2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

giden gidiyor vallahi
geçen 2 aylık bebeğiyle barselonaya giden bir çift gördüm
üstelik zorunlu seyehat vs de değil bildiğin gezi tatili
sokak sokak gezmişler
bence tatilde tek sıkıntı kıyafet olur diye düşünüyorum
tabi oda otel olursa
onun dışında çocuktan öte siz nasıl alışırsanız öyle gider bence
bu yaz gitmeyelim dersiniz öbür yaza bebek büyümüş olur aman durmaz dersiniz önyargılar alır başını gider sonra
yabancılar kundaktaki çocukları getiriyorlar onlarda bebek onlarda anne baba

Biz de asimizi yaptirdik bikac saat once,su ana kadar iyi cok sukur,yedi oynadi yine yedi simdi uyuyor. Bu doktor da birakin aglasin,aglayarak ogrenecek uyumayi diyor. Bikac gun gecsin de artik baslicam denemeye

Sünneti yaptırcaktım, hastaneyi aradım bilgi almak için. Sekiz saat aç kalması gerekir dedi Vazgeçtim.
Şimdi araştırmaları yoğunlaştırıcam.

Sünneti yaptırcaktım, hastaneyi aradım bilgi almak için. Sekiz saat aç kalması gerekir dedi Vazgeçtim.
Şimdi araştırmaları yoğunlaştırıcam.
niye ki...
bizde niyetlendik. hatta gün bile aldık sayılır. yaptıracaktık da fıtığı çıkınca kaldı.
bize hiç açlıktan bahsetmedi adam.

niye ki...
bizde niyetlendik. hatta gün bile aldık sayılır. yaptıracaktık da fıtığı çıkınca kaldı.
bize hiç açlıktan bahsetmedi adam.
Genel anestezi olunca açlık gerekiyormuş sanırım. Demek onlar hep genel yapıyo. Zaten ben genel anestezi almasını istemme ki... Lokali bile iğneyle yaptırnak istemiyorum. Kremle de yapılıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…