- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #78.981
öyle bi saçmalık var.Aynen bende evimdeki nem oranini azaltmakta zorlaniyorum. Kombi 35de yaniyo. Ev 24 derece gece ve soguk olmasina ragmen, %58de nem orani, halbuki daha aksam 7de havalandirmistim 1 saat.
Valla bende anlamadim. Herkesin evindeki hava cok mu kuru acaba? Benim ev cok nemli zaten. Ne havlu ne su. Hicbisey yok peteklerin uzerindeöyle bi saçmalık var.
kaloriferın üstüne su koy dıyorlar ya? koysan ne olacak ki,, ısıyı düşürüyoruz ev sıcak olmasın diye
ee kalorifer yanacak ki suyun etkısı olsun.
bari ıslak havlu koyayım
o kadar yorgunum kiValla bende anlamadim. Herkesin evindeki hava cok mu kuru acaba? Benim ev cok nemli zaten. Ne havlu ne su. Hicbisey yok peteklerin uzerinde
Dogumdan sonra dikkat ettimde benimde devamli oluyo agzimin icinde. Niyeyse.. Uyusuna niye bakiniyono kadar yorgunum ki
bu soruna cevap vermek ıstemıyorumiç yanagımda aft cıkmıs zaten
Yuzustumu dondu?Donmus canim
canım istemıyorDogumdan sonra dikkat ettimde benimde devamli oluyo agzimin icinde. Niyeyse.. Uyusuna niye bakiniyonbende uykusuzluk basladi tuhaf bi sekilde ondan bakiniyom
canım istemıyor
O zaten uyuyo kiz baksana yok buralardaPembedon5 emmek icin uyandi ve su an tekrar uyudu,bi wc turunun ardindan tekrar uyuciimm ben de sen de uyu bakimmm
O zaten uyuyo kiz baksana yok buralardabenimkide ruyasinda ne goruyosa pek bi huzursuz. Cocugumda benim gibi hemen nazara geliyo herhalde. Okuyom deminden beri... Yarin buyuk nazar geliyo. Cok korkuyorum allahim esirgesin.
Sağ mememi sağdımPembedon5 emmek icin uyandi ve su an tekrar uyudu,bi wc turunun ardindan tekrar uyuciimm ben de sen de uyu bakimmm
Lafım eksik kalmışO zaten uyuyo kiz baksana yok buralardabenimkide ruyasinda ne goruyosa pek bi huzursuz. Cocugumda benim gibi hemen nazara geliyo herhalde. Okuyom deminden beri... Yarin buyuk nazar geliyo. Cok korkuyorum allahim esirgesin.
Bink bink telefona uyarı geliyor..Aynen, ben de katılmıştım gruba ama çok muhabbet dönüyor sanki uğul uğul bir kadın hamamı gibi geldi bana da. Hem burada en son nerede kaldığımı biliyorum, açıp oradan okuyorum, orada sürekli her postun altına yeni yorum giriliyor, takip etmek mümkün değil.
Bir de, komik belki ama sanki orada herkes yabancı gibi, burada sınıf arkadaşı gibi hissediyorum.
Sanırım buradaki muhabbeti daha çok seviyorum ben, daha sıcak ve samimi (ben pek yazmasam da takip ediyorum hani...)
Allah korusun findigi,evet sanirim siz nazara hemen geliyosunuz..bol bol oku yaptigin gbi ,korkma Allah korur ins :)O zaten uyuyo kiz baksana yok buralardabenimkide ruyasinda ne goruyosa pek bi huzursuz. Cocugumda benim gibi hemen nazara geliyo herhalde. Okuyom deminden beri... Yarin buyuk nazar geliyo. Cok korkuyorum allahim esirgesin.
Sağ mememi sağdım
Gittikçe bazı rutinler ağırlaşmaya başladı..
Ya bi annem gelsede yakında deliksiz 3-5 saat uyusam ya...
Yarın daktıra oğlumuzu sevsin diye para vercez
Kocaman elleri ile oğlumu yiip bitirio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?