- 30 Ocak 2015
- 19.551
- 26.469
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.941
Bnce böyle daha zor bazen bi saat memede kaliyo hatta daha fazla bn cekersemde hemen uyaniyoBenimki de bir zamanlar hep emerek uyuyodu ama artık uyumuyo
O günleri özledim uyutma problem haline geldi
Sen hayatıma gireli beri bölesende şans yok ben diiiim sana
kaldı 2 gün
2 gün önce de benim küçük adamım döndü canım, şimdi uğraşıyor tekrar bakalım..hafif yüksek yastıktan başını kaldırıyor artıkkızlar benim oğlum döndü bugün çok erken değil mi
sadece benden yana şanslısınSen hayatıma gireli beri böle
Bu nası bi duygu karmaşasıdır
Git...
Benim 14 nisan
Bunlarda benim duygular
ne kadarlık canım senin ki2 gün önce de benim küçük adamım döndü canım, şimdi uğraşıyor tekrar bakalım..hafif yüksek yastıktan başını kaldırıyor artık
giden gidiyor vallahiKızlar bu arada yaz tatili düşünen var mı Bebeklerimizi götürsek acaba yanlış mı yaparız şimdiden gideceğimiz yeri ayarlamak lazım ben kumsalla biraz yatırmak istiyorum kumun üzerine kucağımda denize sokmak istiyorum ama eşim çok erken diyor
bende görmüştümkızlar bakın süper Eki Görüntüle 1807968
niye ki...Sünneti yaptırcaktım, hastaneyi aradım bilgi almak için. Sekiz saat aç kalması gerekir dediVazgeçtim.
Şimdi araştırmaları yoğunlaştırıcam.
Genel anestezi olunca açlık gerekiyormuş sanırım. Demek onlar hep genel yapıyo. Zaten ben genel anestezi almasını istemme ki... Lokali bile iğneyle yaptırnak istemiyorum. Kremle de yapılıyormuş.niye ki...
bizde niyetlendik. hatta gün bile aldık sayılır. yaptıracaktık da fıtığı çıkınca kaldı.
bize hiç açlıktan bahsetmedi adam.
7 Mart' ta yapıldı bizimJ kızlar ikinci ay aşısını yaptırdın İz mı
Anam milletin oğlu uzaya çıkacakkızlar benim oğlum döndü bugün çok erken değil mi
Kızlar bn 29 ocakta doğum yaptım halen kanamam var sizinde uzun sürdü mü
Anam milletin oğlu uzaya çıkacakbizimki tembel bi bildiği altı açılınca ayaklarını mayk taysona ağlamak
Eşek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?