2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:KK70:ne hesap yaptın be...
Gecenlerde altı açık bez bağlıcam...bir kaka yaptı heryeri battı..nasıııı küveti.getirdim su hazır ettim ufoyu actım bilemedim..e bebekten köpük file aldıydık aman iiiiki almışız..üzrrine attım yıkadım..o zaman acil duruö vakası idi..:KK70:
Akşam yıkarım belki :cool:
Yaa kusuyor boyun boğaz baby me ile silsemde ekşi.kokuyor:KK70:
Birde heppppp pamukçuk olan el ayak parnak araları:KK70: bı arada parmak yazmayı biliyok:KK70::KK70:
Oğluş için kısa filmler hazırlıcaz.sör...:KK70:
Kociş gelince..
Minnoş uyurken benn
..hey taksi dicem
...kociş araba ile gelecek:KK70: bebel arabası
Ben şu sarhoş olup bayolan beyi şu adrese götrirün dicem pindircez yni bindircez:KK70: ahahahahhahhah
ben yıkarken boynu ıslanmıyor kı zaten. kilolu boynu
kaldırtmıyor, elletmıyor ki. zeytınyaglı pamukla temızleyıp, ıslak mendılı yıkayıp öyle sılıyorum. ardından da pişik kremı sürüyorum..
elleri ara sıra çeşmede yıkıyoruz kokmasın dıye. :D artık daha cok acık bırakıyorum elleri.
nette arastırdım, bebekler yüzünü, burnunu falan fazla kaşıyorsa uykudanmıs
mesela bugun öyle yaptı hemen yatırdım uyudu :=)
popişini, tosun kafasını, agzını ısırırım kikiriğin :D

ben artık uykudan uyandıgımda vermıyorum, emzırıyorum.
huysuzluk yaptıgında, memeyı almadıgında işime yarıyor daha cok. kaldırmak ıstemıyorsan yan çevir o şekilde ver.
gercı ben artık hep o şekilde verıyorum. tıkanmıyor artık .maşallah.
dedıgım gibi ne yapıyorsam ben uyumadan önce yapıyorum, uykumdan uyandıgımda alıyorum yanıma emzırıyorum, uyuyunca yerıne yatırıyorum hemen. ortama da müdahale etmıyorum.
nasıl bırakıyorsam öyle kalıyor.
zor gelıyor cunku. sagmam da gerekıyor
bebege bosalttırıyorum o yuzden.
Sende ne fenasın kıaaaozz:KK14:
Senin cadıııı cadııı ben sana diiiğim...ana kız adamı yiceksiniz:KK70: dişi cıkınca ısırır seninki:KK70:

Sende ne fenasın kıaaaozz:KK14:
Senin cadıııı cadııı ben sana diiiğim...ana kız adamı yiceksiniz:KK70: dişi cıkınca ısırır seninki:KK70:
:D görümcemınkı 3 yasına gırcek hala konusmuyor. kelımelere yenı başladı
cümle kuramıyor. k. valıde dıyor kı '' bu ondan önce konusursa sasırmam'' :D
cadı olsun yerım onu cingöz

ben yıkarken boynu ıslanmıyor kı zaten. kilolu boynu
kaldırtmıyor, elletmıyor ki. zeytınyaglı pamukla temızleyıp, ıslak mendılı yıkayıp öyle sılıyorum. ardından da pişik kremı sürüyorum..
elleri ara sıra çeşmede yıkıyoruz kokmasın dıye. :KK70: artık daha cok acık bırakıyorum elleri.
nette arastırdım, bebekler yüzünü, burnunu falan fazla kaşıyorsa uykudanmıs
mesela bugun öyle yaptı hemen yatırdım uyudu :=)
popişini, tosun kafasını, agzını ısırırım kikiriğin :KK70:
Yaaa harikasın...o boyun zor zor yıkanıyor:KK70:
En cok poposunu yıkamayı seviyoruz..kocişle elle elle bıkmadık.pammık gibbi:-)
Koltuk altıda sıkıntı:KK70:
Saç yok bizimkinde bi ensede var acayip komik:KK70:
Emerkeen bi yumruk yapıyo sinirli sinirli emmio,bazende eller sürekli kıprı kıpır emiyo:KK30:
Daha ısıramadım ,şöyle bi,ısırsam da sevsem rahatlocam:kk77:

Niye sagi yönü z onu da anlamıyorum. Ici rın memeden gitsin.ne kadar bebekle temas ederseniz o kadar kuvvetli olur bağını.z.sağ sakla çözdür isit içir ne çok aşama ne gerek var.al kızım meme
Ağrı yapıyor be trip..emdiğinde göğsü bitirmiyor ki..birde gece uykulu olunca cok az emiyor aldanıyor..eee mecbur sağıyorum..

Back
X