- 30 Ocak 2015
- 19.564
- 26.566
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.681
Bende aldm şimdilik oynuyo ilk başlarda daha az oynuyodu gttkce uzuyo oynama suresi ilk yatrdgmda ağlamisti ama :)Findiga oyun halisi aliyim dedim, agladi korktu galiba
Bende kakali bez beklyodm kaç gundr 5 gün olmstu çok şukr yaptı bgnPaşanın popusunu açtım bir saattir masaj yapıyorum karnına popusuna zeytinyağıyla azıcık yaptı devamı yokkaka bekliyorum yeter ki yapsın temizlemeye raziyim 3 gün oldu
Benim esimde tek erkek ve bende 2 görümce var evlendirip kurtulaydim biBen de mesafeyi seviyorum ama esim tek erkek çok bağlılar şuan az mesafe var ama ise başlayınca yakınına tasinacam zor günler beni bekliyor iki de görümce var yandım
Hazır sen incelemisken bi de biz ugrasmayalimemzik e bebekten aldım oioi markası.. 49 tela
Ama köpek sağa sola düşmesini engelliyor ilerde iyice tutar..bide 18 aya kadar
İnceleyin lan ne soruyonuz bıt bıt bıt herbişiyi
Yalniz degiliz demekki :)Bende aldm şimdilik oynuyo ilk başlarda daha az oynuyodu gttkce uzuyo oynama suresi ilk yatrdgmda ağlamisti ama :)
Aynen sen surekli yatir alissin ben öyle yapyrm surekli koyuyorm oyun halisina en çok aynası dikkatini cekiyo kndine bakiyo guluyoYalniz degiliz demekki :)
Ne kadarlık senin bebiş cnm? Ben de aldım ama henüz hiç ilgisini çekmiyor. Benim kızım 58 günlük şu an..Bende aldm şimdilik oynuyo ilk başlarda daha az oynuyodu gttkce uzuyo oynama suresi ilk yatrdgmda ağlamisti ama :)
Benim bebistede oldu mukuslu kaka ve siyah lekeler ya alerji yada gogus ucum yara kan yutuyo ondanÇektim canım dur ozelden gondereyim
benim oğlumda şuan aynı kiloda ama doktor hiç az falan demedi.Kızlar dün 2. Ay aşıları yapıldı kızımın, bacaktan olan 2 tane. Çocuğum dünden beri öyle huzursuz ki, zaten doktor kilosunu da az buldu, 2 aylık ve 5130 kilosu, doğum kilosu 3650 idi, emzirmenin yanısıra mama da veriyorum ama yine de doktorun belirlediği kiloya ulaşamıyor bebeğim. Doktor bu kontrol için 5500 demişti, benim kızım 12 gün gibi bir sürede sadece 330 gram almış. Doktor şimdi önceliği mamaya ver dedi, yani mama ile doyur, anne sütünü üstüne ver şeklinde. Sanki sütüm bebeğe fayda etmiyor gibi dediğimde "olur mu Can'ım öyle şey" diyor ama sonra da anne sütünden hayır yok mama ile yapalım bu işi der gibi mama ile doyur sonra anne sütü ver diyor. Çok üzüldüm valla dünden beri, zaten bebeğim ağlaya ağlaya helak oldu, sanki bambaşka bir çocuk. Elimden bir şey gelmiyor, o ağlıyor ben geriliyorum onun o çaresizliğine, bir yandan da süt sağıyorum.
Of valla gerim gerim gerildim, Cuma da Verem aşısı var koldan, hay lanet aşılar...
Temre ne ola ki çünkü bizde de çıktıBebeğimin yüzünde temre çıktı kıpkırmızı yanakları pütür pütür oldu. Var mı bildiğiniz bi çözüm
Banada resmini yollarmisin merak etrimCanım sadece anne sütü alıyor ama neden siyahliklar oldu onu anlamadım. . Birdahakini bekliyorum:)
Buldum kiz tee gerideki sayfalara baktim aradim gozum patladi bulcam diye buldum.e bebekte 45 tl..ama benim hic hosuma gitmedi zati almam ben onuAha geldiyok yok ben bişi demedim
62 gunluk canım bizimki renkli şeyleri felan görünce ilgisini çekiyordu evdede çıngırak felan vardı denedm takip ediyo gözleriyle aldm bugn 1 saat oynadı mesela yatrdmNe kadarlık senin bebiş cnm? Ben de aldım ama henüz hiç ilgisini çekmiyor. Benim kızım 58 günlük şu an..
6 aylıkken diye blyrm Canm smdi oturtma sakinKızlar bebekleri ne zaman oturur pozisyonda tutmaya başlamak lazım?
Deli karı..neee te eskilere gittinBuldum kiz tee gerideki sayfalara baktim aradim gozum patladi bulcam diye buldum.e bebekte 45 tl..ama benim hic hosuma gitmedi zati almam ben onu
Uyucam ben ...koca olacak beyfendi tv başından kalksa bi kap yoğurda muz doğrasa içine bi avuç yulaf ezmesi atsa
Ökk...küzzz
Yarın yemek yapmıcam bakalım napcak
@Surrender nerde be ...
Cisrik de yok
Ülen ben geldim kimse yok
İyice dağıldınız haaa...gidicem bak kasım annelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?