2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar giremedim misafir vardı bebekle misafir ağırlamak ne zormus bebek babasinda durmuyor benim kucağıma gelince susuyor babası da bu çocuk beni sevmiyor bana da benzemiyor ayni sana benziyor diyor öyle ugrasiyorum esimle gaz için metsil almıştım faydası olmadı kivraniyor pasam zinco alacam inşallah faydası olur kilolar benim de kaldı kızlar dun demedim kıyafetlerimi her yerimden hele karnim kaldi kilolar çok fena yine hamile kıyafetlerine döndüm nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum

Kızlar giremedim misafir vardı bebekle misafir ağırlamak ne zormus bebek babasinda durmuyor benim kucağıma gelince susuyor babası da bu çocuk beni sevmiyor bana da benzemiyor ayni sana benziyor diyor öyle ugrasiyorum esimle gaz için metsil almıştım faydası olmadı kivraniyor pasam zinco alacam inşallah faydası olur kilolar benim de kaldı kızlar dun demedim kıyafetlerimi her yerimden hele karnim kaldi kilolar çok fena yine hamile kıyafetlerine döndüm nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum

50 kiloydum. 74le doguma girdim. Yari panda Suan 58 kiloyum. Ama durdu yaa niye durdu anlamadim
Ben ilk hamilelikte 47 ile baslayip 68 ile doguma girip, sadece 3 kilo kaybedip 65 ile eve gelmistim :) 8 ayda 18 kilo gitmisti.
Ama normal kilom geçen 4 yıl içinde 49 oldu.
Bu bebiste 49 ile baslayip yine 68 ile doğuma girdim. Eve geldiğimde 62 kiloydum. 2 ayda ancak 53 kiloya düştüm.
Karnima gelince: büyük kizim soruyor "anne karninda bir tane daha ayse var diiilmi" :)))

Nasıl verdiniz hocam ya ..aynı benim gibi kilo almışsiniz ilkinde ...ben veremedim..

Nasıl verdiniz hocam ya ..aynı benim gibi kilo almışsiniz ilkinde ...ben veremedim..
Yorgunluk, uykusuz gunler ve geceler, emzirme :)
Benim yavru kuslar uyumayan cinsten ciktilar :) en fazla toplamda 8 saat uyuyorlar.
Doktor bile yenidogan bebek bu kadar az uyumamali demişti ama benim kuzularin bu literatür bilgisinden haberi yok:)

Kızlar ikinci ay aşılarını olduk çok şükür. Sabah dokuzda aşıları vuruldu öğlen iki buçukta ishal gibi cıvık kaka yaptı. Aşıdan mıdır verdiğim ilaçtan mı acaba? Hemşire gider gitmez şurubu ver demişti ve sekiz saat sonra yine ver demişti ikinciyi vermesem mi bilemedim. Siz nasıl yaptınız?

Canim biz dun olduk. 10 saat sonra mızıldanmaya başlayınca 1 çay kaşığı calpol verdim. Bir daha vermedim. Atesi de en fazla 37.1 oldu. O zaman da Alnını islattim rahatlasin diye. İshal olmadi. Gecmis olsun.

Sağlık ocağının verdiği şurupta 7kg altı çocuklara vermeyin diyor. Off orayı şimdi okudum napayım ne alayım ateş düşürücü? Madem verilmiyor hemşire neden bu şurubu verdi bize?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…