- 25 Haziran 2015
- 576
- 464
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #78.001
Bende bugün sabah vurdurdum.uyumuyor sürekli mız mız bende mi sürüp versem.hemşire ateşi olursa ver dedi bana .ne kadar veriyoruz şurupKızlar ikinci ay aşılarını olduk çok şükür. Sabah dokuzda aşıları vuruldu öğlen iki buçukta ishal gibi cıvık kaka yaptı. Aşıdan mıdır verdiğim ilaçtan mı acaba? Hemşire gider gitmez şurubu ver demişti ve sekiz saat sonra yine ver demişti ikinciyi vermesem mi bilemedim. Siz nasıl yaptınız?
Hangi şurup. CalPol aldım ben mor olanindanSağlık ocağının verdiği şurupta 7kg altı çocuklara vermeyin diyor. Off orayı şimdi okudum napayım ne alayım ateş düşürücü? Madem verilmiyor hemşire neden bu şurubu verdi bize?
Geçer inşallahÇok mızı r mızı r ..bacaklarını açıp baktım bi sıkıntı yok gibi ..ama huysuz
Calpolda yazıyor aşıdam sonra verilebilir diye keşke ben de calpol alsaydım ya. Ne bileyiö hemşire bunu verince güvendim adı pedifenHangi şurup. CalPol aldım ben mor olanindan
Şurup ver. Şurupyan mı aşıdan mı bilmiyorum ama benimki süt dökmüş kedi gibi.. normalde viyak viyak bağıran bir bebektir haaBende bugün sabah vurdurdum.uyumuyor sürekli mız mız bende mi sürüp versem.hemşire ateşi olursa ver dedi bana .ne kadar veriyoruz şurup
Valla yaptirdim insallah bisi olmazBu sorunun cevabını senden bekliyoruz o zaman :) kolay gelsin.
Kızlar ikinci ay aşılarını olduk çok şükür. Sabah dokuzda aşıları vuruldu öğlen iki buçukta ishal gibi cıvık kaka yaptı. Aşıdan mıdır verdiğim ilaçtan mı acaba? Hemşire gider gitmez şurubu ver demişti ve sekiz saat sonra yine ver demişti ikinciyi vermesem mi bilemedim. Siz nasıl yaptınız?
Bence yaptirirken bir sorun olmadıysa bir sorun olmaz artik. Benim cilt dikisleri halen aciyor, o nedenle korkuyorum.Valla yaptirdim insallah bisi olmaz
Karin benimde fena ya. Bir an evvel mekik cekmek istiyorum. Sezaryen benimBen ilk hamilelikte 47 ile baslayip 68 ile doguma girip, sadece 3 kilo kaybedip 65 ile eve gelmistim :) 8 ayda 18 kilo gitmisti.
Ama normal kilom geçen 4 yıl içinde 49 oldu.
Bu bebiste 49 ile baslayip yine 68 ile doğuma girdim. Eve geldiğimde 62 kiloydum. 2 ayda ancak 53 kiloya düştüm.
Karnima gelince: büyük kizim soruyor "anne karninda bir tane daha ayse var diiilmi" :)))
Benim öyle ama mecbur yapcam perdeleri yikadm astm koltukları cektm sildm mutfak dolaplarinin kapaklarını sildm ixiyle ugrasamicam bi yatak odası kaldiKolay gelsin ..hiç temizlik yapalım gelmiyor..Bu aralar..Bahar yorgunluğu. .bebek yorgunluğu ile birlesince sürekli uyku modunda yim ben
Ben hiç kullanmadm yaa bi ara taktm bunalltti beni gerçi dogmdab çıkınca kilom kalmamıştı hatta aldgm kilodan iki kiloda fazla gtmsti ama sezeryanda sonradan göbek felan olursa diye korktm smdilik düz bi karnim var umarm emzirrken kilo almamHala korse kullanan var mı? Benim göbeğe hiç etki etmemiş duruyor
Midem cok bulanti benim. 9 ay. Bulantikca ekmek tiktimKar topu gibi olmuşsundur.2.di 78le doğuma gitmistim
Ben hiç kullanmadm yaa bi ara taktm bunalltti beni gerçi dogmdab çıkınca kilom kalmamıştı hatta aldgm kilodan iki kiloda fazla gtmsti ama sezeryanda sonradan göbek felan olursa diye korktm smdilik düz bi karnim var umarm emzirrken kilo almam
Sagolun teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.Rabbim şifalar versin
Teşekkür ederim sagolunBizimkide emerken hep agliyordu emmiyordu hicc aklimiza gelmedi. Bu arada canim antibiyotigi 2 gun oldu kullanali oglum karin agrisindan aglamaktan catliycak ishal yapti dr aradik bagirsak duzenleyiciyi kullan dedi aklinda olsun seninde antibiyotiklerin yan etkisi ishal yapmasi biliyosun
Bizde ne zaman gezmeye gidip gelsek bizim oglanda eve dönüşte oyle oluyor disari cikmaya korkar olduk illa kotu gozle bakmasi gerekmiyor sevgi nazarida dehiuor bebeklerimize bol bol oku canim
Bende nutella kvanozunu onume alip oturup yiyordum taki dr yasaklayana kadar bebegi huxursuz yapar karin agrisi yapar kes dedi kestim amaa depresyondayim simdide
Cok gecmis olsun canim allah sifa versin
Yaaaa bende olmak istiyorum. . Seninle aynı doğum yapmıştık sanırım. .. Umarım benide korumaz çünkü bende korkuyorumAy kızlarrrrr sonunda regl oldum.bir haftadır yüreğim ağzımda gezdim. .. iyi ki beni süt korumuyor yoksa her ay test yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?