- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.941
Bnmde çok aciyo ya emdkten 5 dk sonrada sizlamaya basliyo niyeyseMemelerim cok aciyo
Sık yikamayin diyo doktor sonra nezle oluyolar diyo bana da bi karisim verdi burun icin damlattiktan sonra bikac saat iyi sonra yine ayni..benimkide hic uyuyamiyodu hep kucakta agliyodu kucagomda dalio yerine yatirinca uyaniyodu aglarken bi kulagina ufle canim rahatliyosa kulaginda agri vardir saga sola da ceviriyo diyosun yada direk bi doktora gotur cok agliyo diye muayene edince anliyolar zatenYani haftada bir mi yikanmaliymis burun, bizimde burun kapali hergun aciyorum ama 2 saat sonra tekrar kapali kafayi saga sola cevirmeler bizdede var acaba kulagimi agriyor 2 gündür sürekli agliyor uykuya dalamiyor
Tesekkur ederimSık yikamayin diyo doktor sonra nezle oluyolar diyo bana da bi karisim verdi burun icin damlattiktan sonra bikac saat iyi sonra yine ayni..benimkide hic uyuyamiyodu hep kucakta agliyodu kucagomda dalio yerine yatirinca uyaniyodu aglarken bi kulagina ufle canim rahatliyosa kulaginda agri vardir saga sola da ceviriyo diyosun yada direk bi doktora gotur cok agliyo diye muayene edince anliyolar zaten
Benim esim kel.siyah sacli bir oglan dogurunca adam sadirdiDogum aninda sok gecirmistim o komur sacli kucuk kafayi gorunce zatensimdi cikinca gurlesir insallah senin findigin da :)
Benimki gunduz uyumayinca gece cok huzursuz burnunuzdan getiriyo.gundux uykusu cok onemliBen de bi yerde okumuştum. Bebeklerde yetişkinlerin aksine gunduz uyuyan bebek gece daha rahat uyurmus uyku uykunun mayasiymis gunduz uyumasin gece daha iyi uyur demek doğru değil diyordu
Bozim hic cikmadi2 ay asisi kac saat sonra ates yapıyor arkadaslar?
Saat 10:30 da olduk, henüz atesi cikmadi.
Agizdan yapilanlar var canimBizim asi takvimi mi cok yogun yoksa sizde de mi ayni..2.ayda 2,3.ayda 1 , 4.ayda 2tane falan gorunuyor,ilk ay yapilmadi sadce. Belki aynidir da gorunce uzuldum yaa ust uste bu kadar asi
350 cok yuksekYa arkadaşlar burayla alakasi yok ama her hafta doktora giden seker hastasi gordunuzmu bu arada ilk deger 350 bu yalanci kaynana beni deli edicek
Canim nasil dayaniyon ben oldum.2 hafta antibiyotuk kullandim.enfeksiyondan yatracakti doktor5. Mastitim... Dagilin
Kulagi agriyo olmadinKızlar moralim çok bozuk ağladım agliycam. Bugün gezmeye gittim.gitmez olaydim.arkadasinda bebeği var bizimle aynı doğumlu mamayla besleniyor. Orda emzirme için bebeği kucağıma aldım. Yavrum bir ağlama krizine girdi. Susturamadim 15 dk.neyse sakinlesti uyudu biraz. Eve geldiğimizden beri çocuk catliyor ağlamaktan. Memeye kafası yanastimi ağlama krizine giriyor tekrar. Süt sagip biberonla verince içiyor. Ama Memeye yanasmiyor. Çok moralim bozuk. Arkadaş belki kem gözle bakmadi ama nazar oldu bebeğim sanırım. Okuyorum geldigimden beri. Ya birakirsa emmeyi. Napsam bilemedim. Gece ne yapıcak çok merak ediyorum.
Doktora gittinmi? Benimki mastitten yine... Gerci mastit gecincede sizliyo ara sira. Valla cok sogudum artikBnmde çok aciyo ya emdkten 5 dk sonrada sizlamaya basliyo niyeyse
Allah dayanma gucu veriyo desem? Ben normalde sikintiya gelecek bi insan degilim. Heleki hayatimda ateslenmis biri degilim. Ki 40i gorunce ilk cok korktum. Kiminle konussam nasil dayaniyosun bizim tanidigimiz atom coktan keserdi sutten diyolar. Is kendi cocugun olunca degisiyomus demekki. Bunyemde bagimlilik yapti antibiyotige, hatta degistirdi antibiyotigi simdi. #direnanneCanim nasil dayaniyon ben oldum.2 hafta antibiyotuk kullandim.enfeksiyondan yatracakti doktor
Birakma hemen. Senin bebeginin extra ihtiyaci var. gerci mamadada bir suru vitamin var, eger gelmiyosa yapacak bisey yok. Ama bi damlada bogazindan gecse ona kár. Kuru incir tuket. Dereotu tuket. Bol su ic. Bebis nasil? Umarim iyidir... Dua ediyorum onun icin... Profiline baktim. Keske istanbulda olsaydin..Kızlar günaydın hepinize. Bnm sütüm 1 aydır yok 1 yada 2 damla geliyor. Var mı geri getiren yoksa artık pes edip birakayim mi
Bi kere oldm mastit atesim 39a çıkmıştı gogsmde taş gbiydi sagdim surekli emzrdm parol ictm dusa grdm geçmişti doktora gitmedm o zaman hemsireyi aramstm ateşin dusmezse gel demişti ama sızlama surekli var bide sağ göğsümde hep süt topaklaniyo sertlikler oluyo top gbi emzrirken ovalyrm surekli sktkca yumusyoDoktora gittinmi? Benimki mastitten yine... Gerci mastit gecincede sizliyo ara sira. Valla cok sogudum artik
3 farkli doktora gittim 3ude antibiyotik kullanmanin sart oldugunu dile getirdi, ates yapiyo zaten enfeksiyon var yani... Allah korusun daha kotu bi durum olmadan bence bi doktora gorun, ultrasonla baksinlar icerdeki kitlelere. Zaten muhtemelen ilac kullanman gerekir ve gecer sonrasinda..Bi kere oldm mastit atesim 39a çıkmıştı gogsmde taş gbiydi sagdim surekli emzrdm parol ictm dusa grdm geçmişti doktora gitmedm o zaman hemsireyi aramstm ateşin dusmezse gel demişti ama sızlama surekli var bide sağ göğsümde hep süt topaklaniyo sertlikler oluyo top gbi emzrirken ovalyrm surekli sktkca yumusyo
Öyle mi diyosn gidiyim o zaman bu sertlikler surekli oluyo zaten iyice bosaltamyo gogsumu sagmayada her zman usenyorm benm adet olmadan öncede çok siserdi gogslerim byle semsert olrdu o zaman gtmstm doktora meme dokularm sertms3 farkli doktora gittim 3ude antibiyotik kullanmanin sart oldugunu dile getirdi, ates yapiyo zaten enfeksiyon var yani... Allah korusun daha kotu bi durum olmadan bence bi doktora gorun, ultrasonla baksinlar icerdeki kitlelere. Zaten muhtemelen ilac kullanman gerekir ve gecer sonrasinda..
Alpisko anneyi cildirtmis en sonundacok tatlisiniz ya o simdi ay sonu gibi duzelecek annesi merak etme ayagina al salla degisik gelir
Cisrik neğen beğenip durun çık ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?