2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bugün sabah vurdurdum.uyumuyor sürekli mız mız bende mi sürüp versem.hemşire ateşi olursa ver dedi bana .ne kadar veriyoruz şurup

Bende bugün sabah vurdurdum.uyumuyor sürekli mız mız bende mi sürüp versem.hemşire ateşi olursa ver dedi bana .ne kadar veriyoruz şurup
Şurup ver. Şurupyan mı aşıdan mı bilmiyorum ama benimki süt dökmüş kedi gibi.. normalde viyak viyak bağıran bir bebektir haa

Ben aşı olduğu gün yarım kaşık verdim 6 saat sonra bi yarım kaşık daha verdim
Ateşi çıkar diye korktum
Ertesi günde gene az bişey daha verdim
Ağrısı var gibiydi çünkü azda ateşi
Mor calpol bizim şurup

Karin benimde fena ya. Bir an evvel mekik cekmek istiyorum. Sezaryen benim

Kolay gelsin ..hiç temizlik yapalım gelmiyor..Bu aralar..Bahar yorgunluğu. .bebek yorgunluğu ile birlesince sürekli uyku modunda yim ben
Benim öyle ama mecbur yapcam perdeleri yikadm astm koltukları cektm sildm mutfak dolaplarinin kapaklarını sildm ixiyle ugrasamicam bi yatak odası kaldi

Hala korse kullanan var mı? Benim göbeğe hiç etki etmemiş duruyor
Ben hiç kullanmadm yaa bi ara taktm bunalltti beni gerçi dogmdab çıkınca kilom kalmamıştı hatta aldgm kilodan iki kiloda fazla gtmsti ama sezeryanda sonradan göbek felan olursa diye korktm smdilik düz bi karnim var umarm emzirrken kilo almam

Ya zaten elimdeği telefon bozuk..alıntı yapmıho uyuz oldum ..ne çenelisiniz arkadaş ya bugün...aşı olanlar gelmiş.geçmiş osunn ..
Ateşi.sürekli.ölçün yaaa yükselirse.verin...bizzim uyuz hemşire gelmeden 1 çay kaşığı verin calpol dedi..doktora gittim.hayır hayor dedi...çıkarca azıcık çay kaşığı kadat veriver drdi...ne 4 saatte biri yaaa...ölçün sürekli haa.mız mız ama ateş mi yok verin azcık ağrıyı kessin.. Bence tabi.. atom sana bişi dicedim unuttum..
E bebbek siparişim geldi..banyo arkadaşları aldık harika bişimiş...

Ben de aldiklarimi verdm zaten az almistim ama yememden kismiyorum emzirdigim icin..yemeklerden degil de bu abir cubur,cikolata,lokum vs kilo aldircak bu gidisle :)) gerci emzirdigm icin okdr yememe ragmen almadim da yemesem demek ne kadar zayiflarim ama yemedim mi enerjim cokuyor basim donuyor yaa yemesem beyfendiye yetisemiciimm

Oglanin banyo gunu 2gun gecti,ilk kez aksam yaptircaz kismet olursa yani ben uyumazsam yprgunluktan :) babasi aksam geliyor cunku anca o saate..umarm usumez ev sicacik ama ben korkuyorum azcik

Teşekkür ederim sagolun

4 kilo fazlam kaldı doğum sonrası. .hala gitmedi. .neresi olduguna gelince 2 kilo göbek te birer kilo memelerde...

Süt yapan bişicik duydum çörek otu yağı. Sağıma başlıycam bana süt gerek ..

Bi de zayıflatıyormuş ..ay ben şoook..kocacımı aradım hemen ..almadan gelme eve diye. ..kilo olayına girmedim süt yapar dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…