- 6 Ağustos 2010
- 1.892
- 3.809
- 333
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #78.941
Allah korumuş cnm.Oğlum boğuluyorduhalbuki yan yatiyodu.. Mutfaga gittim geldim cocuk hık hik diyo morarmis.. Hemen kucakladim elim ayagim titriyo hala. Cocugum cok korktu cok agladi .. Bende agladim
Bende bir kere bile dürmedim oğluşuDogdugundan beri sarmadim hic. Son gunlerde battaniye ile sariyorum ama aciyo zaten
Diyadinnoktanetten mi baktınKendi evin yanmadigi icin iyiymis ama. Alev gormekde iyiymis. Zenginlikmis. Bekliyorum
Aslında çok da anladm sayılmaz makası sarı ve çok çocuktu birkaç kez yaptiishal oldugunu nerden anladın? kakasında beyaz parcacıklar var mı?
Allah bir daha yasatmasn cannes yaOğlum boğuluyorduhalbuki yan yatiyodu.. Mutfaga gittim geldim cocuk hık hik diyo morarmis.. Hemen kucakladim elim ayagim titriyo hala. Cocugum cok korktu cok agladi .. Bende agladim
Evet canm anne sutunde normal bu durum yeğenm de öyleydi. Hatta benim oğlum da öyleydi ama mama alırdı. Birkaç kez sabunla ona fitil yapmistmSelam kızlar, benim bebişte Son zamanlarda hep 4-5 günde bir kaka yapıyor. 81 günlük oldu.Doktor 5 güne kadar müdahale etmiyoruz dedi. Sadece anne sütü ile beslendiği için. Yarın yine 5. gün olacak. Yapmazsa doktoru arayacağım. Kayısı incir de yiyorum. Poposunu zeytinyağı ile siliyorum. Ama düzeni bozuldu çocuğun. Ne güzel hergün yapardı Son 15 güne kadar.
Dün öğlen bişey yememişim. İşlerim vardı.akşam emmesine sütüm yetişmedi. Çok strese girdim. Allahtan buzlukta sütüm vardı da doydu kuzum. Sabah sert oluyor ama bitiyor süt. Hepsini içiyor. Bir memeyi bitirince diğerine geçeyim diyorum. Diğeri de dolmuyor hemen.
Memeden süt gelmeyince kıyameti koparıyor valla fındık.
Hayat erkeklere güzel kafayı çabuk resetliyolarbiri bizi fotolasın..kocamla yataktayız..elimizde telefon oda karanlık yüzlerimiz beyaz..
Koca demişken akşam eve geldi matah bişi gibi gevrek gülüyo..
-5 Kilosu 3.5 tl salatalık aldım
-5 kilo muuuuu...iyi yarın çorbasını yapar ertesi gün yahnisini
-Dalga geçme hesaplı değil mi ?
-geç len içeri...
Adam benim gibi kilo hesabı yapmak istiyo ama
Anca bu işte..20 kilo patetesle geldi kıştı karlıydı..
Lan bu ne dedim..kariş herkes alıyor kilosu şu kadara geliyor..hem kış gelmez melmez..üşenmesem foto çekicem ...
Değişik bi yaratığa dönüştüler
Yarın çekicem
Hatta hatta aldığı soğan çuvalında hem yeşik soğanımız var hem kök soğan
Ülen adam sanki 10 boğaz besliyor evde
bide markete gönderince elime tel alıp bekliyorum..
Bi 100 kere arar foto atar..
Hesaplıysa al dedim demez olaydım
İndirimli herşeyden alıyor
Hayat erkeklere güzel kafayı çabuk resetliyolar
hı.
Bura face dediklerinden daha iyi ..
Orda sanki hepimiz bi oda içinde gibiyiz gibi geldi..
Uğul uğul..
Burası ormanda bi göz oda ...
Kusura bakmayın annişler face bana hitap eden bişi değildi ,kırmadım aldım amaalışmadık g..tte pembedon5 durmaz..
Öylece dursun arada bi bakınıyorum
Hayat eerkeklere güzel kolayca kafayı resetliyoolar hiç biseyi kafaya takmiyoolar oo yuzdenbiri bizi fotolasın..kocamla yataktayız..elimizde telefon oda karanlık yüzlerimiz beyaz..
Koca demişken akşam eve geldi matah bişi gibi gevrek gülüyo..
-5 Kilosu 3.5 tl salatalık aldım
-5 kilo muuuuu...iyi yarın çorbasını yapar ertesi gün yahnisini
-Dalga geçme hesaplı değil mi ?
-geç len içeri...
Adam benim gibi kilo hesabı yapmak istiyo ama
Anca bu işte..20 kilo patetesle geldi kıştı karlıydı..
Lan bu ne dedim..kariş herkes alıyor kilosu şu kadara geliyor..hem kış gelmez melmez..üşenmesem foto çekicem ...
Değişik bi yaratığa dönüştüler
Yarın çekicem
Hatta hatta aldığı soğan çuvalında hem yeşik soğanımız var hem kök soğan
Ülen adam sanki 10 boğaz besliyor evde
bide markete gönderince elime tel alıp bekliyorum..
Bi 100 kere arar foto atar..
Hesaplıysa al dedim demez olaydım
İndirimli herşeyden alıyor
Allah şifa versinkızlar, hapşırıyoruz ve ara sıra öksürük var.
sağ ol. ara sıra oluyor. belkıde normaldir.Geçmiş olsun.
Bol bol emzir. Hasta ise bile senin bagisikligin sut ile ona geçsin.
Gerçekten anne sutu sifa...
hasta gibi degıl o yuzden emın degılım. ateş veya iştahta sorun yokInsallah biseyi yoktur. Benimki evde toz kalksa butun gun hapsuruyo. Bugun evi temizledim mesela devamli hapsirdi. Bazen yedigi azina geldigi icinde oksuruk olabiliyo. Insallah oyle biseydir
bende hic sevmem sicagi. Bugun gene adamla kavga ediyom. Ayagina corap giy kavgasi. Oda bayilir sicagaBende bir kere bile dürmedim oğluşuüzerini iki kat giydiriyorum..sabri gece kömür çok atıyo zati sıcak..büyük insan gibi çoraplarınıda cıkarıyorum
Karı koca sevmeyiz oda sevmesin
Kim demis fislamadim diyeDiyadinnoktanetten mi baktın
O senin fışlayamadığından dolayı biriken yangının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?