defa çocukla ilgili korktum. Sekeri mı düştü ne oldu diye. Süt sağdım ağzına tıktım içmedi, meme verdim yok. Banyoya soktum uyandı. Sonra sağılmış süte yapıştı ardından da memeye. Ama bunu öğlen 14:00 de uykuya dalarak yapınca bana faydası olmadı. Gece olsa birlikte uyurduk :)
saol tatlim alpiskoya selamlaray oyle deme babasi da oyle diyo pesinde dolanirim artik ben bunun
Cok cadi ya yatirmiyon diye agliyo bide
Bende su bazlı zararsız bıya var ama...emin değilim ki..
Taş boyası..
El izi yapıcam eşim ben ve oğluşun
Araştırmaktan yılmadım ..
Allah allah benim doktor 15 dk bi göğüs 15 dk diğer gogus dedi 3 saat arayla. Ama benimki ne 3 saati devamli gogsumde uyuyor emiyor uyaniyor yani gogsumde yaşıyor. İşe nasıl baslicam acaba diye dusunuyorumHaha uyusun yatir sen de annisi ,aglatma kucuk hanimi.. Aleykum selammm,bnmki uyuyo su an ama kus gbi mubarek :) alp beyde de su var, bi memeyi uc saat ver dedi doktor,o memede sut azaliyo ya bizimki deliriyor illa ki dolu dolu sut akacak agzina :) dier memeye gectim bikac kez ve sustu..kesfetmis oldum bu huyunu boylelikle..aman dolu dolu akinca da cop cop yaparken bogazina kaciriyo deliloo :)
Aynen canım ya her şeyleri değişiyor annem çok pimpitiklisin diyor kafama takiyorum sürekli her şeyiBizimki sivi da yapiyor kati da..hatta ortalamaya vursamsivi sekilde daha cok yapiyor diyebilirim..renk de normal degil mi aslinda,ama diosan ki hic olmadi bugune kadar bilemem.. Miktari da degisir,bazen gunde iki kez bazen daha fazla..ama bnce endise etme normaldiruykuyu hic deme..gunleri gunlerni tutmuyor..sasirmaya devam yani :)
Yerler onun agzini, obur sirin masallah bizimkide uykucu sirinHaha uyusun yatir sen de annisi ,aglatma kucuk hanimi.. Aleykum selammm,bnmki uyuyo su an ama kus gbi mubarek :) alp beyde de su var, bi memeyi uc saat ver dedi doktor,o memede sut azaliyo ya bizimki deliriyor illa ki dolu dolu sut akacak agzina :) dier memeye gectim bikac kez ve sustu..kesfetmis oldum bu huyunu boylelikle..aman dolu dolu akinca da cop cop yaparken bogazina kaciriyo deliloo :)
Allah allah benim doktor 15 dk bi göğüs 15 dk diğer gogus dedi 3 saat arayla. Ama benimki ne 3 saati devamli gogsumde uyuyor emiyor uyaniyor yani gogsumde yaşıyor. İşe nasıl baslicam acaba diye dusunuyorum
Aynen canım ya her şeyleri değişiyor annem çok pimpitiklisin diyor kafama takiyorum sürekli her şeyicanım bizim de ayni gece uyuması gündüz de öyle her yarım saatte bir kalkıyor emiyor gazını bile alamıyorum gözler kapanıyor uyuyor sonra gaz çıkmayınca kıvranıp duruyor yarin kirkimiz çıkacak bakalım sonra nr değişecek
Kızlar oğlum 4 gundr kakasını yapmyo aşırı derecede huysuz aglaya aglaya mahvoldu karnina masaj yaptm poposuna zeytinyağı surdum bi çay kaşığı icirdm yok hiç bi faydası yapamadı napsblrm baska
Bende aynen böyle bi gece uyuyor o kdr napcaz boyleTuh gece 12 sabah 10 olsaymış o tadından yenmezmişbenim kız gündüzleri 20 dk dan uzun uyumuyor ve ben yorgunluktan ölüyorum sürekli yapışık yaşıyoruz.. Çocuk uykuya dalamıyor sabah 8 gibi uyandıktan sonra gece 12-1 e kadar böyleyiz.. Sırt ağrısından ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?