- 25 Haziran 2015
- 576
- 464
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.981
Kaç kilo verdin?60 ile başladım 68 le doğuma gittim.şuanda 62 yim .ideal 56 olmaliyimBenndogumdan ilk ciktigima gore dusunursem baya fayda etti... Hala kullaniyorum slim fit gibi hissediyorum kendimi onu giyince
50 kiloydum. 74le doguma girdim. Yari pandaKaç kilo verdin?60 ile başladım 68 le doğuma gittim.şuanda 62 yim .ideal 56 olmaliyim
Boyun kac atom?50 kiloydum. 74le doguma girdim. Yari pandaSuan 58 kiloyum. Ama durdu yaa niye durdu anlamadim
1.55Boyun kac atom?
Çok iyi gitmiş50 kiloydum. 74le doguma girdim. Yari pandaSuan 58 kiloyum. Ama durdu yaa niye durdu anlamadim
Tabi o halimi dusununce bunada raziyimÇok iyi gitmiş
Bende o civarda yim 1.58
Kar topu gibi olmuşsundur.2.di 78le doğuma gitmistimTabi o halimi dusununce bunada raziyim
Ben ilk hamilelikte 47 ile baslayip 68 ile doguma girip, sadece 3 kilo kaybedip 65 ile eve gelmistim :) 8 ayda 18 kilo gitmisti.50 kiloydum. 74le doguma girdim. Yari pandaSuan 58 kiloyum. Ama durdu yaa niye durdu anlamadim
Nasıl verdiniz hocam ya ..aynı benim gibi kilo almışsiniz ilkinde ...ben veremedim..Ben ilk hamilelikte 47 ile baslayip 68 ile doguma girip, sadece 3 kilo kaybedip 65 ile eve gelmistim :) 8 ayda 18 kilo gitmisti.
Ama normal kilom geçen 4 yıl içinde 49 oldu.
Bu bebiste 49 ile baslayip yine 68 ile doğuma girdim. Eve geldiğimde 62 kiloydum. 2 ayda ancak 53 kiloya düştüm.
Karnima gelince: büyük kizim soruyor "anne karninda bir tane daha ayse var diiilmi" :)))
Yorgunluk, uykusuz gunler ve geceler, emzirme :)Nasıl verdiniz hocam ya ..aynı benim gibi kilo almışsiniz ilkinde ...ben veremedim..
Bu sorunun cevabını senden bekliyoruz o zaman :) kolay gelsin.Kizlae acilll....agda yaptirdinizzmj 50 gun oluyo sezeryan olali suan agda masasindayim ama korkuyorummm
Tam 40. Gün yaptırdım bir sorun yokKizlae acilll....agda yaptirdinizzmj 50 gun oluyo sezeryan olali suan agda masasindayim ama korkuyorummm
Canim biz dun olduk. 10 saat sonra mızıldanmaya başlayınca 1 çay kaşığı calpol verdim. Bir daha vermedim. Atesi de en fazla 37.1 oldu. O zaman da Alnını islattim rahatlasin diye. İshal olmadi. Gecmis olsun.Kızlar ikinci ay aşılarını olduk çok şükür. Sabah dokuzda aşıları vuruldu öğlen iki buçukta ishal gibi cıvık kaka yaptı. Aşıdan mıdır verdiğim ilaçtan mı acaba? Hemşire gider gitmez şurubu ver demişti ve sekiz saat sonra yine ver demişti ikinciyi vermesem mi bilemedim. Siz nasıl yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?